Hardloopschema’s
VOOR IEDERE HARDLOPER

hardloopschema’s voor iedereen

hardloopschema’s

Een hardloopschema kan veel houvast bieden. Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je opbouwen naar een nieuwe afstand? Bekijk dan een van onze hardloopschema’s. Wissel hardlopen af met wandelen voor een stabiele opbouw en goede vetverbranding. En voor de meer ervaren lopers: Wissel je training af met bijvoorbeeld intervallen om je basistempo te verhogen.

kIES JE HARDLOOPNIVEAU

Op basis van jouw niveau hebben we een aantal hardloopschema’s gemaakt. Kies hieronder de meest geschikte optie om het schema te downloaden. Wil je bijvoorbeeld een hardloopschema voor beginners? Kies dan het 5K schema. Zo bouw je rustig op met hardlopen. En je kunt zelfs toewerken naar je eerste wedstrijd!

 

Ben je meer ervaren loper? Kies dan ons hardloopschema voor 10K. Daarmee verleg je jouw grenzen op een gelijkmatige en rustige manier. Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan voor de halve marathon. Push jezelf uit je comfortzone en ga voor deze geweldige afstand. En als je echt een mooie ervaring wilt beleven kies je voor de marathon. Het koningsnummer onder de wegatletiek. Je begrijpt pas wat andere marahtonlopers bedoelen als je het zelf hebt ervaren. De weg er naartoe en als kers op de taart:
de marathon zelf.

Download

Gevorderd

10K

gevorderd

1/2 MARATHON

expert

1/2 ,MARATHON

expert

MARATHON

Kies de beste schoenen
voor jouw 1e marathon!

0