Herzog sokken voor het hardlopen kopen

|

Herzog hardloopsokken compressie zorgen voor de juiste ondersteuning van zwakkere enkels en voorkomt irritatie onder de voetboog en peesplaat.

  1. Filters
  1. 1

De enkel compressie sok van Herzog voorkomt peesplaat en voetblessures. Het compressiemateriaal is ondersteunend voor de voetgewelf en hiel-wreeflijn. Zolang de voetboog beter op spanning blijft zal hij minder doorzakken en zo irritaties van de peesplaat voorkomen.

Compressiekousen voor de enkel van Herzog zijn stevig van stof en drukken het bloed van de enkels naar het hart. Afvalstoffen worden zo afgevoerd en daarmee worden blessures of pijnlijk gezwollen voeten voorkomen.

Sokken met compressie van Herzog kunnen voor allerlei sporten gebruikt worden. Draag de enkelsokken bij wandelen, fietsen, hardlopen, maar altijd in beweging!

 

Na het hardlopen gezwollen voeten?

Voelen je voeten dik, en gezwollen aan na het hardlopen? dit kan op den duur zelfs pijnlijk zijn en het hardlopen verhinderen. 
De oorzaak hiervan licht in de binding van vocht met de eiwitrijke afbraakproducten die vrijkomen bij inspanning. Door het dragen van Herzog enkel compressiesokken worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en zo blessures voorkomen.

De Herzog enkelsok is ook uitstekend te combineren met de Herzog Compressie tube die gebruikt wordt voor de kuiten.


VOOR MEER INFORMATIE OVER DE ENKEL COMPRESSIE SOK KLIK HIER

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2