De Hardloopwinkel Bodegraven

0172-650 683

Bel ons voor meer informatie.

bodegraven@dehardloopwinkel.nl

Mail ons met jouw vragen

tevreden? Laat een review achter

Klik hier om naar de Google review pagina te gaan.

Doortocht 3a

2411 DS Bodegraven
R

Parkeren

Gratis parkeren voor de deur.

Openingstijden

Maandag:       12:30  – 17:00
Dinsdag:          09:30 – 17:00
Woensdag:    09:30 – 17:00
Donderdag:   09:30 – 17:00
Vrijdag:             09:30 – 17:00
Zaterdag:        09:00 – 17:00
Zondag:           Gesloten

Uitzonderingen

MONDKAPJE IS VERPLICHT IN ONZE WINKEL!    Zaterdag 25 december  – gesloten                          Zondag 26 december     – gesloten                          Zaterdag 1 jan 2022         – gesloten                          Zondag 2 jan 2022           – gesloten    

 

 

Hardloopwinkel Leiden

St. Jorissteeg 8
2311 JA Leiden

De Hardloopwinkel Bodegraven werkt samen met onderstaande sportverenigingen en bedrijven.
Ben jij lid van een van deze sportclubs, dan krijg je bij ons 10% korting op vertoon van je ledenpas. Bekijk hieronder welke korting jij als klant van De Hardloopwinkel krijgt bij deze partners.

Sportschool N-Joy
Sportschool N-Joy Bodegraven geeft je motivatie en stimulans in combinatie met een goede sfeer en geeft jou een unieke plek om aan je gezondheid en fysieke gestel te werken.
De Hardloopwinkel Bodegraven is een fijne samenwerking aangegaan met NJoy en kan iedere hardlopende klant bij aankoop van zijn/haar schoenen een mooie voucher voor 2gratis dagpassen bij NJoy aanbieden. Hiermee kan de combinatie tussen hardlopen en het trainen van je spieren om blessures in gang worden gezet!

Bovendien krijgen vaste leden van Njoy op vertoon van hun ledenpas 10% korting op hardloopschoenen- en kleding in onze winkel.

Sportschool N-Joy
Margrietstraat 1
Bodegraven
www.n-joysportcentre.nl

Sportschool Greenhealthcenter
Sportschool Green Healthcenter Bodegraven
Bij deze inmiddels gerenommeerde sportschool in Bodegraven geven ze ook bootcamp- en hardlooptrainingen (ook voor beginners) naast de gebruikelijke krachttrainingen en sportlessen. De combinatie van hardlopen en krachttraining is bewezen de beste manier om sneller en makkelijker te kunnen lopen. Op vertoon van de GHC lidmaatschappas krijg je 10% korting in De Hardloopwinkel op kleding en schoenen.
Op vertoon van De Hardloopwinkel klantenpas geen inschrijfgeld (twv 38,75)

Beneluxweg 30
2411NG Bodegraven
www.greenhealthcenter.nl

Voedingsdeskundige Marian Pekel
Voedingsdeskundige Marian Pekel
Marian Pekel geeft voedingadvies aan sporters die hun sportprestaties op een slimme manier naar een hoger niveau willen tillen, goed voorbereid aan de start van een marathon of trailrun willen staan en/of een aantal kilo’s willen afvallen, zonder hierbij alles te moeten laten.
• Is lopen voor jou een manier om af te vallen en wil je dit op een leuke, gezonde, én blijvende manier bereiken?
• Loop je marathons of doe je mee aan wedstrijden, maar heb je het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen?
• Wil jij versneld afrekenen met blessures, kramp, opgeblazen gevoel of energiegebrek?
Dan ben je bij Marian op de juiste plek! Marian analyseert je huidige voedingpatroon en geeft je daarbij inzicht op welke punten jij je voeding kunt verbeteren en waarom. Je krijgt daarbij een persoonlijk uitgewerkt voedingsplan dat zowel op jouw doelen, persoonlijke situatie én je sport/trainingsschema wordt afgestemd. Zo bereik jij je doelen met minder moeite, beter resultaat en meer plezier!

Op vertoon van De Hardloopwinkel klantenpas krijg je € 10,00 euro korting op het Persoonlijk Voedingsplan of het Prestatieplan.
Wil jij ook samen met Marian aan de slag? Kijk dan voor meer informatie op www.sa-va.nl.
www.sa-va.nl

De Bewegingsexpert

Voor analyse en preventie van uw hardloopblessures kunt u iedere maand bij ons terecht op ons gratis spreekuur in De Hardloopwinkel.

Tijdens ons gratis consult kijken wij of de oorzaak ligt in een afwijking in de stand en functie van de voeten en bewegingsketen, waarbij we o.a. adviezen op het gebied van looptechniek geven en in samenspraak met de hardloopwinkel op het gebied van sportschoenen. Ter plekke kunnen wij kleine aanpassingen, correcties en ontlastingen aan de voet of in de schoenen toepassen. Indien blijkt, dat er een uitgebreider onderzoek of therapie moet plaatsvinden, dan verwijzen wij u als klant door naar onze praktijk in Woerden.

Wilt u een afspraak maken dan kunt ons bellen op telefoonnummer 0348 – 460 507 of De Hardloopwinkel bellen op 0172 – 650 683.

https://debewegingsexpert.nl/

Louisanne Massage

Wil jij ook goed voorbereid aan de start verschijnen, op het juiste moment kunnen pieken en blessures voorkomen? Kom dan langs bij Louisanne Massage!
Wij staan voor je klaar met de juiste energie en aandacht om je een passende massage te bieden. Je kunt bij ons terecht voor zowel sportmassage, ontspanningsmassage als shiatsu-massage.
Check onze website www.louisannemassage.nl voor meer informatie.

Als klant van De Hardloopwinkel in Bodegraven of Den Haag ontvang je bij Louisanne Massage 10% korting op een massage naar keuze van 1 uur.

Een massage mag niet ontbreken als je als hardloper veel van je lichaam vergt.

Tot zien bij Louisanne Massage in Alphen aan den Rijn!

Fysiotherapie Keulen en Brusse

Gratis Spreekuur sportfysio Erik Lette iedere maand in Hardloopwinkel Bodegraven 

Fysiotherapie Keulen en Brusse is een groepspraktijk in Bodegraven met gespecialiseerde therapeuten. U kunt hier terecht voor sportfysiotherapie, manuele therapie, bekken-, kinder- en oedeemfysiotherapie. Daarnaast is er specifieke kennis over onder andere neurologische, orthopedische en cardiovasculaire aandoeningen in huis. Sportfysiotherapeut Erik heeft de Master of Science-graad en staat met regelmaat in De Hardloopwinkel om hardlopers te helpen van de klachten af te komen en af te blijven. Bij de sportfysiotherapeuten kunt u ook terecht voor klachten gerelateerd aan andere sporten. (Sport)fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Kinderen onder de 18 jaar krijgen 18 keer vergoed uit de basisverzekering.
Mail: sportfysio@keulen-brusse.nl
Telefoon: 0172-612520. Boesemsingel 79, Bodegraven

Op vertoon van De Hardloopwinkel klantenpas kunnen klanten van De Hardloopwinkel binnen 3 werkdagen hun eerste afspraak ingepland krijgen, als ze aangeven dat ze via de Hardloopwinkel komen.
www.fysiotherapiekeulen-brusse.nl

Elements medische pedicure
Elements, Hannah specialist in huidverzorging & Medisch Pedicurepraktijk
Een goede voetconditie is belangrijk bij het sporten. Bijna elke lichaamsbeweging begint vanuit je voeten. Een juiste voetverzorging kan bijdragen aan de preventie van blessures. Een ingegroeide nagel, een blauwe teennagel, een likdoorn, blaar of een ander frictiepunt wat pijn veroorzaakt. Onwillekeurig plaatsen we onze voeten anders om de pijn te ontzien en creeën hiermee een verkeerde belasting van de voet.
Neem een hardloper. De in het begin zo goed aangemeten en de op uw loopbeweging geanalyseerde schoen verliest zijn optimale werking door de gewijzigde manier van bewegen. Dit alles kan natuurlijk een nadelige invloed op uw gehele gestel veroorzaken zoals knie-heup-en rugklachten.
Maar alleen al het feit dat je niet optimaal kunt genieten van je favoriete sport, zou het al waard moeten zijn om je voeten te laten controleren. Een regelmatig bezoek aan mijn medisch pedicurepraktijk houdt je voeten in optimale conditie en kan je sportplezier weer teruggeven of ervoor zorgen dat het blijft zoals het is. Door middel van moderne behandelapparatuur en hedendaagse technieken ben ik in staat om je vrijwel direct en pijnloos van je voetproblemen te verlossen.
Als sporter vraag je veel van je voeten………geef ze ook eens wat terug want prestaties beginnen vanuit een goede basis.

Mail: Info@praktijkelements.nl
Dronensingel 3B Bodegraven.
0172-744167
Op vertoon van De Hardloopwinkel klantenpas krijg je op je eerste behandeling 10% korting.
www.praktijkelements.nl

Podologie Gouwestreek Miranda Vergeer-den Hengst

Heb je regelmatig last van pijnlijke voeten tijdens of na het hardlopen?

Dan heb je wellicht baat bij op maat gemaakte steunzolen, ze kunnen helpen bij tal van voetproblemen en kunnen blessures voorkomen. De zooltjes geven een goede demping bij het neerkomen en afzetten van de voet.
Samen met je hardloopschoenen geven ze de juiste ondersteuning aan je voeten.

Aan de hand van het onderzoek en metingen worden de zooltjes getekend.
Dit doen we met een 2D of 3D scan. Wanneer je een holle voet hebt werkt een 3D aangemeten zool vaak heel goed of wanneer je bijv. twee heel verschillende voeten hebt gebruiken we ook vaak de 3D meting. Heeft u meer correctie nodig dan teken ik de zolen aan de hand van de 2Dscan.
Elke zool is uniek en speciaal op jouw voeten gemaakt!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis korte voetencheck van een kwartiertje!
Na de voetencheck geef ik eerlijk advies of een steunzool kan helpen bij uw blessure en/of voetklachten.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden podologie vanuit de aanvullende verzekering.

Wil je meer informatie, neem een kijkje op de website.
www.podologiegouwestreek.nl
U kunt bellen voor een afspraak 0648562594 of zelf online een afspraak maken.

verAdeming - Marion Voskuil

Hardlooptrainster Marion Voskuil geeft gerichte hardloop training op elk niveau (van beginners tot gevorderd), zowel in groepsverband als individueel (bijv. na een blessure). Tijdens de groepstrainingen ligt de focus op interval, een trainingsvorm met veel afwisseling en een effectieve manier om je sportprestaties op een slimme manier naar een hoger niveau te tillen. Omdat je met wisselende tempo’s loopt, verbetert het je snelheid ook voor wat langere afstanden. Er is tijdens de training veel aandacht voor een ontspannen loophouding en een goede looptechniek. Door mijn achtergrond als oefentherapeut krijg je tevens deskundig advies over ademhalingstechniek en blessurepreventie. Bij dit alles staat het loopplezier voorop.

Heeft u interesse?
Bel gerust voor vragen op telefoonnummer 06-216 74 938 of De Hardloopwinkel bellen op 0172 – 650 683.

https://www.praktijkverademing.nl/

 

Kom langs bij de Hardloopwinkel Bodegraven voor een gratis loopanalyse!

0