De Hardloopwinkel Loopanalyse

Je wil graag nieuwe hardloopschoenen aanschaffen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij staan in de startblokken om je verder te helpen. Met een uitgebreide loopanalyse kunnen wij adviseren en weet je zeker dat je de hardloopschoenen aanschaft die het beste bij jou passen.

Kies eenvoudig of je een online loopanalyse wilt doen of graag langs wilt komen in 1 van onze 5 Hardloopwinkels. De online hardloopanalyse neemt 1 minuut in beslag.

Onze uitgebreide Loopanalyse

Hardloopschoenen zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van jouw looppatroon, afwikkeling en voetvorm kan het advies sterk uiteenlopen. De beste hardloopschoen is ook niet altijd de beste optie voor jou. Blindstaar daarom niet op reviews of advies van vrienden en kennissen maar laat jezelf adviseren middels een loopanalyse.

“De schoen van je loopmaatje, of je ervaren oom met 14 marathons achter zijn naam, is niet per se de schoen die het beste is voor jou.”

statische loopanalyse | De Hardloopwinel    Dynamische loopanalyse | De Hardloopwinkel

 

Zo gaan we te werk

In onze winkels maken we een loopanalyse door middel van video-opname: Wij filmen je, terwijl je hardloopt op onze loopbaan, en we analyseren gezamenlijk de beelden in slow-motion. Daarnaast zetten we je op de voetspiegel om de druk op de voeten en de voetvorm te bekijken. Zo krijgen we inzicht in jouw voettype en jouw looppatroon. Wellicht heb je een schoen nodig hebt met extra ondersteuning tegen overpronatie, of een schoen die helpt bij het landen op de midden-voorvoet.

Afhankelijk van je loopstijl, je doelen, je postuur, je sportverleden en eventuele blessures (hopelijk niet), zorgen wij dat jij de juiste schoenen krijgt geadviseerd.

Bij aankoop van hardloopschoenen in de winkel is de loopanalyse* geheel gratis!

* ter waarde van  €30,- euro

 

Neem je schoenen mee!

Neem je huidige loopschoenen altijd mee. Of dit nu het allerlaatste topmodel is, of je afgetrapte tennisschoenen, waarvan je dacht dat het een goed idee was om deze een tweede leven te geven als hardloopschoenen. Neem ze mee! Wij kunnen namelijk veel informatie halen uit het slijtpatroon van je huidige loopschoen. Daarnaast geeft het een goed beeld van wat je gewend bent. Ben je gewend aan een strakke/wijde schoen, veel/weinig steun, maximaal gedempt of heel minimalistisch? We zijn reuze benieuwd.

Wij vinden het belangrijk dat jij met een goed advies kunt starten. Met de juiste hardloopschoenen, -techniek en hardloopschema’s kun jij je doel behalen.

Wij staan in de startblokken om je daarbij te helpen! Met onze kennis kunnen we je een passend advies bieden.

Zo vlieg jij straks over de weg op jouw beste hardloopschoenen.

“Ik liet een loopanalyse doen, omdat ik niet goed wist wat ik nodig had. Het advies was een hardloopschoen met wat meer steun en minder vering.

Wat een fantastische keuze! Dit had ik veel eerder moeten doen.”  Annemarie, Rotterdam

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2