Hardloop bloggers & ambassadeurs

Hieronder vind je links naar blogs, bikkels en doorzetters die via hun hardloop blog, website of social media de leukste ervaringen over hardlopen delen.

    ontmoet onze ambassadeurs

    bloggers, bikkels en doorzetters

    interessante websites over hardlopen

 


Dé Hardloopwinkel ambassadeurs

 

Marije Hijman De Hardloopwinkel ambassadeur

Marije Hijman

Naast haar grote passie hardlopen en vooral triathlons, studeert Boskoopse Marije ook nog aan de universiteit van Groningen. Daarnaast werkt ze ook af en toe als schoenadviseuse bij De Hardloopwinkel in Bodegraven. Een bezig bijtje!

Onlangs is ze nog eerste geworden bij de Floracross in Boskoop en je kunt haar op social media ook volgen via Marije Hijman instagram 

 

Jolijn Swager De Hardloopwinkel ambassadeur

Jolijn Swager

Met een onlangs geweldig debut op de marathon van Berlijn 2023 (in 2.40 uur) werd Jolijn Swager 2e Nederlandse vrouw en 47e overall in een super sterk veld. Een groot talent waar we nog veel van gaan zien! Je kunt haar volgen via haar instagram profiel @jolijnswager

 

Michael Stolwijk | Hardloopwinkel ambassadeur

Maikel Stolwijk

Maikel (ook wel stollie genoemd) is een loper en atleet uit Leiden die inmiddels al aardig wat prestaties op zijn naam heeft staan. Zo heeft hij onlangs in Mei 2023 nog de marathon van Utrecht gewonnen. Meer weten? lees dit interview met Maikel hier.

Volg de ervaringen en hardloopavonturen van Michael op zijn socials zoals Strava of Instagram.

 

Nathalie Klaassen De Hardloopwinkel ambassadeur

Nathalie Klaassen

"Ik sta erom bekend niet zo goed keuzes te kunnen maken, dus in de praktijk doe ik waar ik op dat moment zin in heb en wat langs komt: alles tussen 3000m en halve marathon: het meest crossjes, trails, maar vooral 10 kilometer. Het liefst zou ik ook nog indoor willen doen en 3000m steeple willen leren!"

Lees hier meer over haar avonturen en grootste hobby en hoe ze dat combineert met een gezin. 

 


Bloggers, bikkels en doorzetters

 

Lopende zaken blog

Op Lopende zaken deelt Martijn van Lith zijn observaties en ervaringen als recreatief hardloper. De schrijver/columnist (onder meer Leidsch Dagblad) heeft inmiddels vier marathons gelopen en heeft er nog lang geen genoeg van.

Annemerel: blogger

Auteur van boeken als "Live, Love, Run" en "ik heb geen zin". Blogt over alles waar ze gelukkig van wordt, zoals hardlopen, lekker eten en reizen.

Nathalie de Boer: instagrammer

Deze oprichtster van Virtueel.nl loopt graag hard en heeft ook al een marathon gelopen.

 


Interessante websites over hardlopen

 

Rightsteps Debbie van Cuijk partner De Hardloopwinkel

Rightsteps

Debbie van Kuijk brengt graag anderen in beweging maar is zelf ook heel actief. Hardlopen is haar passie, tegenwoordig voornamelijk trailen en ze deelt dat op een originele wijze op haar instagram: Debssteps.

Zij organiseert het jaarlijkse Hardloopevent Harmelen én is bezig met haar eigen praktijk in vitaliteit.

Voor advies over (de balans in) fysiek en mentaal fit zijn, kun je een kijkje nemen op de website: www.rightsteps.nl

 

Jasper Bloks StepForward2Run | De Hardloopwinkel

StepForward2Run

StepForward2Run is een online platform gerund door 2 hardloopfanaten, Jasper en Jeroen Bloks met informatie over hardlopen gedeeld door ervaringsdeskundigen. Ze hebben beide een passie voor hardlopen en beleven veel plezier eraan. Via StepForward2Run delen zij alles over hardlopen zoals wedstrijden, films, leesvoer en andere hardloopzaken.

 

Marathonreizen

Marathonreizen.net is een interessante website over reisorganisaties voor grote buitenlandse marathons. Tevens vind je hier reisverslagen van diverse hele- en halve marathons in het buitenland.

 


Websites over sportvoeding

 

Eetmeter mijn voedingscentrum

Benieuwd of je dagelijks voldoende vitamines, mineralen en energie binnenkrijgt? En in hoeverre je eet volgens de Schijf van Vijf? Ontdek het door online Eetdagboek Mijn Eetmeter in te vullen. Je krijgt direct advies op maat.

Chickslovefood

Nina en Elise hebben er een sport van gemaakt om zo lekker mogelijk te koken met zo weinig mogelijk ingredienten.

 


Leesvoer over hardlopen

 

Schrijfster Hedwig van Bree

Met het boek "ik haat hardlopen" heeft meervoudig marathonloopster Hedwig bewezen dat hardlopen je leven kan omgooien, in positieve zin!

Hardloop magazine RUNNING.NL

Runnersworld magazine

 


Heb jij zelf ook een leuke tip?

Stuur een mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl en zet in het onderwerp ‘hardloop links’.

 
Klanten beoordelen ons met een 9,2