Hippe Goodr zonnebrillen kopen

|
  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

Waarom hardlopen met een zonnebril?

Hardlopen met een zonnebril kan heel fijn zijn in de zomer om je te beschermen tegen het felle licht van de zon.

Wellicht dat het dragen van een zonnebril als hinderlijk wordt ervaren tijdens het hardlopen. Of misschien vinden mensen de meeste hardloopbrillen gewoonweg geen potje, zo’n hyper functioneel uitziende sportzonnebril op je pannetje!

Dat is eigenlijk heel erg jammer, want er zijn wel degelijk een aantal serieuze voordelen van het dragen van een hardloop zonnebril. Wil je weten wat de voordelen zijn? Check dit grappige blog hardlopen met een zonnebril.

Met de Goodr zonnebril bescherm je jezelf tegen die felle zonnestralen tijdens het hardlopen.

Ze zien er niet alleen hip uit maar zijn ook zeer effectief bij het buitensporten en met name voor het hardlopen. Goodr is dé oplossing voor hardlopers die niet teveel geld willen uitgeven aan een hardloop zonnebril. Het zijn zonnebrillen met SWAG!

 

ZONNEBRILLEN HEBBEN EEN PROBLEEM

 

Goodr

 

ONZE OPLOSSING

 

 

Niks zo irritant als hardlopen en die zon in je ogen voelen branden. Met een hardloop pet kun je natuurlijk ook al enige schaduw creëren boven de ogen.

 

Een zonnebril van Goodr geeft die extra rust door de polarized glazen, hierdoor kun je je focussen op de weg voor je. Leuke bijkomstigheid is de prijs! Zo kun je er nog eens per ongeluk op gaan zitten zonder gelijk bankroet te gaan.

 

Goodr, Het bedrijf:

Goodr is ooit gestart met de gedachte dat hardlopen fun is en dat je hardloopspullen dat ook zouden moeten zijn. Belangrijkste is een beetje plezier maken in het dragen van hippe en functionele zonnebrillen die iedereen kan betalen. Iedere zonnebril heeft een bijzondere en gekke naam gekregen, met een eigen verhaal.

 

Goodr, geen beweging in te krijgen:

De Goodr zonnebrillen hebben een aansluitend en lichtgewicht frame dat niet beweegt tijdens het rennen. De coating op het frame voorkomt slippen en afglijden tijdens het zweten.

 


1. GEEN SLIP, een speciale coating op het frame tegen het slippen ook tijdens het zweten

2. GEEN BOUNCE, een lichtgewicht frame met een aansluitende pasvorm die bewegen elimineert

Goodr 4 punten

3. GEPOLARISEERD, anti-schittering, gepolariseerde lenzen met UV400 100% UVA en UVB-straling protectie

4. GEEN LUIPAARDEN, voor zover bekend is er nog nooit iemand die een Goodr bril droeg aangevallen door een luipaard!


 

Goodr, Polarized:

De lenzen van de Goodr brillen geven UV400 protectie wat 100% schadelijke UVA en UVB stralen blokkeert. De gepolariseerde lenzen gaan ook schittering tegen wat tijdens het hardlopen een rust geeft aan de ogen en zorgt voor die optimale focus.

 

Goodr, goede prijs /kwaliteit:

Door de betaalbare prijs van de Goodr zonnebrillen hoef je niet bang te zijn als je er een keertje op gaat zitten of bij de bar laat liggen. Voor die prijs kun je gewoon een nieuwe bestellen, op je favoriete webshop uiteraard!

 

Goodr, Festival, terras, feestje proof:

Handig zo’n hardloopbril die ook zeker niet misstaat op het terras, festival of hippe bootfeestje. Multi inzetbaar tijdens die lange warme zomers voor diverse sporten en poolparty’s.

 

Brillen modellen met namen als "Flamingo's on a booze cruise" en "Opposums Opposable Thumbs" maken deze zonnebrillen voor het hardlopen een feestje om te dragen!

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2