Wie zijn wij?

Wat een goede vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. De Hardloopwinkel is namelijk niet een pand, winkel of een webshop...nee

De Hardloopwinkel is een enthousiaste groep mensen die echte passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. 

Bij elkaar hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de hardloopbranche. Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een winkel en webshop te maken heeft.

Ontmoet onze experts uit de diverse winkels en webshop, klik op de foto voor meer info.

Henri | De Hardloopwinkel.nl Eva | De Hardloopwinkel.nl
Frank | De Hardloopwinkel.nl Michael | De Hardloopwinkel.nl
Kim | De Hardloopwinkel.nl Yanouk | De Hardloopwinkel.nl
Marije | De Hardloopwinkel.nl Peter | De Hardloopwinkel.nl
Rob | De Hardloopwinkel.nl Maaike | De Hardloopwinkel.nl
Marcel | De Hardloopwinkel.nl Marleen | De Hardloopwinkel.nl
   
Carlijn | De Hardloopwinkel.nl Jolanda | De Hardloopwinkel.nl
Marloeke | De Hardloopwinkel.nl Wieberen | De Hardloopwinkel.nl
Ruben | De Hardloopwinkel.nl Marc | De Hardloopwinkel.nl
Viviën | De Hardloopwinkel.nl Esmee | De Hardloopwinkel.nl
Leon | De Hardloopwinkel.nl SAM | De Hardloopwinkel

 

Henri

Mijn naam is Henri Jansen, 52 jaar, heel gelukkig samen met Eva, trotse vader van 2 mooie, lieve dochters van 15 en 19 jaar en sinds 2004 verantwoordelijk voor de betalingen van alle facturen;).

Op wat latere leeftijd begonnen met ondernemen en nog geen dag spijt gehad van dit avontuur. Mijn roots liggen bij het sportmerk ASICS, waar ik bijna 8 jaar in dienst ben geweest. Daarna voor een hardloopketen 4 jaar lang de inkoop gedaan. Daarmee was de basis gelegd om samen met Eva de stoute (hardloop) schoenen aan te trekken om zelf te gaan ondernemen.

Na het voetbal, het loopvirus te pakken gekregen en in 1998 mijn eerste marathon gelopen en vele halve marathons en 10 kilometers. Door een onwillige knie een tijdje uit de running geweest, maar nu weer in training voor een halve marathon.

Ben zeker niet de allersnelste loper, maar kan erg genieten van de natuur en omgeving tijdens mijn dagelijkse rondje.

Ik ben ook ongelooflijk trots op mijn (kleine) team, wat wij de afgelopen 14 jaar voor elkaar hebben gekregen. Een zeer solide onderneming opgebouwd, waarin onze klant centraal staat.

Heel veel loopplezier toegewenst!

Hoe hard of welke afstand je ook loopt, maakt niet uit als je er maar van GENIET!!

Groet, Henri

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Eva  

Hoi ik ben Eva en ik word heel vaak 35 geschat;)

Gelukkig getrouwd met de man die alles betaald en ik heb twee dochters. Ik ben ook nog de zus van Frankie (en dat is soms best vermoeiend). Hardlopen is al jaren mijn hobby en sport, kortere afstanden zoals 10 km liggen mij het best. Hardlooptrainingen en gezellig met vrienden meedoen aan lokale loopjes vind ik het leukst aan hardlopen want langere afstanden vind ik saai en mijn kuiten gaan dan protesteren. 

Iedere maandagmorgen train ik al jarenlang met een groep van 20 man bij een trainster in de polder, intervaltraining en oefeningen die ervoor zorgen dat ik blessurevrij blijf.

Andere hobby’s zijn: winkelen, koken, borrelen met vriendinnen en skiën.
Ik hou van afwisseling in mijn werk en pak graag projecten op. Sinds de opstart van het bedrijf doe ik de financiële administratie en verder alles wat op mijn pad komt aan werkzaamheden, zoals marketing en promotie, invoeren nieuwe producten, inkoop- en verkoop.

Grtjs, Eva

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Frank      

Hoi, ik ben Frankie van dehardloopwinkel.nl en ik ben 44 jaar.

Ik werk al 15 jaar bij de leukste webshop van Nederland. De afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam geweest in de sport. Mijn ervaring is breed: van het runnen van een winkelafdeling tot het vertegenwoordigen van een groot running merk (ASICS). Sport heeft mij altijd enorm geboeid, de sportmarkt is continu in beweging en deze wordt gedreven door een constante vooruitgang. Hierdoor verveelt het eigenlijk nooit. Persoonlijk ben ik altijd erg geïnteresseerd in alles wat met gadgets, computers en techniek te maken heeft. Het runnen van een webshop met alles op het gebied van hardlopen was voor mij dan ook de ideale combinatie van deze 2 werelden. Het leukste vind ik de afwisseling in mijn werk, het ene moment bezig zijn met een complex vraagstuk over SEO, SEA of website optimalisatie en het andere moment je collega het snot uit zijn ogen zien wrijven na een blooper in een productreview filmpje voor op social media. 

Sporten doe ik graag en veel, ik loop altijd 3x in de week hard en 1 a 2 keer in de week zwem ik baantjes. Ik ben getrouwd met een hele knappe vrouw en heb dan ook 2 prachtige dochters (de mooiste als je het mij vraagt). Daarnaast speel ik in een band (als drummert) en ben ik actief op de school van mijn dochters als lid van de OR.

Een druk baasje, maar nooit te druk om een klant van deskundig advies te voorzien! 

Dus heb je een specifieke vraag over hardlopen? Vraag het mij of mijn collega Yanouk.

Grtjs, Frank

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Michael

Als jij je afvraagt wie er achter de schermen van de Facebookpagina van De Hardloopwinkel Webshop zit en van wie je wekelijks een vervelende nieuwsbrief van ontvangt? Dat ben ik: Michael.

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij De Hardloopwinkel Webshop als grafisch designer, maar pak ook tijdens drukke periodes je pakketje in. 

Voor het tijdperk De Hardloopwinkel Webshop was ik geen hardloper. Ik heb gevoetbald, gejudood en getennist. Ook ben ik met al deze sporten gestopt. Ik was te fanatiek. Met voetbal was ik een echte Jaap Stam. Kwam je langs mij? Dan mocht je het gras proeven. In die tijd moest je nog betalen voor een gele of rode kaart en omdat ik mijn zuurverdiende krantenwijk loon niet wilde afstaan aan alle kaarten die ik ontving waren het mijn ouders die zeiden: jongen zoek maar wat anders. Judo; Ik was ook geen echte Judoka maar meer een jonge Rico Verhoeven. Ik kwam nooit verder dan een gele band omdat ik de regels niet helemaal in acht nam. Tennissen… ik gaf meer geld uit aan nieuwe rackets (omdat ik graag mijn rackets uit frustratie als heipaal gebruikte) dan aan het lesgeld. Kortom: geen succesvolle sportachtergrond. Totdat ik bij De Hardloopwinkel Webshop ging werken. Ik weet nog de eerste week dat een collega van zijn huis naar werk is gaan hardlopen. 12km, Ik dacht: die is gek! Maar uiteindelijk kreeg ik ook het bekende hardloopvirus te pakken en heb ik al aardig wat medailles in de kast hangen.

Soms fanatiek, soms lekker lui maar dat is het fijne aan hardlopen! Je loopt je eigen weg, bepaalt je eigen tempo en kiest je eigen route. 

Grtjs, Michael

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Kim

Binnenkort meer....

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Yanouk

Hoi, ik ben Yanouk en ik ben 21 jaar.

In tegenstelling tot de rest werk ik hier nog niet zo lang, namelijk pas een aantal maanden.

Lang voordat ik hier kwam werken werd ik altijd op sleep touw genomen door mijn vader om mee te gaan hardlopen. Kennelijk was dit niet mijn grootste talent, aangezien ze me daarna maar een pony hebben gegeven. Ondanks dat ik geen hardloper meer ben, ren ik nu regelmatig achter mijn paarden aan. Als ik daarnaast nog vrije tijd over heb, vindt ik het leuk om te winkelen, stadjes te bezoeken en een drankje te doen met vriendinnen.

Bij De Hardloopwinkel Webshop ben ik verantwoordelijk voor de klantenservice. Dus heb je een vraag, een opmerking of een klacht, dan kan je bij mij terecht.

Veel loopplezier!!

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Peter

Peter werkt sinds 2017 bij De Hardloopwinkel Bodegraven. Hij is een van de members van de “Half Crazy Runners Crew” en traint bij de A-selectie van PAC. Peter loopt 5 tot 7 keer per week en maakt de laatste jaren stevige progressie met onder meer 34 minuten op de 10 km en 1 uur 18 op de halve marathon. In 2018 liep Peter de marathon van Rotterdam in 2 uur en 50 minuten.

 


 

Marije

Marije loopt al eigenlijk heel haar leven. Via een talentendag is zij terecht gekomen bij atletiekvereniging PAC in Rotterdam. Sinds een jaar loopt zij hier in de a-selectie van de baan- en wegselectie. Ze heeft nationaal en internationale ervaring in de sporten atletiek, triathlon en duathlon. Erg trots op haar 3de plek (junioren) op het EK duathlon 2019 in Roemenië mag ze dan ook zeker zijn. Het is erg leuk om nu haar passie hardlopen te kunnen combineren met haar baan bij De Hardloopwinkel in Bodegraven/Den Haag of Rotterdam.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Maaike

Ik ben Maaike en de jongste telg bij De Hardloopwinkel.

Nu alweer langer dan een jaar werkzaam in Bodegraven op de zaterdagen waar ik echt mijn plekje heb gevonden.  Af en toe kan je mij ook op zondagen vinden in de vestiging Rotterdam. 

Ik loop nog niet zo lang hard, pas vier jaar bij trainster Nel Regtvoort in Bodegraven. Dat doe ik op recreatief niveau en heb geen intentie om aan wedstrijden mee te doen.

Wel doe ik één keer per jaar mee aan de Kika run om geld in te zamelen.  Naast mijn middelbare school, loop ik dus hard maar rij ik ook nog paard dat doe ik al 10 jaar.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Rob

Vanaf zijn 4e heeft Rob de judosport beoefend. Op zijn 8e heeft hij judo verruild voor een stalen ros.  Rob werd lid bij de Spartaan en reed zeer verdienstelijk bij de amateurs. Later breidde hij het fietsen uit met zwemmen en hardlopen. Bij triatlonvereniging De Zijl in Leiden werd er hard en lang getraind. Rob heeft aan vele  triatlons in binnen- en buitenland deelgenomen. Nu houdt hij het alleen nog bij fietsen. Zowel op de racefiets als ATB. Op vakanties gaat de fiets ook altijd mee.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Marleen

Door invloed van sociale media is Marleen begonnen met hardlopen in 2013. Het zag er allemaal zo gezellig uit! Inmiddels is ze bijna 30 halve marathons en bijna 10 hele marathons verder en nog lang niet uitgerend.

Marleen geeft ook iedere maandag- en dinsdagavond hardlooptraining bij B-Fit Leiden.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Marcel

Marcel runt sinds 2003 De Hardloopwinkel. Hij loopt al van jongs af aan hard. Hij begon bij V&L TC in Den Haag wat later Haag Atletiek werd. In zijn jeugd deed hij veel middenlange afstanden zoals de 800 en 1500 meter. De laatste jaren doet Marcel aan lange afstanden, waaronder ook veel trailrunning. Hij heeft 11 marathons gelopen waarvan de snelste in 2:59:04! Ook meerdere Ultra Trail Marathons zoals de UTMB van 119km en 7200 hoogtemeters!

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Carlijn

Carlijn is 22 jaar en een fanatieke handbalster. Zij is werkzaam in de vestiging Leiden en Den Haag. Na een voorste-kruisbandreconstructie drie jaar geleden heeft ze ook plezier gevonden in het hardlopen. Het liefst loopt ze afstanden tussen de vijf en tien kilometer. Op dit moment traint ze vooral omdat ze het leuk vindt en niet specifiek voor wedstrijden, maar wie weet wat de toekomst brengt.

Na een afgeronde bachelor Bewegingswetenschappen, is Carlijn nu bezig met  de gelijknamige master. Hier hoopt ze nog meer te leren over inspanningsfysiologie, talentontwikkeling en sportpsychologie.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Ik ben Jolanda en je zult mij tegenkomen in de winkel in Noordwijkerhout. Het is geweldig om je passie te delen met klanten.

Sinds 2020 bij de atletiek vereniging de Spartaan begonnen. Ik heb een aantal halve Marathons gelopen, waaronder Amsterdam en Leiden. Nu ben ik voor de marathon van Rotterdam aan het trainen.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Marloeke

Marloeke is verkoopadviseuse bij De Hardloopwinkel Noordwijkerhout . Zij werkt al 14 jaar in de vestiging wat voorheen Sporthuis van Gerven was. 24 jaar geleden is Marloeke begonnen met hardlopen bij het SIB Loopcollectief. Zij trainen in de prachtige waterleidingduinen bij De Zilk. In 2017 heeft ze met een aantal SIB’ers Parijs-Versailles gedaan, en in 2002 heeft ze met een aantal hardloopmaatjes de 4-daagse van Nijmegen gelopen. Wat een fanatische evenement is dat! Naast het hardlopen vindt ze duiken ook een hele leuke bezigheid.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Wieberen

Wiebren is sinds 2016 werkzaam bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout, maar met 20 jaar ervaring in de sportbranche loopt hij al heel wat jaren mee. In 2019 is hij afgestudeerd als registerpodoloog en heeft hij zijn eigen podologiepraktijk in Leiden. Ook in de winkel in Noordwijkerhout kun je terecht op zijn wekelijkse spreekuur. Het liefste stapt hij een paar keer per week op de mountainbike om een rit door de bossen te maken. Af en toe een rondje hardlopen is ook erg lekker, en ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Ruben

Ruben is op dit moment informatica student aan de Hogeschool Leiden en heeft altijd al gesport.

Je kan hem vinden in de vestiging Leiden/Den Haag of Noordwijkerhout.

Hij begon met voetbal ging vervolgens tennissen en daarna naar de sportschool. Nu is Ruben begonnen met hardlopen, doet hij ook aan surfen en zwemmen. Naast leren, sporten en werken spreekt hij graag met vrienden af.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

In 2000 begon Marc met wat collega’s van een supermarkt met hardlopen. Het gezamenlijke doel was de lokale Ten Miles en vervolgens de Dam tot Damloop.

Dit was het startsein voor meer. Sindsdien heeft Marc deelgenomen aan meer dan 100 wedstrijden, op meer dan 50 binnen- en buitenlandse terreinen. Toen Marc in contact kwam met voormalig olympisch atleet Greg van Hest en zijn vader Ad groeide de passie nog verder. Hij zette een eigen trainingsbedrijf RunFit. “Hardlopen betekent: hoe kan je zo makkelijk mogelijk efficiënt vooruit komen.” Daar wil hij jullie mee gaan helpen. 

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

Vanaf haar 9e is atletiek de grote passie van Viviën. Op de zevenkamp was ze ooit Nederlands Kampioen. Ze kon alles, behalve lang lopen. Door een blessure moest ze stoppen met atletiek. In 2007 is Viviën weer begonnen met hardlopen, alleen nu langer dan 800 meter. Tijd is niet meer zo belangrijk, plezier en fit zijn des te meer. Haar passie en kennis delen vindt ze heerlijk. Sinds 2007 adviseert ze klanten over hardloopschoenen, kleding en alles wat daar bij komt kijken.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?


 

Emee | De Hardloopwinkel.nl

Hi, ik ben Esmee Koppenaal. Ik zit in 4VWO en ik heb een natuurprofiel (dat zijn vakken zoals natuurkunde, scheikunde en biologie). Ik doen aan triatlon, ik train bij ZVL, bij de jeugd triatlon afdeling. Vroeger deed ik aan wedstrijdzwemmen, toen ZVL in 2019 een triatlon clinic organiseerde ben ik daaraan mee gaan doen, omdat ik ook wielrennen en hardlopen leuke sporten vind. Zo ben ik overgestapt naar de triatlon. Ik ben het best in het zwemmen, maar ik vind het hardlopen het leukst. Daarnaast ga ik al van jongs af aan met mijn ouders mee naar hardloopwedstrijden. Dus het hardlopen was altijd al een onderdeel van mijn leven. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd samen met vrienden af te spreken of te sporten. Ook vind ik het leuk om mee te doen aan een triatlon of hardloopwedstrijd. Bijvoorbeeld de triatlon in Leiderdorp of het Zorg&Zekerheid circuit. Die ik trouwens in 2022 in mijn categorie gewonnen heb.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?


 

Leon

Ik ben Leon en ik ben sinds 2016 werkzaam bij De Hardloopwinkel: met een tussenpose van 4 jaar weliswaar, waarin ik werkzaam ben geweest voor het sportmerk Mizuno en verantwoordelijk was voor alle productinformatie aan winkeliers, events en allerlei marketing- en salesactiviteiten.

 

Na een succesvolle Rotterdam Marathon in 2016 en twee mislukte pogingen daarna, heb ik met veel rompslomp, blessureleed en de nodige opstartproblemen het hardlopen weer opgepakt. Tegenwoordig leg ik me toe op de middellange afstanden op recreatief niveau. Daarnaast ben ik fervent boulderaar en de typische "mooi-weer-fietser". 

 

Mijn persoonlijke doel is om mensen met veel enthousiasme in beweging te krijgen. 

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?


 

Esmee 2 | De Hardloopwinkel

Hoi, ik ben Sam, 21 jaar en student Fysiotherapie. Mijn passie binnen de fysiotherapie is gericht op sportblessures. En dat kom natuurlijk goed van pas met mijn parttimebaan bij De Hardloopwinkel.

Buiten mijn studie om vind ik het leuk om veel te sporten. Ik doe aan hockey. In mijn jeugd heb ik altijd bij Cartouche (Voorburg) gespeeld en op dit moment speel ik bij Alecto in Leiderdorp. Tijdens de winterstop ga ik weer fanatiek verder met hardlopen.
Ik loop vaak afstanden tussen de 5km en 15km en graag altijd met een doel waar ik voor train. Dit jaar staat de Bruggenloop op mijn lijstje en afgelopen zomer heb ik de halve marathon van Rotterdam gelopen.
Naast hockey en hardlopen, ben ik ook regelmatig op de tennisbaan te vinden. 

Op de locaties in Leiden of Den Haag kun je mij iedere zaterdag vinden. 

Sportgroeten van Sam.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 

 
Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.