De Hardloopwinkel Rotterdam

010-404 74 35

Bel ons voor meer informatie

rotterdam@dehardloopwinkel.nl

Mail ons met jouw vragen

tevreden? Laat een review achter!

Klik hier om naar de Google Pagina te gaan. 

Groenendaal 33f

3011 SL Rotterdam
R

Parkeren

Voor onze deur kan alleen tegen betaling worden geparkeerd.

Gebruik in de parkeer-app zone 10.

Openingstijden

Maandag 12:30 – 18:00

Dinsdag 9:30 – 18:00

Woensdag 9:30 – 18:00

Donderdag 9:30 – 18:00

Vrijdag 9:30 – 18:00

Zaterdag 9:00 – 17:00

Zondag 11:30 – 17:00

Online zijn we altijd geopend!

https://www.dehardloopwinkel.nl/webshop/

Uitzonderingen

Een bestelling ophalen buiten bij onze winkel?

Neem contact op via:

rotterdam@dehardloopwinkel.nl

010-4047435

 

De Hardloopwinkel Rotterdam werkt samen met onderstaande sportverenigingen en bedrijven.
Ben jij lid van een van deze sportclubs, dan krijg je bij ons 10% korting op vertoon van je ledenpas.

Massagestudio los

Sinds 2015 is Massagestudio Los gevestigd in de Hardloopwinkel in Rotterdam. Menig (top-)sporter wordt met grote tevredenheid door het vakkundige team, onder leiding van Brigitte, gemasseerd (nummer 1 van Rotterdam op Tripadvisor). Naast sportmassages kun je hier ook terecht voor vele andere soorten massages en gezichtsbehandelingen.

Vanaf 25 maart zal Kelly als pedicure haar team komen versterken. Elke vrijdag en zaterdag zal zij in onze winkel aanwezig zijn. Voor De Hardloopwinkel is dit een mooie aanvulling, zodat u naast de vele hardloopartikelen, nu ook voor ingegroeide teen nagels, eelt en andere voetproblemen bij ons langs kan komen.

Wist u dat u naast fantastische massages en pedicure behandelingen ook terecht kunt voor schoonheidsbehandelingen en bindweefselmassages. Heeft u interesse? Kom dan langs in onze winkel of kijk op de onderstaande site!

https://massagestudiolos.nl/

Loopschool Kralingen
Loopschool Kralingen is een samenwerking van gedreven hardlooptrainers, ervaren marathonlopers en deskundige (sport)fysiotherapeuten, die hardloopcursussen/clinics en trainingen op maat verzorgen. Voor iedere doelgroep is er een apart programma. Denk aan beginnende lopers, hardlopers met enige loopervaring, gevorderden/ marathonners en specifieke doelgroepen.

http://www.loopschoolkralingen.nl/

Loopgroep Nesselande
Loopgroep Nesselande is een hardloopvereniging met als doel om op een gezellige en sportieve manier in groepsverband de loopsport te bedrijven. Van absoluut beginner tot de prestatiegerichte loper: voor iedereen hebben we een aanbod. We zorgen voor trainingen met kwaliteit en voor trainingen met plezier. Het samen sporten bevordert de binding met je groepsleden en dat zorgt ervoor, dat hardlopen er voor jou ook gewoon bij gaat horen.

https://www.loopgroepnesselande.nl

This is running
This is Running staat voor hardlopen wat meer is dan een rondje hollen. Wij geloven sterk in de kracht van bewegen, waardoor je je fysiek en mentaal beter gaat voelen. Ook presteer je beter in je privéleven en op je werk: je haalt dus veel meer uit het leven. Bewegen doen wij met onze passie ‘hardlopen’ en deze passie brengen wij graag over op jou. Want wij begeleiden jou, als persoon of als bedrijf, naar een nog betere versie van jezelf. Dit doen we door
goede en persoonlijke begeleiding te geven aan groepen en 1 op 1 door net even anders te zijn.

Ren je met ons mee?

https://www.thisisrunning.nl/

AV MTK
Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

https://www.av-mtk.nl/

Social fit

“Wij geloven in de kracht van het trainen in groepsverband. Niet alleen is het veel gezelliger dan alleen trainen in de sportschool, ook zien wij dat de deelnemers elkaar inspireren.

Niet alleen om deel te nemen aan de trainingen, maar ook om elkaar te motiveren en naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens de rustpauzes is er zelfs even tijd om bij te kletsen. Dit maakt de trainingen van Social Fit heel veelzijdig en zeer geschikt voor vriendengroepen, collega’s of families die graag samen willen sporten.

Bovendien zijn de trainingen zo gevarieerd dat het zowel voor een beginner als een gevorderde sporter heel uitdagend blijft.”  

http://social-fit.nl/

PAC Rotterdam
PAC is de oudste en een van de grootste atletiekverenigingen van Nederland. Niet alleen de absolute top in de jeugdatletiek, maar ook een vereniging voor hardlopers van alle mogelijke niveaus. Gelegen aan de Kralingse Plas in Rotterdam, de mooiste hardlooplocatie die je je kunt voorstellen.

https://www.pacrotterdam.nl/

Centrum orthopedie Rotterdam (C.O.R.)
Orthopedisch centrum dat hulpmiddelen adviseert en levert als inlegzolen, braces, korsetten en prothesen. De focus ligt op een persoonlijke benadering en goede service/ nazorg.
Sportgeneeskunde rotterdam
Sportgeneeskunde Rotterdam heet u graag welkom op één van onze locaties. Het hoofddoel van Sportgeneeskunde Rotterdam is het oplossen van sportgerelateerde klachten, blessures of vragen. De speerpunten van Sportgeneeskunde Rotterdam zijn het behandelen van chronische (pees-) overbelastingsklachten, bewegingsanalyses en conditietesten met trainingsadvies.
Praktijk voor fysio- en manuele therapie “Groothandelsgebouw”

Wilt  u hardloopblessures voorkomen of ervaart u klachten of problemen tijdens het hardlopen dan kunt u bij ons terecht voor onderzoek, advies en behandeling. Er kan een loopanalyse gemaakt worden door een deskundige sportfysiotherapeut. Op basis van de uitkomsten wordt een therapieplan samengesteld om het looppatroon te optimaliseren en blessures te voorkomen/verhelpen. Wilt u eerst zeker weten of dit voor u wat kan zijn? Kom dan langs op het gratis inloopspreekuur op dinsdag van 17:00 tot 18:00 en donderdag van 12:30 tot 13:30.

https://www.beweegbeter.nu/

Rotterdam Sightrunning tours

De Rotterdam Sightrunning Tours organiseert sinds april 2017 runningtours door onze geweldige stad. Running tour guide Anne gaat enthousiast op pad met iedereen die hardlopend meer te weten wil komen over de stad Rotterdam. Dit kan in de vorm van een groepstour, business tour, privé tour of tijdens een special event ( zoals de Wereldhavendagen, Camping Crooswijk, de Rotterdam Marathon).

Daarnaast enthousiasmeert de Rotterdam Sightrunning Tours graag anderen om het hardlopen (weer) leuk te gaan vinden. Tijdens hardloopclinics gaat Anne aan de slag met lopers met verschillende wensen. Ze kijkt goed naar de persoon, loopstijl, – techniek en kwaliteiten en zorgt ervoor dat iedereen beter gaat lopen. 

Fosteo

Fosteo is een Osteopathie en Fysiotherapie praktijk in het hartje van Rotterdam op het Noordereiland. Het Fosteo team bestaat uit sporters uiteenlopend van dans, vechtsport, atletiek en de triatlon. Wij voelen wat een sporter beweegt om prestaties te leveren.

Wij behandelen als enige in Rotterdam met de unieke KPR therapie uit. Deze kan voor uiteenlopende klachten rug, nek en schouderklachten worden gebruikt maar kan ook sportprestaties verbeteren.

Met Osteopathie en Fysiotherapie kunnen we snel en effectief acute klachten verhelpen. Een afspraak is Online via fosteo.nl heel snel gemaakt.

We helpen je graag van je klachten af !!

Kom langs bij De Hardloopwinkel voor een loopanalyse!

0