Handige hardlooplinks

Wij komen vanuit ons vakgebied regelmatig interessante websites en bloggers tegen die veel te vertellen hebben over hardlopen en ons inspireren.

Hier vind je links naar interessante hardloop websites, bloggers, influencers en magazines vol met relevante, leuke en grappige hardloopinformatie. 

 

Bloggers, bikkels en doorzetters:

Japke Janneke: blogger

Japke Janneke deelt op een echte en eerlijke manier haar sportieve leven als moeder én ondernemer. Het gaat over hardlopen, wielrennen en hoe je balans in je leven kunt krijgen en houden.

Annemerel: blogger

Auteur van boeken als "Live, Love, Run" en "ik heb geen zin". Blogt over alles waar ze gelukkig van wordt, zoals hardlopen, lekker eten en reizen.

Nathalie de Boer: instagrammer

Oprichtster van Virtueel.nl loopt graag hard en heeft ook al een marathon gelopen.

 

Interressante websites over hardlopen:

StepForward2Run

 

Gezonde sportvoeding:

Eetmeter mijn voedingscentrum

Benieuwd of je dagelijks voldoende vitamines, mineralen en energie binnenkrijgt? En in hoeverre je eet volgens de Schijf van Vijf? Ontdek het door online Eetdagboek Mijn Eetmeter in te vullen. Je krijgt direct advies op maat.

Chickslovefood

Nina en Elise hebben er een sport van gemaakt om zo lekker mogelijk te koken met zo weinig mogelijk ingredienten.

 

Leesvoer over hardlopen:

Schrijfster Hedwig van Bree

Met het boek "ik haat hardlopen" heeft meervoudig marathonloopster Hedwig bewezen dat hardlopen je leven kan omgooien, in positieve zin!

Hardloop magazine RUNNING.NL

Runnersworld magazine

 

Heb jij zelf ook een leuke tip?

Stuur een mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl en zet in het onderwerp ‘hardloop links’.

 
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.