Brooks Adrenaline GTS voor heren kopen

|

Brooks Adrenaline GTS voor heren is de meest verkochte anti-pronatie hardloopschoen ter wereld meer info? lees dan snel verder.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Brooks Adrenaline GTS heren begeleidt de voet tijdens het rennen.

Brooks Adrenaline GTS heren is al sinds 2000 hét topmodel onder de begeleidende en ondersteunende schoenen voor overproneerders.

go to shoe van Brooks voor de runner die extra stabiliteit nodig heeft bij het hardlopen. Beschikbaar online bij De Hardloopwinkel Webshop in vele kleuren en maten waaronder ook vaak zwart. Het complete assortiment Brooks Adrenaline GTS beschikbaar in europa vindt je in de webshop.

 

Brooks Adrenaline smalle B-Leest voor heren

De Brooks Adrenaline GTS herenschoen is zelfs verkrijgbaar in een extra smalle uitvoering, de B leest. Ideaal voor heren met vaak lange smalle voeten die hun steun juist uit het bovenwerk moeten halen.

 

Waarom Adrenaline heren kopen?

In deze antipronatie hardloopschoenen van Brooks wordt sinds enkele jaren gebruik gemaakt van een revolutionaire manier van begeleiden genaamd: Guiderails. Dit systeem werkt volgens het holistische principe waarin alle elementen in de schoen samenwerken om de loper tijdens het rennen te ondersteunen. Wil je meer weten over guiderails? klik dan hier voor meer informatie.

 

Brooks DNA is het dempende materiaal in de adrenaline GTS heren loopschoenen dat zorgt voor een zelf-regulerende manier van dempen! De Biomogo demping zool en DNA loft Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. 

 

De 3D fit print in het bovenwerk brengt het comfort van deze ondersteunende schoenen naar een ongekend niveau. Hinderlijke stiksel en zadels zijn verleden tijd, de voet heeft alle ruimte.

 

Meer informatie over Brooks Adrenaline nodig?

Heb je verder nog vragen over de Brooks Adrenaline GTS herencollectie of wil je weten of deze schoen geschikt is voor jou? Neem dan nu contact op met onze ervaren klantenservice medewerkers via de telefoon, app of mail.

 

#runhappy

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2