Rukka hardloopkleding kopen

|

Wanneer het hele olympische atleten team van Finland in de hardloopkleding van Rukka loopt, waarom zou jij dat dan niet ook doen? Finse topkwaliteit hardloopkleding tegen een nette prijs...

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

Rukka sportkleding

Rukka is een kwalitatief outdoor sportmerk dat is opgericht in Finland in 1950. Het bedrijf is vernoemd naar de roepnaam van 1 van de oprichters , Roger "Rukka"Storling. In eerste instantie maakten ze tracksuits, regenjassen en zeilkleding. 

Het iconische gele regenjack dat was ontworpen in 1950 door GunborgLehmus, droeg ook zijn naam. Deze RukkaLehmus regenjas heeft zijn status als een typisch Fins cult product tot op de dag van vandaag behouden.

Vandaag de dag is Rukka meer dan alleen regenjassen en verkopen zij hun sportproducten in meer dan 30 landen. Rukka maakt tegenwoordig ook:

  • Sport kleding
  • Sport accessoires
  • Sport schoenen
  • Motor kleding en accessoires
  • Kleding voor dieren

Een echt Fins sportkleding merk dat natuurlijk gespecialiseerd is in kleding wat de sporter beschermt tegen alle soorten weersomstandigheden en vooral kou en sneeuw. 

 

Rukka is onderdeel van Luhta

Rukka is onderdeel van de Luhta Sportswear Company, wat 1 van de grootste kledingbedrijven is van de Noordelijke landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lahti, in Finland.

Luhta heeft duurzaamheid hoog in het vaandel als Noord Scandinavisch bedrijf en heeft zich ingezet om duurzaam te produceren met oog voor mens en natuur. Zij ondersteunen sinds begin 2023 de United Nations Global Compact en voeren dit door in hun gehele bedrijfsvoering.

 

Gemaakt voor outdoor sporten

Rukka is een sportmerk dat zich richt op outdoor sporten als hardlopen, fietsen, cross-country skieen en bijvoorbeeld motorsport. In samenwerking met top atleten, maakt Rukka hoogwaardige sportspecifieke producten met perfecte details. Weers resistent en hoge functionaliteit zijn belangrijk voor een Fins merk als Rukka sportswear.

Met sneldrogende stoffen en hoogwaardige materialen is Rukka hardloopkleding erg geschikt voor hardlopen in het Nederlands weer.

Rukka hardloopkleding bestaat uit hardlooptights of hardloopbroeken, hardloopshirts, ondergoed en water- of winddichte hardloopjassen voor dames en heren.

Ook Rukka asseccoires voor hardlopen als een hardloopmuts of handschoenen behoren tot het assortiment Rukka Sportswear.

Rukka zal tijdens de Olympische spelen in Parijs 2024 het volledig Olympische team van Finland aankleden en voorzien van sportkleding. Zij zijn gekozen vanwege hun hoge kwaliteit en designs die de top atleten van Finland moeten gaan helpen in het behalen van zo veel mogelijk medailles.

Klanten beoordelen ons met een 9,2