Drinkfles hardlopen

29 resultaten |

Een drinkfles voor het hardlopen is onmisbaar bij lange afstanden en marathons. Hiermee zorg je dat je vochthuishouding op peil blijft.

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

Bidons en drinkflessen van bijvoorbeeld Nike en Nathan, Asics zijn er in vele soorten en maten. Bekijk zelf wat je het handigste vindt en bestel vandaag nog zodat je de bidon morgen al kunt gebruiken.

 

Nike bidon

Een halve liter bidon van bijvoorbeeld Nike wordt ook veel gebruikt om de sportdrank in te mengen. Na schudden van de drinkfles kun je makkelijk de drank overgieten in kleinere bidons die in de drinkgordel zitten.

 

Flipbelt en bidon, waterflesjes

Waterflesje voor flipbelt nodig? bestel dan eenvoudig en snel een flipbelt bidon voor in flipbelt van 150ml of 300ml. Deze zijn ergonomisch en passen perfect in de openingen van de flipbelts.

 

Flexshots

Flexibele bidons van Nathan en Gato of Bee Safe zijn extra handig in gebruik voor hardlopen.

Deze bidons zijn na gebruik opvouwbaar. De lege flexshot is dan makkelijk in je zakje te stoppen of in de hand te houden. Flexibele bidons zijn beschikbaar in diverse groottes, zoals 150ml of 250ml tot 300ml.

 

Voor vragen over drinkflessen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.