Wie zijn wij?

Wat een goede vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. De Hardloopwinkel is namelijk niet een pand, winkel of een webshop...nee...

De Hardloopwinkel is een enthousiaste groep mensen die echte passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. 

Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche. Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een winkel en webshop te maken heeft.

Ontmoet onze experts uit de diverse winkels en webshop, klik op de foto voor meer info.

 


 

-Henri

Mijn naam is Henri Jansen, 52 jaar, heel gelukkig samen met Eva, trotse vader van 2 mooie, lieve dochters van 15 en 19 jaar en sinds 2004 verantwoordelijk voor de betalingen van alle facturen;).

Op wat latere leeftijd begonnen met ondernemen en nog geen dag spijt gehad van dit avontuur. Mijn roots liggen bij het sportmerk ASICS, waar ik bijna 8 jaar in dienst ben geweest. Daarna voor een hardloopketen 4 jaar lang de inkoop gedaan. Daarmee was de basis gelegd om samen met Eva de stoute (hardloop) schoenen aan te trekken om zelf te gaan ondernemen.

Na het voetbal, het loopvirus te pakken gekregen en in 1998 mijn eerste marathon gelopen en vele halve marathons en 10 kilometers. Door een onwillige knie een tijdje uit de running geweest, maar nu weer in training voor een halve marathon.

Ben zeker niet de allersnelste loper, maar kan erg genieten van de natuur en omgeving tijdens mijn dagelijkse rondje.

Ik ben ook ongelooflijk trots op mijn (kleine) team, wat wij de afgelopen 14 jaar voor elkaar hebben gekregen. Een zeer solide onderneming opgebouwd, waarin onze klant centraal staat.

Heel veel loopplezier toegewenst!

Hoe hard of welke afstand je ook loopt, maakt niet uit als je er maar van GENIET!!

Groet, Henri

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Eva  

Hoi ik ben Eva en ik word heel vaak 35 geschat;)

Gelukkig getrouwd met de man die alles betaald en ik heb twee dochters. Ik ben ook nog de zus van Frankie (en dat is soms best vermoeiend). Hardlopen is al jaren mijn hobby en sport, kortere afstanden zoals 10 km liggen mij het best. Hardlooptrainingen en gezellig met vrienden meedoen aan lokale loopjes vind ik het leukst aan hardlopen want langere afstanden vind ik saai en mijn kuiten gaan dan protesteren. 

Iedere maandagmorgen train ik al jarenlang met een groep van 20 man bij een trainster in de polder, intervaltraining en oefeningen die ervoor zorgen dat ik blessurevrij blijf.

Andere hobby’s zijn: winkelen, koken, borrelen met vriendinnen en skiën.
Ik hou van afwisseling in mijn werk en pak graag projecten op. Sinds de opstart van het bedrijf doe ik de financiële administratie en verder alles wat op mijn pad komt aan werkzaamheden, zoals marketing en promotie, invoeren nieuwe producten, inkoop- en verkoop.

Grtjs, Eva

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Frank      

Hoi, ik ben Frankie van dehardloopwinkel.nl en ik ben 44 jaar.

Ik werk al 15 jaar bij de leukste webshop van Nederland. De afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam geweest in de sport. Mijn ervaring is breed: van het runnen van een winkelafdeling tot het vertegenwoordigen van een groot running merk (ASICS). Sport heeft mij altijd enorm geboeid, de sportmarkt is continu in beweging en deze wordt gedreven door een constante vooruitgang. Hierdoor verveelt het eigenlijk nooit. Persoonlijk ben ik altijd erg geïnteresseerd in alles wat met gadgets, computers en techniek te maken heeft. Het runnen van een webshop met alles op het gebied van hardlopen was voor mij dan ook de ideale combinatie van deze 2 werelden. Het leukste vind ik de afwisseling in mijn werk, het ene moment bezig zijn met een complex vraagstuk over SEO, SEA of website optimalisatie en het andere moment je collega het snot uit zijn ogen zien wrijven na een blooper in een productreview filmpje voor op social media. 

Sporten doe ik graag en veel, ik loop altijd 3x in de week hard en 1 a 2 keer in de week zwem ik baantjes. Ik ben getrouwd met een hele knappe vrouw en heb dan ook 2 prachtige dochters (de mooiste als je het mij vraagt). Daarnaast speel ik in een band (als drummert) en ben ik actief op de school van mijn dochters als lid van de OR.

Een druk baasje, maar nooit te druk om een klant van deskundig advies te voorzien! 

Dus heb je een specifieke vraag over hardlopen? Vraag het mij of mijn collega Yanouk.

Grtjs, Frank

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Michael

Als jij je afvraagt wie er achter de schermen van de Facebookpagina van De Hardloopwinkel Webshop zit en van wie je wekelijks een vervelende nieuwsbrief van ontvangt? Dat ben ik: Michael.

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij De Hardloopwinkel Webshop als grafisch designer, maar pak ook tijdens drukke periodes je pakketje in. 

Voor het tijdperk De Hardloopwinkel Webshop was ik geen hardloper. Ik heb gevoetbald, gejudood en getennist. Ook ben ik met al deze sporten gestopt. Ik was te fanatiek. Met voetbal was ik een echte Jaap Stam. Kwam je langs mij? Dan mocht je het gras proeven. In die tijd moest je nog betalen voor een gele of rode kaart en omdat ik mijn zuurverdiende krantenwijk loon niet wilde afstaan aan alle kaarten die ik ontving waren het mijn ouders die zeiden: jongen zoek maar wat anders. Judo; Ik was ook geen echte Judoka maar meer een jonge Rico Verhoeven. Ik kwam nooit verder dan een gele band omdat ik de regels niet helemaal in acht nam. Tennissen… ik gaf meer geld uit aan nieuwe rackets (omdat ik graag mijn rackets uit frustratie als heipaal gebruikte) dan aan het lesgeld. Kortom: geen succesvolle sportachtergrond. Totdat ik bij De Hardloopwinkel Webshop ging werken. Ik weet nog de eerste week dat een collega van zijn huis naar werk is gaan hardlopen. 12km, Ik dacht: die is gek! Maar uiteindelijk kreeg ik ook het bekende hardloopvirus te pakken en heb ik al aardig wat medailles in de kast hangen.

Soms fanatiek, soms lekker lui maar dat is het fijne aan hardlopen! Je loopt je eigen weg, bepaalt je eigen tempo en kiest je eigen route. 

Grtjs, Michael

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Kim

Hey! Ik ben kim, 36 jaar oud en sinds anderhalf jaar werkzaam hier bij de Hardloopwinkel webshop.

Verliefd, verloofd, partner van een ZZPer en moeder van 3 mooie meiden. Drukke bedoeling dus thuis! 

Om te ontspannen hou ik ervan om leuke dingen te doen met mijn gezin en vrienden/familie. Wandelen, varen, lekker eten en borrelen. Om toch in vorm te blijven loop ik gemiddeld 2x in de week hard, doe ik aan smallgroup training en stap ik samen met manlief en vrienden op de mountainbike om een mooie route te pakken door het bos. 

Hardlopen doe ik pas sinds een jaar of 9. Een klein beetje een grote mond en vooruitzicht op de 10 van Boreft (lokaal loopje), zorgde voor het eerste paar hardloopschoenen. Binnen 3 mnd van 0 km naar de 10 km, beetje overmoedig but i did it!

Het hardlopen is blijven plakken, soms in meer en mindere mate. Nadat ik vorig jaar een blessure kreeg met kickboksen, en hierdoor verplicht rust moest houden, is het hardlopen weer meer boven komen drijven. 

Ondertussen heb ik meerdere 10 km loopjes en ook de halve marathon mogen afvinken. Geen idee waar dit nog meer naar toe leidt, maar dat vinkje van de hele marathon is wel heel aantrekkelijk!

Mijn werk bij de Hardloopwinkel is heel divers wat het juist super leuk en afwisselend maakt. Zo kan ik het ene moment jou pakketje inpakken met een persoonlijk geschreven kaartje erbij, het andere moment schrijf ik SEO teksten, productbeschrijvingen bij die nieuwe toffe schoenen, of ben ik bezig met andere data te verwerken op de website ;) Het kan ook zijn dat ik ergens op de foto voorbij kom, als mijn collega Micheal weer iets heeft verzonnen voor de socials. 

Kortom druk, maar gezellig! 

Grtjes Kim

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Yanouk

Hoi, ik ben Yanouk.

Lang voordat ik hier kwam werken werd ik altijd op sleep touw genomen door mijn vader om mee te gaan hardlopen. Kennelijk was dit niet mijn grootste talent, aangezien ze me daarna maar een pony hebben gegeven. Ondanks dat ik geen hardloper meer ben, ren ik nu regelmatig achter mijn paarden aan. Als ik daarnaast nog vrije tijd over heb, vindt ik het leuk om te winkelen, stadjes te bezoeken en een drankje te doen met vriendinnen.

Bij De Hardloopwinkel Webshop ben ik verantwoordelijk voor de klantenservice. Dus heb je een vraag, een opmerking of een klacht, dan kan je bij mij terecht.

Veel loopplezier!!

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Peter

Peter werkt sinds 2017 bij De Hardloopwinkel Bodegraven. Hij is een van de members van de “Half Crazy Runners Crew” en traint bij de A-selectie van PAC. Peter loopt 5 tot 7 keer per week en maakt de laatste jaren stevige progressie met onder meer 34 minuten op de 10 km en 1 uur 18 op de halve marathon. In 2018 liep Peter de marathon van Rotterdam in 2 uur en 50 minuten.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Marije

Marije loopt al eigenlijk heel haar leven. Via een talentendag is zij terecht gekomen bij atletiekvereniging PAC in Rotterdam.

Sinds een jaar loopt zij hier in de a-selectie van de baan- en wegselectie. Ze heeft nationaal en internationale ervaring in de sporten atletiek, triathlon en duathlon.

Erg trots op haar 3de plek (junioren) op het EK duathlon 2019 in Roemenië mag ze dan ook zeker zijn.

Het is erg leuk om nu haar passie hardlopen te kunnen combineren met haar baan bij De Hardloopwinkel in Bodegraven/Den Haag of Rotterdam.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Maaike

Ik ben Maaike en 3 jaar geleden was ik de jongste telg bij De Hardloopwinkel. Ondertussen een bekend gezicht op zaterdag in Bodegraven en af en toe op zondag in de winkel in Rotterdam.

Op dit moment concentreer ik me ook op een tweetal fulltime studies op de HBO in Rotterdam. 

Ik loop al hard sinds mijn 13e, dat doe ik op recreatief niveau en heb geen intentie om aan echte grote wedstrijden mee te doen. Trainen doe ik lekker in teamverband bij Marion Voskuil in Bodegraven.

Naast het hardlopen, rijdt ik graag paard in mijn vrije tijd of ga ik wandelen met mijn shetlander pony.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Rob

Vanaf zijn 4e heeft Rob de judosport beoefend. Op zijn 8e heeft hij judo verruild voor een stalen ros.  Rob werd lid bij de Spartaan en reed zeer verdienstelijk bij de amateurs.

Later breidde hij het fietsen uit met zwemmen en hardlopen.

Bij triatlonvereniging De Zijl in Leiden werd er hard en lang getraind. Rob heeft aan vele  triatlons in binnen- en buitenland deelgenomen.

Nu houdt hij het alleen nog bij fietsen. Zowel op de racefiets als ATB. Op vakanties gaat de fiets ook altijd mee.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Marleen

Door invloed van sociale media is Marleen begonnen met hardlopen in 2013. Het zag er allemaal zo gezellig uit! Inmiddels is ze bijna 30 halve marathons en bijna 10 hele marathons verder en nog lang niet uitgerend.

Marleen geeft ook iedere maandag- en dinsdagavond hardlooptraining bij B-Fit Leiden.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Marcel

Marcel runt sinds 2003 De Hardloopwinkel. Hij loopt al van jongs af aan hard. Hij begon bij V&L TC in Den Haag wat later Haag Atletiek werd. In zijn jeugd deed hij veel middenlange afstanden zoals de 800 en 1500 meter. De laatste jaren doet Marcel aan lange afstanden, waaronder ook veel trailrunning. Hij heeft 11 marathons gelopen waarvan de snelste in 2:59:04! Ook meerdere Ultra Trail Marathons zoals de UTMB van 119km en 7200 hoogtemeters!

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Sten

Hoi, mijn naam is Sten en ik ben 19 jaar. Ik studeer Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden wat ik met veel plezier doe! 

 

Mijn hardloop verhaal begon bij het onderhouden van mijn conditie en dan voornamelijk afstanden tussen de 5-10 km. In januari 2023 had ik besloten dat ik wat meer uitdaging wilde in het hardlopen en heb mij toen ingeschreven voor de Rotterdam marathon 2023.

Na de marathon heb ik door getraind en twee ultra marathon afstanden gelopen. Daarnaast doe ik ook aan wielrennen, boulderen en skydiven. 

 

Ik ben werkzaam op de zaterdag voornamelijk in Leiden en Den Haag en help ik graag met vragen! 

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Jolanda

Ik ben Jolanda en je zult mij tegenkomen in de winkel in Noordwijkerhout. Het is geweldig om je passie te delen met klanten.

Sinds 2020 bij de atletiek vereniging de Spartaan begonnen. Ik heb een aantal halve Marathons gelopen, waaronder Amsterdam en Leiden. Nu ben ik voor de marathon van Rotterdam aan het trainen.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Oliver

Hoi, ik ben Oliver 23 jaar, 

Naast mijn studie Business Innovation en niet wetend wat ik verder wil ben ik nu begonnen aan een tussenjaar. Zo kan ik erachter komen wat ik precies wil en dit jaar ga ik me nuttig maken bij De Hardloopwinkel.

Sinds 2016 ben ik lid van Leiden Atletiek. Het verhaal achter hoe ik nou eenmaal begonnen ben met hardlopen; is dat ik één dag van de Leiden Marathon de vraag van een sportschool trainer kreeg of ik mee wilde doen op de 10km van de Leiden Marathon. 

Ik kreeg het startnummer van iemand die helaas niet zou gaan starten.  Maar voor mijn 1ste 10 km was de tijd uiteindelijk ook niet verkeerd voor iemand die verder geen ervaring had met hardlopen, 48:21 uur!

Na deze leuke ervaring begon mijn passie voor hardlopen en heb ik in al die jaren mijn tijd weten te verbeteren naar 39:50 uur! Ik hoop komend jaar meer wedstrijden te lopen, en goede tijden te zetten op de 5 en 10km!

Je kan mij, 4 dagen per week, vinden bij De Hardloopwinkel Leiden en af en toe in Den Haag.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Wiebren

Wiebren is sinds 2016 werkzaam bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout, maar met 20 jaar ervaring in de sportbranche loopt hij al heel wat jaren mee. In 2019 is hij afgestudeerd als registerpodoloog en heeft hij zijn eigen podologiepraktijk in Leiden. Ook in de winkel in Noordwijkerhout kun je terecht op zijn wekelijkse spreekuur. Het liefste stapt hij een paar keer per week op de mountainbike om een rit door de bossen te maken. Af en toe een rondje hardlopen is ook erg lekker, en ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Marc

In 2000 begon Marc met wat collega’s van een supermarkt met hardlopen. Het gezamenlijke doel was de lokale Ten Miles en vervolgens de Dam tot Damloop.

Dit was het startsein voor meer. Sindsdien heeft Marc deelgenomen aan meer dan 100 wedstrijden, op meer dan 50 binnen- en buitenlandse terreinen. Toen Marc in contact kwam met voormalig olympisch atleet Greg van Hest en zijn vader Ad groeide de passie nog verder. Hij zette een eigen trainingsbedrijf RunFit. “Hardlopen betekent: hoe kan je zo makkelijk mogelijk efficiënt vooruit komen.” Daar wil hij jullie mee gaan helpen. 

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Viviën

Vanaf haar 9e is atletiek de grote passie van Viviën. Op de zevenkamp was ze ooit Nederlands Kampioen.

Ze kon alles, behalve lang lopen. Door een blessure moest ze stoppen met atletiek. In 2007 is Viviën weer begonnen met hardlopen, alleen nu langer dan 800 meter.

Tijd is niet meer zo belangrijk, plezier en fit zijn des te meer. Haar passie en kennis delen vindt ze heerlijk.

Sinds 2007 adviseert ze klanten over hardloopschoenen, kleding en alles wat daar bij komt kijken.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Leon

Ik ben Leon en ik ben sinds 2016 werkzaam bij De Hardloopwinkel: met een tussenpose van 4 jaar weliswaar, waarin ik werkzaam ben geweest voor het sportmerk Mizuno en verantwoordelijk was voor alle productinformatie aan winkeliers, events en allerlei marketing- en salesactiviteiten.

Na een succesvolle Rotterdam Marathon in 2016 en twee mislukte pogingen daarna, heb ik met veel rompslomp, blessureleed en de nodige opstartproblemen het hardlopen weer opgepakt.

Tegenwoordig leg ik me toe op de middellange afstanden op recreatief niveau. Daarnaast ben ik fervent boulderaar en de typische "mooi-weer-fietser". 

Mijn persoonlijke doel is om mensen met veel enthousiasme in beweging te krijgen. 

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Sam

Hoi, ik ben Sam, 21 jaar en student Fysiotherapie. Mijn passie binnen de fysiotherapie is gericht op sportblessures. En dat kom natuurlijk goed van pas met mijn parttimebaan bij De Hardloopwinkel.

Buiten mijn studie om vind ik het leuk om veel te sporten. Ik doe aan hockey. In mijn jeugd heb ik altijd bij Cartouche (Voorburg) gespeeld en op dit moment speel ik bij Alecto in Leiderdorp. Tijdens de winterstop ga ik weer fanatiek verder met hardlopen.

Ik loop vaak afstanden tussen de 5km en 15km en graag altijd met een doel waar ik voor train.

Dit jaar staat de Bruggenloop op mijn lijstje en afgelopen zomer heb ik de halve marathon van Rotterdam gelopen.

Naast hockey en hardlopen, ben ik ook regelmatig op de tennisbaan te vinden. 

Op de locaties in Leiden of Den Haag kun je mij iedere zaterdag vinden. 

Sportgroeten van Sam.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Koen

Hey mijn naam is Koen, ik ben 25 jaar en een absolute bezige bij.

Naast mijn studie geneeskunde (alsof dat nog niet genoeg tijd opslokt) hou ik van hardlopen, zwemmen èn fietsen.

Aangezien ik deze disciplines ook nog eens goed onder de knie heb, maakt dat ik triathlons doe. Ik richt zich vooral op de middel- en lange afstanden.

Dit seizoen ga ik me richten op de NK Halve Triathlon in Nieuwkoop, de IRONMAN 70.3 van West-Friesland en hoopt me te plaatsen voor het WK Age-Group IRONMAN 70.3 in Finland eind augustus.

Naast dit alles ben ik ook nog eens zelfstandig en gediplomeerd sportmasseur en sporttherapeut. En als collega van De Hardloopwinkel vooral te vinden in onze vestigingen in Bodegraven en Rotterdam.  

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Ruud

Mijn naam is Ruud de Grood, Sinds kort ben ik werkzaam als parttime medewerker bij De Hardloopwinkel Rotterdam. Ik loop al meer dan 25 jaar hard.

Eerst af en toe een rondje, maar vanaf 2010 serieuzer in een groep en onder leiding van een trainer.

In 2018 heb ik zelf mijn trainerslicentie behaald en en ben ik hardlooptrainer van de basisgroep bij C.A.V. Energie in Barendrecht.

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot running therapeut en heb ik hiervoor samen met een collega trainer een VOF opgericht onder de naam Rijnmond Running Therapy.

Naast dat ik training geef aan de basisgroep, geef ik ook 3 x per jaar training en begeleiding aan startende lopers van 0 t/m 5 km in 14 weken.

Zo ben ik altijd wel met hardlopen bezig. Regelmatig loop ik wel ergens een wedstrijdje, van 5 kilometer tot en met een Marathon (uiteraard De Mooiste) of neem ik deel aan een Roparunteam.  

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Sam

Hi, mijn naam is Sam en ik ben 27 jaar oud. 

Sinds een aantal jaar ben ik aan het hardlopen en dat steeds fanatieker. Wat begon tussen de 5km en 10km, heb ik dit opgebouwd naar een halve marathon hardlopen.

Afgelopen april(2023) heb ik mijn eerste marathon van Rotterdam hard gelopen binnen de tijd van: 4:15:24. Mijn doel voor 2024 is de marathon Rotterdam onder de 4 uur hardlopen en ben ik veel trainen hiervoor. 

Jullie zullen mij van dinsdag t/m zaterdag vinden in de winkel in Leiden en met vragen kunnen jullie bij mij terecht. 

Tot snel!

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Frederiek

Hi, ik ben Frederiek en woon in hartje Rotterdam.

Tien jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Opbouwen met één minuut hardlopen en twee minuten wandelen tot in 2016 het rennen van een eerste marathon.

Het uitdagen van jezelf, zowel in afstand als in tijd, vind ik erg leuk, maar ik houd er ook van om samen met een vriendin al kletsend een rondje door de stad of natuur te lopen.

Naast mijn werk als coach, heb ik een fitnessopleiding afgerond en geef ik sinds 2016 op verschillende locaties bootcamp.

Omdat ik graag meerdere dingen naast elkaar doe, ben ik in het weekend aan het werk bij De Hardloopwinkel.

 Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Edward

Hoi ik ben Edward,

Sinds september 2022 werk ik voornamelijk in de vestigingen in Bodegraven en Leiden. Sinds dat ik stopte met zaalvoetballen wegens gebrek aan talent ben ik fanatiek gaan hardlopen.

Met tussenpozen ben ik sinds 2007 lid van AV Gouda waar ik minimaal 1 keer per week op de baan train.

Sinds september 2020 heb ik extra hulp van coach Dennis Licht die mij op een verstandige en doordachte manier laat trainen en mij zo belastbaar als mogelijk probeert te maken en te houden.

Door het jaar heen kies ik verschillende hardloopdoelen waarbij ik het liefst op de trails loop, maar voor de snelheid ook graag voor alles tussen de vijf kilometer en vijftig kilometer op de weg train.

De afgelopen drie jaar ontwikkelde ik een voorliefde voor het ontdekken van de in- en outs van hardloopschoenen.

Op de bank heb ik tijdens bijvoorbeeld date night altijd wel een second screen aan met een kersverse review uit Amerika over een in Europa nog te verschijnen hardloop- of wandelschoen.

Ook heb ik zelf een zichzelf verversende collectie van zo'n 30 paar hardloop- en wandelschoenen in een speciaal daarvoor gemaakte kast.

Daar zitten ook vaak schoenen bij die ik niet zo fijn of bijzonder vind. Toch vind ik het leuk en belangrijk om van alle beschikbare hardloopmerken een goede schoen te proberen om zo ook zelf mijn mening er over te kunnen vormen.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Yael

Ik ben Yael, 27 jaar en student psychologie. Ik ga na de bachelor, de master in de sportpsychologie volgen. 

Naast dat ik aan hardlopen doe, ben ik vaak te vinden op mijn racefiets of in de sportschool.

Hier geef ik lessen als rpm en bodypump. Qua hardlopen heb ik als doel om nog een keer de marathon van Rotterdam te lopen!

Ik ben weer rustig aan het opbouwen na een blessure aan de knie, dus wie weet dat het aankomende april 2024 zover is.

Op dit moment werk ik 3 dagen per week bij De Hardloopwinkel op locatie Leiden, Bodegraven of Den Haag.  

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Wouter

Hey, ik ben Wouter en train drie keer per week bij de Rotterdamse atletiekvereniging PAC, de oudste atletiekvereniging van Nederland.

Ik doe geregeld mee aan wedstrijden en scherpte onlangs mijn PR op de tien kilometer aan met een tijd van 48:31. 

Naast mijn hardlooptrainingen geniet ik van ritten op de mountainbike, baantjes trekken in het zwembad en pittige sessies in het krachthonk.

Ik rondde in 2005 de opleiding journalistiek af en studeerde kort politicologie en wijsbegeerte. Passie voor de loopsport heb ik altijd gehad, zo liep ik bij de jeugd van Atletiek Vereniging Rotterdam (AVR, later opgegaan in Rotterdam Atletiek).

Tevens ben ik gediplomeerd assistent-trainer en geef graag tips aan zowel beginnende als gevorderde hardlopers. Sinds september 2023 ben ik met plezier fulltime verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel in Rotterdam en Den Haag.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Iris

Hoi, ik ben Iris! 

Ik ben 20 jaar oud en woon en studeer in het prachtige Rotterdam. Al van jongs af aan ben ik graag sportief bezig.

Of het nu gaat om voetballen, mountainbiken of skiën, ik vind het allemaal even leuk. Het hardlopen heb ik pas een jaar geleden ontdekt.

Het bleek de perfecte sport te zijn voor in de stad, vooral als je een volle agenda hebt!

Momenteel ben ik druk aan het trainen en ik hoop komend jaar de marathon van Rotterdam uit te lopen.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Sanne

Hey, ik ben Sanne, 16 jaar oud, op zaterdag of zondag kun je mij vinden in de winkel in Den Haag.

Op dit moment zit ik in 5 VWO. Na de middelbare wil ik graag een Universitaire opleiding gaan doen. Ik woon in Rijswijk en train bij AV-Sparta in Den Haag. Daar train ik op 3 specialisaties n.l. sprint, hordelopen en verspringen. Ik geef ook, met veel plezier, atletiektraining bij de pupillen van 5-8 jaar. Mijn hobby’s zijn atletiek, lekker afspreken en boeken lezen. Mijn doel is blessurevrij op het Nederlands Kampioenschap 2025 te kunnen deelnemen met alle 3 mijn onderdelen.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 


 

-Eliza

Hi ik ben Eliza de Ridder.

Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool in Rotterdam een HBO opleiding en naast studie werk ik bij De Hardloopwinkel.

Ik heb vroeger gehockeyd en af en toe gerend. Maar in Corona tijd ben ik serieus gaan hardlopen. Dit heeft mij heel veel plezier gebracht.

Het afgelopen jaar ben ik bezig met langere afstanden en trainen voor wedstrijden. Op het moment ben ik mij aan het voorbereiden voor een halve marathon. Ook vind ik yoga heel leuk. Ik vind dat deze twee sporten ook goed samengaan. 

Mijn doel is om met plezier veel te blijven hardlopen en mij er goed bij blijven voelen! Kom je langs bij De Hardloopwinkel in Rotterdam, dan is de kans groot dat je mij daar treft.

Terug naar wie is De Hardloopwinkel?

 
Klanten beoordelen ons met een 9,2