Beste drinkrugzak hardlopen kopen

|

Met een drinkrugzak (eventueel incl. waterzak) kun je uren blijven hardlopen zonder te hoeven stoppen voor drinken en voeding. Bekijk hieronder het assortiment beste drinkrugzakken.

Best verkocht

  1. Filters
  1. 1

Een rugzak met waterzak is ideaal voor duursporters die uren onderweg zijn en niet willen stoppen. Men draagt een drinkrugzak voor marathon, lange fiets tochten of voor trailen en MTB.

Drinkrugzakken voor hardlopen zijn verkrijgbaar in vele soorten en prijzen. Ze zijn vaak prijzig omdat een rugzak tijdens het intensief sporten goed en stevig moet zitten.

Bij DeHardloopwinkel worden alleen rugzakken verkocht die uitvoerig zijn getest. Drinkrugzakken die getest zijn door hardlopers en trailers op comfort en opbergmogelijkheden.

 

Drink rugzak De Hardloopwinkel

 

Andere manieren om voeding of drinken mee te kunnen nemen tijdens het hardlopen kunnen ook zijn:

Drinkrugzak inclusief waterzak

Belangrijk bij een goede drinkrugzak hardlopen is dat hij strak zit en niet gaat schuren. Veel aantrekbanden en meerdere opbergmogelijkheden heeft. Een drinkrugzak wordt meestal geleverd met een waterzak met drinktuit van 1,5 of 2 liter. 

 

Drinkrugzak trail

Drinkrugzak trail wordt ook vaak gedragen door hardlopers die trailen. In deze rugzak kan de loper zijn/haar drinken meenemen, eten of extra droge trailkleding. In een drinkrugzak heb je tevens de mogelijkheid om een telefoon mee te nemen tijdens die longruns.

 

Drinkrugzak Nathan

Meerdere merken maken rugzakken. Nathan is één van de betere en grootste drinkrugzak leveranciers in Europa en van hoge kwaliteit. Zij maken rugzakken van diverse groottes, van 3 liter inhoud opbergmogelijkheden tot wel 7 liter!

Ga je voor een drinkrugzak goedkoop, adviseren wij de Gato Drinkrugzak te kiezen. Deze heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

 

Hardlopen en drinken

Hydrateren tijdens hardlopen, fietsen en andere duursporten zoals MTB is belangrijk en noodzakelijk om te kunnen blijven presteren. Lees voor meer informatie deze handige blog over drinken tijdens hardlopen.

Hardlopen en sportvoeding

Klanten beoordelen ons met een 9,2