Reflectie met lampjes kopen

|

Hardloop verlichting is verplicht als weggebruiker in Nederland. Draag daarom altijd een verlicht hardloopvest of knipperende armlamp als je gaat hardlopen of wandelen in het donker!

Best verkocht

  1. Filters
  1. 1

Hardlopen in het donker en verlichting

Bij hardlopen in het donker ben je verplicht om goed zichtbaar te zijn voor het overige verkeer in Nederland. De beste reflecterende hardloop verlichting heeft een bepaalde opvalswaarde en voldoet aan de wettelijke eisen. Hardlooplichtjes met LED hardlooplampes voor hardlopen zijn in verschillende vormen en diverse prijzen verkrijgbaar, kies de beste hardloop lampjes zodat je nooit zonder licht komt te staan.

Het assortiment hardloopverlichting bij De Hardloopwinkel is getest door verschillende hardlopers en zo de beste keuze voor jou. Wij adviseren om altijd een reflecterend hardloopvest (met knipperende lampjes voor hardlopen) te dragen én een (knipperende) hardloop armband. Eeb goed hesje voor hardlopen met verlichting blijft lang knipperen of schijnen en heeft fel gekleurde hardloop lampjes op de borst en op de rug.

Led lampjes voor hardlopen in een hardloop hesje met verlichting moeten altijd voldoen aan bepaalde normen bij gebruik op de weg. Een hardloop hesje of reflectievest hardlopen dient aan wettelijke DIN EN 1150 norm te voldoen en de hardlopen lampjes die erin zitten.

 

Dit zijn de beste soorten reflecterende hardloop verlichting die momenteel verkrijgbaar is:

Armlampen, arm lampje voor hardlopen met led verlichting doe je om je bovenarm en kunnen vaak ook knipperen. Er zijn armlampen met batterijen of oplaadbaar USB verkrijgbaar in de webshop.

Reflectievesten, een reflecterend hardloopvest die aan beide zijden lampjes heeft die kunnen knipperen, werkt op batterijen. Deze reflectievesten zijn ook als wandelvest met verlichting te dragen bij wandelen

Reflectievest oplaadbaar USB, een vest met USB poort om de lampjes op te laden, dit is de meest duurzame verlichting voor hardlopen

Borstlampen, een vest met felle lamp op de borst die de weg voor je verlicht tijdens hardlopen

Safetyvesten, dit is een hesje voor hardlopen of wandelen gemaakt van extra reflecterend materiaal, zonder lampjes maar wel reflecterend.

reflectievest lampjes hardlopen | De Hardloopwinkel

 

Verlichting hardlopen usb

Omdat batterijen vaak snel leeg gaan zijn er tegenwoordig ook veel hardlopen verlichting in de vorm van reflectievesten verkrijgbaar met een USB oplading. Deze reflectievesten en armbanden zijn oplaadbaar en daardoor duurzamer dan die waar batterijen in worden gebruikt. Een hesje met lampjes hardlopen die blijven schijnen en oplaadbaar zijn is de beste keuze voor een veilige training op de weg.

Oplaadbare hardloopverlichting met een lampje voor hardlopen zorgt ervoor dat je altijd verlicht de weg op kunt voor de dagelijkse trainingen in het donker.

 

Led verlichting 

Kies hardloop accessoires met led verlichting en reflecterende lampjes voor hardlopen of wandelen in het donker.

Led hardloop lampje USB is een goede keuze als je gaat hardlopen, draag deze verlichting altijd over je hardloopkleding. Zorg dat je gezien wordt met een vest voor hardlopen en lampjes, dat is één van de belangrijkste tips die wij jou kunnen geven. Bekijk het aanbod hardloop hesje met verlichting hier en maak de beste keuze in prijs/kwaliteit verhouding.

Er zijn diverse hardloop artikelen die voorzien zijn van LED-verlichting. Voorbeelden hiervan zijn de LED Armwrap, LED Reflectie Vest van Nathan, Rogelli, Bee Safe.

Hoofdlampen worden vaak gedragen door trailers, hardlopers die in het bos lopen op onverharde paden. Met een hoofdlamp kun je zien waar je loopt in het donker.

 

Hardlopen en reflectie

Reflecterende hardloop verlichting en reflectievesten moeten aan de huidige wettelijke eisen voldoen. Let er dus op dat de artikelen voldoen aan de DIN EN norm 1150

Wanneer je gaat beginnen met hardlopen loop je ook wel eens in het donker. Hardloop verlichting zoals reflectievest of arm lampje voor hardlopen zorgt ervoor dat je veilig op de weg loopt. Een hardloophesje met verlichting is de beste keuze voor hardlopers en trailrunners die op de weg, in het bos of in het donker trainen.

Lees meer over de beste tips bij starten met lopen en over hoe je dat moet doen in dit artikel: beginnen met hardlopen.

 

Er is meer verkrijgbaar om te zorgen dat je opvalt bij hardlopen in het donker dan hardloop lampjes en hardloop verlichting. Bekijk ook reflectie hardloopkleding en reflectie hardloopschoenen om je outfit compleet veilig te maken.

 

Wandelen en verlichting

Alle hardloop verlichting is natuurlijk ook goed te dragen bij wandelen. Het beste wandelvest met verlichting zoals verkrijgbaar bij De Hardloopwinkel voldoet aan de normen en zorgt dat je veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Met wandel lampjes in de vorm van een armband of hesje met verlichting voor hardlopen val je extra op in het donker bij die heerlijke wandeltochten.

 

Veiligheid boven alles, toch?

Klanten beoordelen ons met een 9,2