OOfos OOmg recovery schoen kopen?

|

De nieuwste OOmg sport schoenen met of zonder veter van OOfos hebben inmiddels lovende reviews ontvangen. Bekijk hier alle OOmg modellen:

  1. Filters
  1. 1

OOfos OOmg sport

OOfos OOmg | De Hardloopwinkel webshop

De nieuwste schoenen van OOfos, OOmg sportschoenen hebben positieve reviews gekregen van gebruikers en zijn daarom opgenomen in het assortiment van De Hardloopwinkel Webshop.

Deze gesloten OOfos sport schoenen zijn volledig voorzien van de bekende OOfoam technologie. Bekend van de inmiddels beroemde OOfos slippers gedragen door vele hardlopers voor herstel of tegen hielspoor zoals de OOriginal, OOlala en de OOahh.

De OOfos OOmg is heel toegankelijk voor iedere soort voet en divers gebruik bij elke sport of gelegenheid. Deze dichte OOfos schoenen zijn gemaakt voor herstel na hardloop- of sport wedstrijden en om te dagelijks te dragen zelfs bij hielspoor klachten.

Ontworpen op basis van de bewezen OOfoam™ technologie en het gepatenteerde geometry-voetbed helpen ze bij herstel en hielspoor klachten. Deze wetenschap wordt geaccentueerd door een taps toelopende zijkant en een uniek 4-way stretch FibreFlex bovenwerk. Het FibreFlex materiaal voelt aan als een sok, is in 4-richtingen rekbaar en biedt maximale mobiliteit.

Een dichte recovery schoen zoals de OOmg voor hardlopers heeft enkele voordelen ten opzichte van een open herstel slipper zoals:

  • Het hele jaar door effectieve recovery ook in de winter.
  • Straatklaar voor elke gelegenheid.
  • Hiellipje aan buitenkant voor een makkelijke instap.
  • 360 graden drukverdeling door FibreFlex bovenwerk uit een stuk.
  • Gepatenteerd voetbed ondersteund de voetboog voor optimaal support.
  • Taps toelopende zijkant zorgt voor meer bewegingsvrijheid van de voorvoet.

OOfos OOmg | De Hardloopwinkel

OOfos OOmg schoenen review

Enkele testers en dagelijkse gebruikers van de OOfos OOmg schoenen zijn enthousiast en hebben louter positieve reviews achter gelaten. Zo worden deze schoenen nu ook gedragen door mensen die voorheen de slippers droegen. Zij zijn enthousiast over het feit dat een dichte schoen dezelfde eigenschappen heeft als de slipper maar wel langer op een dag te dragen is

Lees hier ook de review van Dirk over de nieuwste OOmg schoenen:

“Ongelooflijk het werkt! Had al 3 maanden last van hielspoor en had veel pijn vooral s’morgens uit bed. Onze pedicure adviseerde OOfos en nu een week draag ik de schoenen. Al na 1 dag geen pijn meer en ik loop weer normaal. Wel let ik erop dat ik mijn stappen goed uitrol van hiel naar teen. De schoenen leren mij weer op de juiste manier lopen, ongelooflijk en geweldig! “

 

Pasvorm OOmg schoenen is anders dan die van de slippers

Oomg schoenen vallen kleiner uit dan de slippers omdat het bij de tenen dicht zit, daarom raden wij aan om deze OOfos maattabel te gebruiken.

De voetlengte bepalen voor het kopen van OOfos herstel schoenen doe je door met je grootste voet op een A4 papier te stappen. Zet een streepje bij de achterkant hiel en de grote teen en meet de lengte op daartussen. Deze voetlengte correspondeert met de Centimeter maat in de OOfos Maattabel.

 

OOfos schoenen dragen bij aan hielspoorklachten

Het OOfoam in de OOfos schoenen en herstel slippers absorbeert 37% meer impact dan traditionele schoenmaterialen om de belasting op de voeten en gewrichten te verminderen.

Het voetbed van de OOmg schoenen zorgt voor ondersteuning van de voetboog en stimuleert de bloedsomloop. De vorm van de schoen laat je bewegen en afwikkelen op een natuurlijke manier waardoor de peesplaat zo min mogelijk belast wordt. Het zachte OOfoam buigt tegelijkertijd mee en daardoor wordt de druk op voeten, knieën en onderrug gedempt.

 

Wanneer OOfos dragen?

Draag OOfos schoenen of slippers na het hardlopen, sporten of een flinke wandeling. Je voeten zullen je dankbaar zijn en door de verbeterde bloedsomloop sneller herstellen van de belasting.

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2