Hardlooprugzak met waterzak kopen

|

Hardlooprugzak met waterzak wordt veel gedragen door hardlopers en trailers. Een drinkrugzak is ideaal hardlopen, fietsen, wandelen of trails.

  1. Filters
  1. 1

Drinkrugzak inclusief waterzak

Belangrijk bij een goede drinkrugzak hardlopen is dat hij strak zit en niet gaat schuren. Veel aantrekbanden en meerdere opbergmogelijkheden heeft. Een drinkrugzak wordt meestal geleverd met een waterzak met drinktuit van 1,5 of 2 liter. 

 

Drinkrugzak trail

Drinkrugzak trail wordt ook vaak gedragen door hardlopers die trailen. In deze rugzak kan de loper zijn/haar drinken meenemen, eten of extra droge trailkleding. In een drinkrugzak heb je tevens de mogelijkheid om een telefoon mee te nemen tijdens die longruns.

 

Drinkrugzak Nathan

Meerdere merken maken rugzakken. Nathan is één van de betere en grootste drinkrugzak leveranciers in Europa en van hoge kwaliteit. Zij maken rugzakken van diverse groottes, van 3 liter inhoud opbergmogelijkheden tot wel 7 liter!

Ga je voor een drinkrugzak goedkoop, adviseren wij de Gato Drinkrugzak te kiezen. Deze heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding.

 

Hardlopen en drinken

Hydrateren tijdens hardlopen, fietsen en andere duursporten zoals MTB is belangrijk en noodzakelijk om te kunnen blijven presteren. Lees voor meer informatie deze handige blog over drinken tijdens hardlopen.

Hardlopen en sportvoeding

Klanten beoordelen ons met een 9,2