2e kans hardloopschoenen

|

Top loopschoenen van Asics, Brooks, New Balance of Hoka krijgen een tweede leven na kort gebruik of getest te zijn. Ontdek hier het huidige online aanbod tweedekans hardloopschoenen:

  1. Filters
  1. 1

Wat is tweede kans?

Tweede kans producten zijn meestal hardloopschoenen die door onze klanten getest zijn in de winkels of gedragen bij een fotoshoot. Het kunnen ook teruggestuurde producten zijn van de webshop, die na een uitvoerige controle nog verkocht kunnen worden. Deze schoenen vertonen meestal lichte gebruikssporen en zijn vaak maar 1 keer gedragen.

Wist je dat? 22 miljard paar schoenen jaarlijks op de vuilnisbelt of stortplaats beland.

tweedekans hardloopschoenen | De Hardloopwinkel

 

Sommige schoenen verdienen gewoon een tweede kans!

Om te voorkomen dat gedragen of getestte hardloopschoenen op de vuilnisbelt belanden biedt De Hardloopwinkel webshop ze online aan tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kunnen topproducten van de beste merken een tweede leven krijgen en worden ze op een duurzame manier verwerkt. 

Het zijn originele hardloopschoenen van de beste merken die een tweede kans verdienen maar niet meer als nieuw verkocht worden. Wij vinden het belangrijk dat de natuur waar wij zo graag in hardlopen behouden blijft en daarom hebben we besloten geretourneerde artikelen of nauwelijks gedragen hardloopschoenen een tweedekans te geven.

 

welke soorten 2ekans hardloopschoenen zijn er?

Wanneer je een tweede kans hardloopschoen koopt bij De Hardloopwinkel staat er precies bij vermeld in welke staat ze verkeren. Vaak kun je dit ook nog zien aan de foto's.

De 2e kans schoenen van De Hardloopwinkel kunnen in de volgende staat verkeren:

  1. zo goed als nieuw; product is niet van nieuw te onderscheiden en zit nog in originele verpakking
  2. met lichte gebruikssporen; de zolen en doos kunnen lichte gebruikerssporen vertonen
  3. met zichtbare beschadigingen; deze producten hebben zichtbare slijtageplekken en gebruikerssporen of beschadigingen. Deze zijn eenvoudig zelf te repareren.

 

Wanneer zijn hardloopschoenen tweede kans?

Nieuwe schoenen die geretourneerd worden krijgen bij ons een tweede leven. Het zijn vaak hardloopschoenen die slechts 1x gedragen, getest of gepast zijn in 1 van onze 5 winkels, ze worden gezien als tweedehands.

Uiteraard worden deze loopschoenen voor de tweedekans optie eerst bekeken en getest of ze nog goed genoeg zijn om op te lopen. Komen ze niet door deze strenge selectie dan worden de afgedragen hardloopschoenen en gebruikte hardloopkleding gedoneerd aan de voedselbank of Sneaker Impact.  Door de unieke samenwerking tussen De Hardloopwinkel en Sneaker Impact kunnen tweedehands of gebruike hardloopschoenen ge upcycled worden. Zo belanden er minder schoenen op de vuilnisbelt en voorkomen we mileuvervuiling.

Na slechts 1x dragen of 1x hardlopen op een running shoe kun je deze nog prima gebruiken. De demping is niet minder, dat gebeurt pas na 1 of 2 jaar intensief gebruik.  Daarom kunnen vaak tweedehands of tweedekans hardloopschoenen nog best een tijdje mee. Lekker voor je portemonnee, goed voor het milieu ;)

2e kans schoenen | De Hardloopwinkel

 

Voor wie zijn tweedekans schoenen bedoeld?

Tweede kans schoenen zijn bedoeld voor hardlopers die niet gelijk honderden euro's willen uitgeven maar toch de beste keuze in hardloopschoenen willen. Ze zijn ook bedoeld voor klanten die het belangrijk vinden dat producten een tweede leven krijgen en bewust omgaan met het milieu.

Deze 2e kansjes zullen misschien iets minder lang meegaan dan spliksplinter nieuwe loopschoenen, maar als recreant loper merk je dat nauwelijks. Bovendien krijg je dezelfde garantie als bij nieuwe.

 

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Onze speeltuin is de natuur, wij als hardlopers maken daar gretig gebruik van. Wij bij De Hardloopwinkel vinden het daarom belangrijk om deze natuur te behouden. Daarom hebben wij naast een ambitieus duurzaamheids plan voor ons bedrijf ook besloten om geretourneerde artikelen niet zomaar weg te gooien.

We geven geretourneerde hardloopschoenen en andere producten liever een tweedekans. Mocht dit niet mogelijk zijn proberen we ze te recyclen, upcyclen of te doneren aan een goed doel.

Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsvoering, meer weten over de tot nu toe behaalde doelen? ontdek hier meer over duurzaam ondernemen De Hardloopwinkel

 

Hardloopschoenen Sale

Een tweedekans hardloopschoen koop je nu bij De Hardloopwinkel ONLINE in de SALE met extra veel korting. Deze zijn evengoed als nieuwe hardloopschoenen, alleen een keer gedragen, getest of voor een fotoshoot gebruikt. Lekker voor je portemonnee, goed voor het milieu want we hoeven ze niet weg te gooien.

Liever nieuwe hardloopschoenen in de aanbieding kopen?

Ontdek ook alle nieuwe hardloopschoenen aanbiedingen van Asics, Brooks, New Balance of Hoka.

 

Garantie De Hardloopwinkel 2e kans hardloopschoenen

Op tweedekans producten online gekocht bij www.dehardloopwinkel.nl gelden dezelfde garantievoorwaarden als bij nieuwe producten.  Je kan ze binnen 30 dagen retourneren of gebruik maken van het herroepingsrecht binnen 14 dagen.

Let op! vertonen de artikelen na retour aan ons zichtbaar meer gebruikerssporen dan op de gemaakte foto's van het tweedekans product, dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Met een minimum van 50% van de aanschafwaarde van het 2ekans artikel.

Bekijk hier de garantievoorwaarden 2e kans hardloopschoenen van De Hardloopwinkel Webshop

Klanten beoordelen ons met een 9,2