Heuptas voor het hardlopen kopen

|

Met de juiste heuptas kan een hardloper alle waardevolle spullen opbergen tijdens hardlopen. Ook wel waistpack, sportsbelt of flipbelt genoemd. Bekijk hier het beste aanbod heuptassen:

Best verkocht

  1. Filters
  1. 1

Een running belt is een heuptas met ruimte voor telefoon of sleutels of bidon. Tijdens het sporten en met name hardlopen kan men de telefoon opbergen op een veilige manier. De juiste heupriem van bijvoorbeeld Asics, Gato of Flipbelt sluit goed aan en is van stevige stretchy ademende stof gemaakt.

Jaren geleden was de Spibelt een hot item onder de lange afstand hardlopers, bekijk hier nu het nieuwste assortiment goedkope spibelts online

 

Telefoon houder hardlopen

Tegenwoordig dragen veel hardlopers hun telefoon bij zich en zoeken een telefoonriem om in op te bergen. Hiervoor adviseren wij de Flipbelt of Running Belt Nathan te dragen. Een elastische heupband met rits is tevens handig voor het meenemen van waardevolle spullen als telefoon en sleutels.

 

Flipbelt met drinkfles online kopen?

In een flipbelt of running belt kun je ook een kleine bidon, waterflesje en voedingsgels opbergen tijdens hardlopen. Zo ben je verzekerd van voldoende vocht en voeding tijdens die lange runs.

Bekijk hier het aanbod flipbelts en losse drinkflesjes geschikt voor deze heupband.

Zoek je een heuptas of runningbelt voor drinkflesje of bidon? Voor het trainen en lopen van een marathon of langere afstand heb je iets nodig om drinken/sportvoeding mee te nemen. Kijk dan eens naar het uitgebreide online assortiment drinkgordels van o.a. Nathan, Nike en Gato.

 

Heuptas hardlopen telefoon

Voor het opbergen van de telefoon tijdens wandelen, fietsen of hardlopen. Hierbij kun je kiezen uit de volgende items:

  • sportsbelts of waistpacks met 1 uitrekbaar en vergrootbaar vak en rits voor items als sleutels, telefoon en gels
  • runningbelt of sportbelt waterproof, 100% waterdicht
  • flipbelt heupband met of zonder rits, voor telefoons en andere zaken (tevens mogelijk om drinkflesjes van 150ml en 300ml in mee te nemen)

 

Running belt of Heuptas testen?

Jazeker dat kan. Als je de juiste runningbelt hebt besteld in onze webshop en binnen gekregen mag je de riem in huis even rustig passen. Zit de runningbelt niet goed dan kun je hem in originele verpakking binnen 30 dagen eenvoudig retourneren naar ons gratis antwoordnummer. Je krijgt dan binnen enkele dagen je geld terug!

Met een zichttermijn van 30 dagen heb je alle tijd om de heupriem te passen en te bekijken. Mocht je toch nog vragen hebben over de waistpack of flipbelt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Alle deskundige medewerkers zijn zelf hardlopers en weten precies wat een runner nodig heeft....bel, mail of whatsapp ze gerust.

 

Running belt welke is de beste voor het hardlopen?

De beste heuptas of running belt voor hardlopen bestaat uit degelijk, meeverend materiaal dat niet schuurt of afzakt tijdens het sporten.

Dat is natuurlijk van vele factoren afhankelijk en een kwestie van passen en meten. Bedenk voor dat je een runningbelt gaat bestellen wat je allemaal mee wil nemen. Aan de hand hiervan kun je een keuze maken in grootte. Belangrijk is ook om te bepalen of je een waterproof exemplaar wil die je smartphone beschermt tegen regen en kou.

Een heupriem moet lekker zitten en niet gaan schuiven of irriteren tijdens het hardlopen. Daarbij kun je keuze maken uit verschillende soorten running belts voor hardlopen die om de middel gedragen kunnen worden.

  • flipbelt
  • heuptasje of waistpack
Klanten beoordelen ons met een 9,2