Falke hardloopsokken kopen?

|

Falke sokken voorkomen blaren tijdens het hardlopen of wandelen door vermindering van drukpunten.

  1. Filters
  1. 1

Falke hardloopsokken sale

Falke sokken aanbieding koop je online eenvoudig en snel. De uitlopende modellen en kleuren runningsokken van Falke zijn vaak nog verder afgeprijsd of koop je in pakketten van 2 of 3 paar. 

Zoek je Falke sokken aanbieding? Bekijk dan snel hét online assortiment Falke hardloopsokken dames en Falke hardloopsokken heren bij dehardloopwinkel.nl

Niet alleen de goedkoopste in hardloopschoenen en sokken maar ook de beste service en klantbeleving.

 

Falke run sokken kopen?

Tijdens het rennen gaan je voeten zweten en uitzetten, meer dan bij andere sporten. Het is van groot belang de voeten te beschermen tegen kalknagels, schimmels en andere voetproblemen als je hardloper bent.

De Falke run sokken zijn zo geweven dat er weinig tot geen naden gaan irriteren en ze aansluitend passen.

Falke run RU4 en RU5 zijn de beste hardloopsokken tegen blaren en gaan jaren mee. De kwaliteit van Falke sokken is hoog door jarenlange ervaring in de sokken business.

De polstering vermindert drukplekken en biedt bescherming tegen blaren. Het snelle vochttransport en de optimale pasvorm garanderen een comfortabel gevoel tijdens je looptrainingen.

 

Waarom de FALKE RU4 short kopen?

  • medium demping en goed contact met de schoen
  • snelle vochtafvoer en herdroging, door drielaags materiaalconstructie met katoen
  • bescherming tegen blaren, door vermindering van drukpunten
  • optimale pasvorm, door rechter en linker polstering en tenenbox

 

Falke sokken heren

In Falke herensokken zit minder of geen katoen verwerkt. Katoen heeft de eigenschap om vocht op te nemen en nat te blijven. Die vochtigheid is de ideale voedingsbron voor bacterien en schimmels. Ons advies is daarom om altijd functionele ademend hardloopsokken heren te dragen van Falke

 

Falke sokken dames

Vrouwen hebben anatomisch anders gevormde voeten dan mannen. Falke maakt daarom hardloopsokken speciaal ontworpen voor dames. De damessokken van Falke zijn smaller en sluiten perfect aan in dames hardloopschoenen.

 

Zoek je de beste hardloopsokken? Kijk ook voor verschillende maten en lengtes naar het assortiment hardloopsokken van bijvoorbeeld X-Socks, Nike, Asics, Craft en Odlo

Klanten beoordelen ons met een 9,2