Hardloopschema's downloaden

5 KM hardloopschema

10 KM hardloopschema

Halve marathon hardloopschema

Marathon hardloopschema

Natural running hardloopschema

Iedereen heeft baat bij het trainen volgens een opbouwende manier van hardlopen. Of je nu traint voor een marathon of beginner en onervaren bent. Trek de juiste hardloopschoenen aan en ga gewoon lekker rennen. Gebruik voor een eerste keer het hardloopschema beginners ook wel hardloop schema 5km. Daarna kun je verder uitbreiden in tijd of kilometers.

Onze deskundige adviseurs hebben 5 soorten trainingsschema's voor je ontwikkeld in samenwerking met een gecertificeerd atletiekunie trainer. 

  • Hardloopschema beginners 5 km
  • Hardloopschema 10 km
  • Hardloopschema 20 km (ook voor 15 km)
  • Hardloopschema halve marathon
  • Hardloopschema marathon
  • Hardloopschema natural running/minimalisme

Hardloopschema en afvallen

Het beginnersschema is de beste opbouwschema om mee te kunnen afvallen. Iedereen kan hiermee gaan starten, jong en oud, ervaren of onervaren. Het is zo ontwikkeld dat je op het niveau van vetverbranding het meeste effect ziet, aangezien een dergelijke trainingsopbouw het “afvallen” bevordert.

Wil je hardlopen en afvallen combineren? Lees dan eerst verder voor meer info over afvallen en hardlopen. 

Ben je enthousiast en wil je gewoon nu beginnen met hardlopen? check dan snel het beginnen met hardlopen schema>> hardloopschema 5km / hardloopschema beginners  

Hardloopschema 10km en halve marathon

Nadat je de 5km makkelijk kunt uitlopen en in een redelijk tempo kun je doorpakken naar het hardloopschema 10 km of hardloopschema halve marathon

Hardloopschema marathon

Loop je al enkele jaren en is een halve marathon inmiddels appel eitje? dan is wellicht het hardloopschema marathon geschikt voor jou.

Natural running

Wil je toch wel eens weten wat het natural running op minimalistische schoenen voor je doet? check dan het hardloopschema minimalisme / natural running.

Welke je ook kiest, doe rustig aan en geniet er vooral van.....

Vragen over hardlopen? bel, mail of app de deskundige verkoopadviseurs van DeHardloopwinkel.

Sportieve groet, Frankie 

Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.