Brooks trailrun schoenen kopen

|

De Brooks trailrunning schoenen zijn geschikt voor het hardlopen op onverharden paden van elke soort en in elke weersomstandigheid. Klik hier voor meer informatie. 

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Brooks trailrun schoenen zijn hardloopschoenen speciaal ontwikkeld voor het hardlopen op onverharde wegen, bospaden, modderpoelen, duinen, kortom alles behalve de betonnen stads jungle. Vele hardlopers en trailrunners zijn inmiddels fan van Brooks trailrunning shoes, die ze naast hun eigen normale hardloopschoenen van Brooks dragen. De pasvorm en prettige demping geven een vertrouwd gevoel onder de Brooks lopers.

 

Waarom een Brooks trailrun schoen?

Het hardlopen op verlate 'durt roads', doorkruissen van oerbossen en glijden over oneidige prairies zit het Amerikaanse Brooks in hart en nieren. Zij koppelen een ongekende drive naar ontwikkeling en comfort aan zeer goede trailrunning shoes. Brooks trailrun schoenen hebben een zeer prettige pasvorm die geen irritaties geeft of scherpe randen, daarbij zijn ze soepel in afwikkeling wat de trailrunner helpt in het verbeteren van prestaties.

De innovatieve Brooks trailrunning shoes technologieën, BioMoGo DNA, PIVOT POSTS, TrailTrack rubber, Ballisctic rockshield en Cordura Mud Guard beschermen je voeten en zorgen voor grip, stabiliteit, demping en tractie tijdens het hardlopen in elke omstandigheid en ondergrond denkbaar.

 

Een neutrale of antipronatie trailschoen?

Bij het hardlopen op een steeds veranderende en ongelijke ondergrond is er er van nature geen sprake van overproneren (overmatig naar binnen kantelen van de voet). Elke stap is immers anders, blessures als gevolg van overmatig proneren komen dan ook alleen voor op een verharde ondergrond waar er herhaaldelijk te veel belasting aan een zijde kan ontstaan door bijvoorbeeld overpronatie. Ben je een hardloper die neutraal loopt dan heb je juist baat bij de extra stabiliteit van een trailrun hardloopschoen.

BROOKS trailrun schoenen hebben veel grip en zijn zeer stabiel op ongelijk terrein.
SUV-achtige stabilteit met de pivot postst, het systeem werkt als een stabiliserend veringsysteem welke je voet recht en stabiel houdt van landing naar afzet.
Het TrailTrack rubber geeft extra grip en tractie op zowel droge als natte ondergrond door een meer elastisch rubber compound.

 

Wil je weten welke Brooks trailrun schoen het beste bij jou past?

Dat is en blijft een kwestie van passen, kijk in ieder geval goed naar voor wat voor type trailrunning je de Brooks schoenen gaat gebruiken. Loop je voornamelijk door het bos of over redelijk harde paden. Dan kun je prima uit de voeten met wat soepelere trailrun shoes. Loop je obstacle en mudruns dan kan een waterdicht bovenwerk een uitkomst zijn en heb je veel baat bij een grof noppenprofiel.

 

Hoe onderhoud ik mijn Brooks TRAILRUN hardloopschoenen?

Trailrun schoenen van Brooks kunnen niet in de wasmachine. Het wasmiddel en de hoge temperatuur zorgen voor uitdroging van de zool en daarmee verlies je demping tijdens het hardlopen. Hierdoor zal de schoen minder gaan werken en zijn ultieme zachtheid en vering kwijtraken. Brooks Trailrun shoes voor onderhoud kun je het beste een afspoelen onder de kraan met lauwwarm water en een borsteltje voor verwijdering van het vuil gebruiken. Zet ze te drogen op de mat, niet bij of op een verwarming, en haal eventueel het zooltje er uit.

 

Heb je na het lezen van deze tekst toch nog vragen(kan bijna niet anders;) bel of mail even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2