Gratis retourneren bij De Hardloopwinkel


Heb je een vraag over een product gekocht in één van onze winkels? Kijk dan hier.


Online retourneren

 

Ѵ geef je retour gratis af bij PostNL

Ѵ je hebt 30 dagen bedenktijd 

Ѵ retour sturen is kosteloos NL+BE

 

Hoe werkt gratis retourneren vanuit NL en BE?

Retourneren kan gratis via een POST.NL of POST.BE punt binnen de wettelijke zichttermijn van 30 dagen. 

Je mag een artikel uitgebreid passen en bekijken, maar zorg ervoor dat het écht nieuw blijft!

 

Welke stappen volgen?

1. Zet een kruisje bij het artikel dat retour komt. Het retourformulier vind je in de doos of print hem hier en schrijf de artikelen die retour komen erbij

2. Pak je retour goed in. Verpak de artikelen, indien mogelijk, in de originele verpakking (met kaartjes en stickers) in de oranje overdoos of verzendzak. Zo help je het milieu en ons om je retour sneller af te handelen.

Gratis artikel erbij gekregen en niet mee terug gestuurd? Dan kan het zijn dat deze verrekend word met het terug te storten bedrag.

3.  Retourlabel. Vanuit Nederland: print het gratis retourlabel uit. Of schrijf duidelijk het volgende adres op de doos:

De Hardloopwinkel Webshop

Antwoordnummer 15012

2810 VH Moordrecht.

Vanuit België: gebruik meegeleverde retoursticker die in de doos zit of vraag om een retourlabel via webshop@dehardloopwinkel.nl

4. Overhandig je retour. Overhandig je retour aan de POST.NL of POST.BE bezorger (eerst aanmelden: lees meer) of geef hem af bij een PostNL afhaallocatie of een PostBE afhaallocatie. Bewaar altijd je verzendbewijs met de Track & Trace code.

Je online retour afgeven in 1 van De 5 Hardloopwinkels kan ook.

Afhandelingen en terugbetalingen worden na afgifte in de winkel uitsluitend door de klantenservice van De Webshop gedaan.

5. Je geld terug. Na ontvangst van je retour ontvang je z.s.m. binnen 48 uur je geld terug via de door jou, bij bestelling, gekozen betaalwijze.

Toch nog vragen?

Bekijk onze uitgebreide retourvoorwaarden.

 


 

Ruilen?

Retourneer de bestelling gratis volgens bovenstaande stappen. Na ontvangst krijg je bericht en razendsnel je geld terug gestort (binnen 48 uur).

Plaats zelf direct opnieuw een online bestelling voor de andere maat, kleur of artikel op: www.dehardloopwinkel.nl

 

 
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.