Mizuno hardloopschoenen voor dames kopen

|

Mizuno hardloopschoenen dames zijn genderspecifiek en zeer geschikt voor de wat bredere vrouwenvoeten. meer weten? klik hier

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Mizuno dames hardloopschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de vrouwenvoeten, genderspecifiek noemen ze dat. Vrouwen bewegen anders en hebben een andere voetafwikkeling dan mannen. Door gebruik te maken van een Wave plaat (springplank) als dempend materiaal, geven de Mizuno damesschoenen een unieke ervaring in vering op het wegdek.

Mizuno gebruikt al jaren de Wave technologie , dit zorgt voor een optimale mix van demping en stabiliteit. Deze Wave plaat zorgt voor verdeling van de krachten bij het neerkomen van de voet voor een zachter, gedempter gevoel bij elke stap.

 

Over de Nike Zoom Vaporfly Elite for Breaking2 wel een wat gehoord? Gebruikt in 2019 onder de 2 uur een marathon te lopen door Eliud Kipchoge. De zogenaamd nieuwste techniek in de vorm van een carbonplaat die in deze schoen gebruikt is door Nike, gebruikt Mizuno al jaren in zijn hardloopschoenen! Nike noemt het vaporweave, een plaat van koolstofvezel die de voet naar voren stuwt. Mizuno noemt het waveplaat.

 

Dames zijn over het algemeen lichter dan mannen en hebben vaak een andere vorm van demping en stabiliteit nodig. Gewicht bij zowel de mannen als de vrouwen speelt dus een belangrijke rol. Mizuno houdt hier rekening mee bij het ontwikkelen van de nieuwste hardloopschoenen Mizuno damesschoenen zijn daarom smaller gemaakt. Door de heupen staan de benen van nature meer in een diagonale lijn op de grond. Dit maakt de afwikkeling van de voet tijdens het hardlopen anders.

 

Ben je op zoek naar dames- of heren hardloopschoenen? Check onze online schoenenadviseur en bekijk welke collectie dames hardloopschoenen of collectie heren schoenen voor jou geschikt zijn. 

 

At Mizuno, we are athletes, dreamers, designers and inventors...

 

Mizuno hardloopschoenen; waarom zijn ze zo goed?

Stevige en dempende hardloopschoenen zijn essentieel ter voorkoming van blessures en helpen je effectiever te lopen!

 

Mizuno heeft een bijzondere technologie verwerkt in hun hardloopschoenen genaamd: Wave technologie. Dit is een kunststof plaat in de vorm van een golf (WAVE) die in de zool zit.

Deze plaat zorgt voor extra stabiliteit en demping. De Wave plaat zorgt ook voor een grote teruggave van de energie die je tijdens het hardlopen genereerd.

 

De Wave plaat geeft veel stijfheid aan de zool van de schoenen, daarom is er een stuk uit de zool onder de hak weggehaald.

Dit maakt de Mizuno hardloopschoenen veel lichter dan andere merken. De ontstane hoefijzer vorm in de hak geeft de zool de unieke mogelijkheid zich aan te passen aan elke stap.

 

 

Mizuno hardloopschoenen online kopen?

Waarom zou je teveel betalen? Kijk snel naar ons ruime aanbod DeHardloopwinkel.nl in Mizuno hardloopschoenen, want de meeste modellen, zelfs de nieuwste zijn standaard in de Sale! DeHardloopwinkel.nl is hofleverancier van Mizuno hardloopschoenen waardoor je altijd een ruime keuze hebt.

 

Twijfel niet, online je hardloopschoenen kopen heeft veel voordelen:

 

  • Prijs, je bent niet voor niets op DeHardloopwinkel.nl
  • Eerlijk advies, alle medewerkers op dehardloopwinkel.nl zijn specialisten en ervaren lopers
  • Direct leverbaar, ook de nieuwste Mizuno modellen en opvolgers
  • Snel in huis, je hoeft de deur niet meer uit voor de nieuwste Mizuno schoenen
  • Uitproberen, lees hieronder hoe je dat mag doen
  • Eenvoudig retourneren,  stuur ze gratis terug mochten ze onverhoopt niet passen

 

 

Hardloopschoenen Mizuno dames passen?

Bij DeHardloopwinkel.nl mag je de online bij ons gekochte hardloopschoenen altijd uitproberen binnenshuis en binnen 14 dagen kosteloos terugsturen.

 

Als je de juiste hardloopschoenen hebt gevonden dan is het belangrijk dat je let op de pasvorm van de schoenen. Door de nieuw verkregen schoenen eerst in huis te passen, een uurtje aan te houden, zul je weten of ze lekker zitten. Je voet krijgt dan de tijd om even te wennen aan de nieuwe schoen.

 

Zit er iets niet goed of lekker dan zal je voet altijd gaan protesteren na 45 minuten. Twijfel je alsnog? Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 

Om erachter te komen welke Mizuno schoenen bij jouw passen of wat de opvolger van je huidige hardloopschoenen is kun je gebruik maken van de online ShoeAdvisor. Doe nu direct deze online test. Heb je persoonlijk advies nodig en vraag je je af hoe DeHardloopwinkel.nl hierin advies kan geven? Bel dan met de klantenservice, onze medewerkers zijn alle adviseurs geweest in een hardloopspeciaalzaak en kunnen je van eerlijk advies voorzien: 0182- 61 46 00 of  app naar 06-25269966 of mail naar: webshop@dehardloopwinkel.nl

 

 

Terug naar boven

 

   

Klanten beoordelen ons met een 9,2