Met een bottlebelt hou je die lange afstanden en marathons veel beter vol. Er zijn verschillende systemen om je sportdrank of water mee te nemen. Denk hierbij aan drinkgordel 4 fles of drinkgordel 2 flesjes, flipbelts met waterflesjes of een drinkbelt met 1 grote bidon. Welke keuze je hierin maakt is geheel persoonlijk en een kwestie van uittesten.

 

Bottlebelt Nathan

De bottlebelts van Nathan zijn de beste kwaliteit drinkgordels voor hardlopers. Door de ergonomische pasvorm, brede heupband en stevige kwaliteit fleshouders ben je verzekerd van een plezierige run. Comfort is belangrijk bij lange afstanden, het moet niet gaan irriteren. De meest verkochte bottlebelt is de Quickstart van Nathan met 2 of 4 waterflesjes.

 

Overige merken bottlebelts hardlopen

Met een drinkgordel van Gato, Cona zit je zeker ook goed! Prijs kwaliteit verhouding van deze drinksystemen zijn prima te noemen. De medewerkers van DeHardloopwinkel zijn allen hardlopers en testen ze eerst uit voordat ze worden aangeboden.

 

Waarom drinken tijdens hardlopen?

Om blessures te voorkomen, je trainingen beter vol te houden en prestaties te verhogen dien je tijdens het langer hardlopen dan een uur voldoende extra te drinken.

Voor meer informatie over drinken, voeding en de combinatie met hardlopen verwijzen wij je naar ons informatieve blog over sportvoeding.

Klanten beoordelen ons met een 9,2