Brooks Adrenaline GTS dames heren kopen

|

Brooks Adrenaline GTS is dé anti-pronatie hardloopschoen voor mannen en vrouwen die begeleiding en stabiliteit nodig hebben. Het Brooks aanbod bestaat uit vele kleuren en meerdere breedte maten:

  1. Filters
  1. 1

Voor de juiste ondersteuning ben je bij de Brooks Adrenaline GTS al sinds 2000 aan het juiste adres. Dé go to shoe van Brooks voor de hardloper en hardloopster die stevigheid nodig heeft bij het hardlopen.

Anders dan alle andere hardloopmerken werkt Brooks sinds 2019 met Guide Rails in plaats van hard corrigerend blok in de zool. Inmiddels blijkt dit een geniale zet en hebben vele overproneerders hier meer dan profijt van bij het hardlopen.

 

Wat zijn antipronatie hardloopschoenen?

Antipronatie hardloopschoenen zoals de Brooks Adrenaline GTS zijn loopschoenen die door middel van de hardheid in de zool extra corrigeren. Geschikt voor de hardloper of hardloopsters die tijdens het hardlopen deze ondersteuning nodig hebben omdat hun voeten, enkels naar binnen zakken.

 

Brooks Guiderails

Brooks werkt in de Adrenaline GTS antipronatie schoenen (sinds de 19e versie) met een revolutionair systeem genaamd: Guiderails. Dit systeem werkt volgens het holistische principe waarin alle elementen in de schoen samenwerken om de loper tijdens het rennen te ondersteunen. Wil je meer weten over Guide Rails van Brooks? klik dan hier voor meer informatie.

 

Demping in de Adrenaline GTS

Brooks DNA zorgt voor een zelf-regulerende demping die zich bij elke stap aanpast aan de loper. De Biomogo demping zool en DNA loft  Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. 

Brooks Adrenaline GTS is een unieke antipronatie hardloopschoen voor de lichte tot medium overproneerder die veel reactiviteit en demping zoekt.

Het geheel vernieuwde bovenwerk heeft door zijn 3D fit print alle hinderlijke zadels weten te elimineren en het comfort naar een ongekend hoog niveau getild.

 

Welke soorten Adrenaline zijn er?

De Adrenaline is de meest verkochte hardloopschoen van Brooks wereldwijd. Daarom zijn er vele soorten kleuren en maten in te krijgen. Zo ook bij dehardloopwinkel.nl.

Doordat De Hardloopwinkel Webshop premium dealer is kunnen wij alle breedtematen en bijna alle kleuren aanbieden. Zit je maat of kleur er niet bij? Bel dan even naar de klantenservice, zij kunnen wellicht via onze inkopers nog wat voor je betekenen!

Brooks Adrenaline GTS damesmodellen

  • Adrenaline GTS 2A, extra smal
  • Adrenaline GTS 1D, extra breed
  • Adrenaline GTS 1B, een normale leest en pasvorm

Brooks Adrenaline GTS herenmodellen

  • Adrenaline GTS 1B, extra smal
  • Adrenaline GTS 2E, extra breed
  • Adrenaline GTS 1D, een normale leest en pasvorm

Heb je verder nog vragen of wil je weten of deze schoen geschikt is voor jou?

Neem dan snel contact op met onze ervaren klantenservice medewerkers via de telefoon, app of mail.

#runhappy

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2