Mizuno Wave Paradox schoenen kopen

|

Mizuno Wave Paradox is een anti-pronatie hardloopschoen die licht aanvoelt en zo kan helpen bij het verbeteren van je tijden en prestaties. Geschikt voor heren en dames die écht serieus met hun sport bezig zijn. Momenteel niet leverbaar, hieronder vind je de beste alternatieven

  1. Filters
  1. 1

Mizuno Wave Paradox, antipronatie hardloopschoenen voor de serieuze runner!

 

Mizuno Wave Paradox voor heren en dames voelt als een echte wedstrijdschoen, maar heeft de steun en souplesse die je verwacht van een goede hardloopschoen. Geschikt voor medium tot zwaar overpronerende hardlopers die niet langer een blok aan hun been willen maar als een echte atleet prestaties willen leveren.

 

Waarom Mizuno Wave Paradox?

Je wilt het beste voor je voeten en ze beschermen tegen het harde asfalt? Alle door Mizuno ontwikkelde technologieen komen samen in de Paradox. Met de nieuwste Mizuno Wave technologie in de Paradox krijg je een stevige ondersteuning van de voeten en enkels. De balans komt onder andere uit het veerkrachtige frame en DynamotionFit. De ap+ en U4icX gecombineerde tussenzool zorgen voor comfortabele demping. Het AIRmesh materiaal in het bovenwerk geeft een dusdanig ademend vermogen dat je voeten fris blijven!

 

De Wave Paradox 5 verkleint het contrast tussen maximale ondersteuning enerzijds en een lichtgewicht schoen anderzijds op een perfecte manier. Met het ontwikkelen van een ondersteunende schoen die lichter is, levert Mizuno overpronerende lopers de ondersteuning die ze nodig hebben. Daarnaast biedt deze schoen ze tegelijkertijd de mogelijkheid om het plezier en de voordelen te ervaren die lichtgewicht schoenen met zich meebrengen.

 

Mizuno Wave Paradox is dat een geschikte schoen voor mij?

Als je twijfelt of de Paradox een geschikte hardloopschoen is voor je, doe dan deze betrouwbare online schoenentest. Heb je aan de hand van de uitslag nog vragen? Bel, mail of whatsapp met onze deskundige schoenenadviseurs, zij staan je graag te woord!

Klanten beoordelen ons met een 9,2