Oofos recovery footwear in de SALE kopen

|

Oofos recovery footwear is speciaal ontwikkeld om het herstel na het hardlopen te bevorderen. Wij hebben regelmatig SALE van Oofos. Hou deze pagina in de gaten!

 1. Filters
 1. 1

Recovery footwear  is een nieuwe categorie met schoeisel specifiek gemaakt voor het bevorderen van het herstel van de gewrichten, voeten, knieën en zelfs lage rug na het hardlopen of een andere intensieve workout.

Heeft tevens een positieve werking op lopersklachten en blessures als:

 • doorgezakte voetboog
 • hielspoor
 • peesplaat blessures

 

DeHardloopwinkel.nl heeft bij het introduceren van deze nieuwe categorie gekozen voor OOfos. In Amerika reeds een groot succes en vast onderdeel van het trainingsregime van veel top atleten en teams heeft OOfos zich bewezen als een serieuze speler in dit nieuwe segment. Met een duidelijk visie op vooruitgang, het continu verbeteren van de producten en comfort zal je na het eenmaal dragen van een paar OOfos niet anders meer willen, en waarom niet eigenlijk? Je voeten hebben het verdiend!

 

Recovery footwear by OOfos technology

 

 1. Absorbeert vele malen beter dan traditionele EVA demping materialen. Demping in hardloopschoenen is ontwikkeld om ‘rebound’ en energie teruggave te creëren en je zo voorwaarts te stuwen. Het revolutionaire OOfoam doet precies het tegenovergestelde, dit bijzondere materiaal absorbeert maar liefst 37% meer met elke stap die je zet. Hierdoor herstel je aanzienlijk sneller.
 2. Vermindert stress aan pijnlijke voeten, knieën en rug. Je voeten en gewrichten krijg een pak slag op hard ondergronden. Als je na je run in een paar OOfos glijdt krijgen je voeten en gewrichten direct ontspanning en tijd om te herstellen.
 3. Je voetboog wordt ondersteund. In tegenstelling tot flip-flops, badslippers, croqs of andere pantoffels, is het gepatenteerde OOfos voetbed ontworpen met een geweldige voetboog-ondersteuning. Deze unieke eigenschap verlicht direct de druk op de enkels, de knieën en zelfs de lage rug.
 4. Maakt een natuurlijke afwikkeling mogelijk. Biomechanisch ontworpen OOfos recovery footwear buigt mee met de voet en de ondergrond. Het zachte, flexibele OOfoam materiaal maakt het mogelijk dat voeten afwikkelen op een natuurlijke manier.
 5. En meer… Zacht en comfortabel bovenwerk elimineert kans op schuren.
 6. Verlicht pijn bij hielspoor.

 

Duurzaam OOfoam blijft zijn levensduur dempen.
Vocht- en bacterie-resistent gesloten cel foam(OOfoam) is machine wasbaar en geschikt voor onder de douche.

 

Zo licht dat ze letterlijk weg zweven.

 

DeHardloopwinkel.nl levert een ruime keuze aan OOfos modellen voor de heren o.a; OOriginal Sport, OOahh, OOahh Sport en de OOriginal Thong.

Klanten beoordelen ons met een 9,2