Saucony Ride 15 voor dames en heren kopen

|

Saucony Ride 15 neutrale hardloopschoenen in meerdere kleuren direct uit voorraad leverbaar Lees hier onder meer over dé opvolger van de Ride 14!

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Neutrale lichte hardloopschoen Saucony Ride 15

De nieuwste Saucony Ride 15 dames en heren neutrale loopschoen is zachter, dikker en lichter dan ooit.

Dé neutrale trainingsschoen de Ride heeft een nieuwe update gekregen ten opzichte van de 14e versie.

Meer demping

De gehele look en feel zijn veranderd, vele experts denken ten goede. Deze alom geroemde neutrale lichte hardloopschoenen zijn zachter en lichter dan ooit. Dit komt door de zachtere PWRRUN demping die is toegevoegd door Saucony.

Betere balans

Wat direct opvalt als je de schoen ziet is dat De Ride 15 een dikkere bodem heeft gekregen, met name onder de midvoet. Daar zit tevens een diepere Triflex groef in wat de balans zeker ten goede komt.

Lichter

Deze Ride 15 is maar liefst 30 gram lichter dan de Ride 14. De 8mm heeldrop is gebleven en daarmee uitermate geschikt voor mid- voorvoetlanding.

Betere pasvorm 

Nieuw in Saucony Ride 15 is de verzonken tussenzool. Dit zorgt ervoor dat je meer in de schoen zelf staat in plaats van op de bodem, meer stabiliteit en betere pasvorm zijn het gevolg.

De pasvorm in deze bekende neutrale hardloopschoenen is aanzienlijk verbeterd. Door PWRRUN plus onder de inlegzool te plaatsen heeft Saucony iets unieks gecreëerd. De zool past zich zo aan en vormt als het ware een uniek opmaat gemaakte inlegzool.

De hielkap voelt stevig en toch soepel, de enkels zitten er gelijk strak in. Verder heeft de Saucony Ride 15 een prettige pasvorm door de tong onder de veters die mooi om de wreef sluit.

 

Saucony Ride 15 loopschoenen voor dames en heren zijn klaar om je te begeleiden, ondersteunen en zal je niet teleurstellen bij alle soorten runs die op de planning staan.

 

Saucony Ride 15 versus Ride 14

In de nieuwe Ride 15 runningshoes zitten een paar opvallende nieuwe features verwerkt die wij hier even kort omschrijven.

  • Dikte van de zolen is met 3mm gestegen
  • 30 gram lichter
  • Triflex groeven onder de zolen

 

Saucony Ride 15 review

Lees hier de online review van Natasha over Saucony Ride 15 dames schoenen:

De beste Ride hardloopschoen tot nu toe!

Als je net als ik een neutrale weg hardloopschoen nodig hebt en prettig vind om op te lopen, dan is dit jouw schoen. Ik loop al jaren hard op de Ride en heb nu de 13,14 en deze 15e in mijn kast staan. Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan nu al uit naar de Ride 15, niet alleen in kwaliteit, demping maar ook de look spreken mij aan.

De Ride 15 past perfect qua maat, ook als opvolger van de Ride 14. Verder is deze nieuwe 15e versie super licht geworden en dat merk je ook. Ideale runningshoes voor die lange hardloopsessies ook met name door de voldoende demping die erinzit.

1 ding is zeker, de nieuwe Saucony Ride 15 gaan mee naar mijn volgende halve marathon.”

 

Door het lichte gewicht en wat smallere pasvorm is de  Saucony Ride 15 dames loopschoen perfect voor vrouwenvoeten. Het dames lichaam vereist andere specificaties van een loopschoen dan mannen. De dikke inlegzool maakt de schoen uniek voor ieder vorm lopersvoet.

Ben je als man een echte midvoet lander of zweer je bij voorvoetlanding? Dan word de Saucony Ride 15 heren aanbevolen door alle erkende schoenenspecialisten. Het lichte gewicht en de extra dikke zool onder de midvoet geven de voorvoetlander hulp bij de afzet.

 

Is de Saucony Ride 15 geschikt voor mij?

Pas de Ride 15 gerust in 1 van onze 5 De Hardloopwinkels in Midden Nederland, op de loopbaan in de winkel of buiten op de stoep mag je ze zelf testen.

Twijfel je over de juiste schoenen en of ze geschikt zijn voor jouw voeten? Doe dan deze online schoenadvies test of ga voor een loopanalyse naar de winkel, maak hier nu een afspraak!

Kom je er niet uit? belmail of whatsapp dan met onze medewerkers Eva, Frank of Henri. Zij zijn vakkundige adviseurs en hebben veel ervaring in de online- en winkelverkoop van deze runningshoes.

 

Saucony Ride vs Triumph

Ten opzichte van de Saucony Triumph is de Ride 15 inmiddels niet veel anders. De Saucony Ride 15 heeft een dusdanige upgrade gekregen dat ze qua demping en ervaring vrijwel gelijk zijn. De pasvorm van een Saucony Triumph neutrale hardloopschoen is wat ruimer en voller, hierdoor heb je wat meer stabiliteit. De Triumph renschoen is daarmee geschikter voor wat zwaardere lopers.

 

Saucony Ride testen

Bestel vandaag nog de nieuwste Ride voor 20.00 uur (op werkdagen) dan heb je ze morgen in huis. Pas ze even rustig binnen in huis zodat je ze gratis kunt retourneren als ze nog nieuw zijn. Na ontvangst van jouw retour in goede en originele staat word door de klantenservice binnen 48 uur gecrediteerd.

 

RunForGood

Eenmaal een Saucony Ride fan, wil je nooit meer iets anders voor je dagelijkse run!

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2