Brooks Transcend hardloopschoen kopen

|

Brooks Transcend is vervangen voor Brooks Glycerin GTS.

Brooks heeft iets geweldigs gedaan! De bekende Brooks Glycerin gemaakt in een antipronatie versie. Deze Brooks Glycerin GTS is de opvolger van de Brooks Transcend.

  1. Filters
  1. 1
Brooks transcend 7 is een anti-pronatie hardloopschoen uit het betere segment geschikt voor dames en heren die comfort, demping en extra ondersteuning zoeken. 
 
 
De Ideal Pressure Zones in deze ondersteunende runningshoe van Brooks verdeelt de belasting zodat de balans van het lichaam blijft behouden. De Guide Rails van de Transcend biedt ondersteuning onder de voet daar waar je het nodig hebt. Het DNA LOFT materiaal zorgt voor ongekende demping zoals alleen Brooks dat kan geven. Het bovenwerk heeft een interne sok constructie waardoor het "lopen op blote voeten"gevoel aardig wordt geëvenaard.
 
Om erachter te komen welke hardloopschoenen bij jouw passen maak een loopanalyse via deze online test: schoenadvies. Als je ingelogd bent kun je zelfs een eigen loopprofiel aanmaken.
 
Heb je persoonlijk advies nodig, omdat je toch twijfelt over de maat, kleur of het model? Bel dan met de klantenservice: 0182- 61 46 00 of  06-25269966 of mail naar: webshop@dehardloopwinkel.nl 
Klanten beoordelen ons met een 9,2