Door het opkopen van de laatste maten, kleuren en uitlopende modellen hardloopschoenen van

  • Asics
  • Brooks
  • Saucony
  • Nike
  • New Balance
  • Mizuno
  • Hoka
  • Altra

...kan De Hardloopwinkel deze vaak uiterst scherp online aanbieden.

Als gecertificeerd dealer van deze betere hardloopmerken en de jarenlange samenwerking ben je hierdoor gegarandeerd van een 100% origineel product in de Sale.

 

Laatste maten, lucky sizes hardloopschoenen online kopen?

Als je al jaren lekker loopt op je favoriete schoenen en je weet dat je die het liefste weer wilt hebben, dan kijk je op deze pagina van de webshop. 

Omdat iedere hardloopschoen een update krijgt jaarlijks wil dat niet zeggen dat de oudere schoenen slecht zijn of je er niet meer op kunt lopen. Bestel je favoriete loopschoenen daarom nu in de uitverkoop en shop de laatste maten in de sale bij DeHardloopwinkel.nl.

Gegarandeerd originele hardloopschoenen van de bekende merken in de uitverkoop want het magazijn moet leeg.

 

Recycle je oude hardloopschoenen.

Recyclen van oude hardloopschoenen gaat eenvoudig en op een duurzame wijze bij De Hardloopwinkel in Nederland. Ze zijn in te leveren in 5 verkooppunten en krijgen daarna een tweede leven.

Jouw geliefde running shoes zijn na bewezen diensten nog prima bruikbaar voor anderen. Natuurlijk kun je er als hardloper geen gebruik meer van maken als ze "op"zijn, maar ze zijn na gebruik vaak niet kapot of helemaal versleten.

Zonde om deze nog te dragen schoenen op de vuilnisbelt te laten belanden toch?

Daarom is de Hardloopwinkel gaan samenwerken met Sneaker Impact. Sneaker Impact zorgt ervoor dat je geliefde oude hardloopschoenen een tweede leven krijgen. Wist je dat er miljarden sneakers en hardloopschoenen op de vuilnisbelt belanden ieder jaar?

Door onze samenwerking met Sneaker Impact wordt voorkomen dat de oude "afgedankte" hardloopschoenen op een stortplaats terecht komen, beter voor het milieu en beter voor de mens.

Meer informatie over de samenwerking met Sneaker Impact lees je hier.

 

Hardloopschoenen laatste maat kopen?

Het grote aanbod bij De Hardloopwinkel heeft ook gevolgen voor de voorraad. Doordat de laatste maten vaak blijven staan en er ruimte gemaakt moet worden. Zijn laatste maten hardloopschoenen van Asics, Brooks, Saucony en bijvoorbeeld Hoka op de webshop in de uitverkoop.

De laatste maten van de beste hardloopschoenen merken vind je bij De Hardloopwinkel Webshop met hoge kortingen, oplopend tot soms wel 70%.

 

Zit jouw maat loopschoenen er niet meer bij?

Kijk dan eens naar het uitgebreide online assortiment nieuwe hardloopschoenen voor dames en heren. Standaard direct uit voorraad leverbaar bij De Hardloopwinkel in alle kleuren en maten.

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2