Brooks Adrenaline GTS voor dames kopen

|

Brooks Adrenaline dames is dé antipronatie schoen voor hardloopsters die extra support willen en van zachte schoenen houden. Wil je meer weten? lees dan snel verder.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Brooks Adrenaline GTS dames, het meest verkochte model van Brooks wereldwijd!

Brooks Adrenaline GTS dames is al sinds 2000 het topmodel onder de begeleidende en ondersteunende schoenen voor overproneersters.

Dé go to shoe van Brooks voor de hardloopster die extra stabiliteit nodig heeft bij het hardlopen. Beschikbaar bij De Hardloopwinkel Webshop in vele kleuren en maten voor dames. Het complete assortiment Brooks Adrenaline GTS beschikbaar in europa vindt je hier online. Diverse kleuren en maatvoeringen, zelfs extra smal!

 

Brooks Adrenaline 2A

Brooks Adrenaline 2A dames versie is de extra smalle uitvoering van deze ondersteunende hardloopschoen. Ideaal voor dames met smalle voeten die hun steun juist uit het bovenwerk moeten halen.

In deze antipronatie hardloopschoenen van Brooks wordt sinds enkele jaren gebruik gemaakt van een revolutionaire manier van begeleiden genaamd: Guiderails. Dit systeem werkt volgens het holistische principe waarin alle elementen in de schoen samenwerken om de loper tijdens het rennen te ondersteunen. Wil je meer weten over guiderails? klik dan hier voor meer informatie.

 

Waarom Brooks Adrenaline dames kopen?

Brooks DNA is het dempende materiaal in de adrenaline GTS dames loopschoenen dat zorgt voor een zelf-regulerende manier van dempen! De Biomogo demping zool en DNA loft Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. 

De 3D fit print in het bovenwerk brengt het comfort van deze ondersteunende schoenen naar een ongekend niveau. Hinderlijke stiksel en zadels zijn verleden tijd, de voet heeft alle ruimte.

Heb je verder nog vragen over de Brooks Adrenaline GTS dames of wil je weten of deze schoen geschikt is voor jou? Neem dan nu contact op met onze ervaren klantenservice medewerkers via de telefoon, app of mail.

#runhappy

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2