Brooks Levitate GTS 5 dames heren kopen

|

Brooks Levitate 5 GTS is helaas niet meer leverbaar. Hieronder vindt je de meest geschikte opvolger.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Brooks Levitate 5 GTS

De Levitate 5 GTS brengt de overpronerende hardloper een unieke loopervaring. In een Levitate zit de hoogste energie teruggave, dit keer gecombineerd met bijzondere ondersteuning voor overpronatie. Hiermee is de Brooks Levitate GTS 5 een toplevel antipronatie schoen.

De DNA AMP tussenzool technologie helpt door zijn hoge mate van energieteruggave de voeten omhoog te komen bij iedere stap. DNA AMP zorgt tevens voor 71% meer energie teruggave.

Het circular knit materiaal in deze Levitate GTS 5 anti pronatie schoenen geeft meer luchtigheid en een flexibele pasvorm.

GuideRails anti-pronatie systeem in Brooks Levitate 5 GTS is een unieke technologie die het lichaam in een rechte lijn zet zonder stijf of corrigerend aan te voelen. Hiermee wordt de afwikkeling volledig gecontroleerd en overbelasting door teveel aan pronatie tegen gegaan.

Wij adviseren wel om altijd dunne en ademende hardloopsokken te dragen in de schoenen. Bekijk hier het assortiment dames hardloopsokken of bekijk het aanbod herensokken

BROOKS Weft Knit | DeHardloopwinkel.nl

Het gebreide bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze volgens de 'Weft' breitechniek. Deze techniek maakt het materiaal elastischer en steviger dan het Engineered mesh materiaal

 

Brooks Levitate 5 GTS test

Voor een eerlijke review van de Levitate 5 GTS moet men nog even wachten. Deze energieke topschoen is nog maar kort op de markt, echter zijn de eerste berichten lovend. Vooral als men gewend is om op andere Brooks schoenen te lopen zoals de Adrenaline, kan de Levitate 5 GTS een echte toevoeging zijn voor die long runs op tempo.

 

Brooks Levitate GTS 5 uitproberen?

Na de aanschaf van de Brooks Levitate GTS online kun je de nieuwe schoenen eerst in huis passen. Hou ze een uurtje aan, dan weet je zeker of ze lekker zitten. Na een uur krijgen de voeten de tijd om te wennen aan de pasvorm van de Brooks Levitate. Belangrijk want bij hardlopen draait alles om de juiste pasvorm van de schoenen.

Twijfel je alsnog?

Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 30 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 

Brooks Levitate 5 GTS hardloopschoenen iets voor mij?

Als je niet zo van die zachte schoentjes houd maar graag een stevige en terugverend gevoel wil, zit je goed met de Levitate. Er mag dan een behoorlijk dik stuk DNA AMP in de tussenzool zitten, de schoenen zijn verre van zacht en cushioned. Eerder een stevige en responsieve feeling vooral bij het versnellen van de looppas.

Brooks Levitate 5 anti pronatie schoenen zijn geschikt voor die hardlopers die langdurige vering zoeken en niet meer willen stoppen met rennen. Ook de laatste meters zullen blijven voelen als de eerste door de veerkracht van deze unieke runningshoes.

 

DNA AMP in de Levitate GTS 5, wat is dat?

DNA Amp in de tussenzool van Brooks Levitate 5 anti pronatie runningshoe bezorgt de loper een hoge energieteruggave dat helpt de voeten zonder enige moeite van de grond te komen. Het DNA amp materiaal fungeert als een soort springveer die bij indrukken gelijk terugveert.

BROOKS DNA AMP | DeHardloopwinkel.nl

Door gebruik van de BROOKS DNA AMP technologie geven deze super responsieve hardloopschoenen veel energie terug tijdens het hardlopen. De middenzool vangt de energie op die je produceert tijdens het hardlopen en geeft deze direct aan je terug. Zo kan je langer door blijven lopen.

 

Slijtzool Brooks Levitate 5 GTS is uniek te noemen

Onder de zool van de schoenen zit een bijzonder patroon in de vorm van een pijl. Deze pijlpunt groeven helpen sneller af te rollen van de voeten tijdens rennen. Door sneller af te wikkelen heb je minder grondcontact en dus ook minder belasting.

BROOKS ARROW POINT | DeHardloopwinkel.nl

De slijtzool met ‘pijlpunt’ ontwerp zorgt er voor dat je effectief kan afwikkelen van hiel naar teen, zonder dat er energie verloren gaat.

 

Maximale energie teruggave zorgt voor een sprong in de stappen

Brooks Levitate 5 heren zijn energieke en luxe anti pronatie uit de ENERGIZE collectie van Brooks running. Het woord levitatie betekent het omhoog zweven van voorwerpen of levende wezens. En dat is wat de Brooks Levitate 5 GTS dus ook letterlijk doet!


Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2