Mizuno hardloopkleding kopen

|

Mizuno sportkleding is een Japans merk en maakt leggings, tops en meer duurzame en hoogwaardig functionele hardloopkleding. Meer informatie over Mizuno kleding.

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mizuno sportkleding

Het merk Mizuno is opgericht in Japan in 1906 door 2 broers. Het bedrijf heeft dan ook Mizuno Brothers Ltd en is gevestigd in Osaka Japan. Zij streven naar perfecties sinds 1906 en hebben inmiddels een gevestigde naam in de hardloop sport.

Mizuno is begonnen als een winkel in honkbal- en golfartikelen, maar is zich later ook in andere sporten gaan specialiseren. Vanag 1911 zijn ze eigen producties opgestart onder eigen merknaam van sportartikelen. 

Toentertijd was het nog een gewone sportzaak dat vooral artikelen verkocht die populair waren op de westerse markt zoals honkbal- en golfartikelen.

Inmiddels is Mizuno een van de grootste sportmerken ter wereld en produceren zij vooral artikelen voor atletiek, voetbal, golf, honkbal en volleybal. 

Mizuno hardloopkleding dames en heren | De Hardloopwinkel

 

Hoe valt Mizuno hardloopkleding?

De kleding van Mizuno heeft een uitstekende pasvorm en valt precies goed in de maat. De hardloopbroeken van Mizuno vallen vaak wat langer en zijn daardoor ook geschikt voor mannen die lange benen hebben.

Met Dry Lite technologie in de stoffen van Mizuno hardloopkleding blijf je droog en comfortabel onder alle omstandigheden. Zonder zwaar aan te voelen, de sportkleding van Mizuno is lichtgewicht en ademend.

 

Mizuno Warmalite bij hardlopen in de kou

De Mizuno Warmalite tight voor hardlopers is gemaakt van een speciale en uniek technologie die de lichaamswarmte recycled en een isolerende laag creeert tussen het lichaam en het kledingstuk.

Deze hardlooplegging van Mizuno voor heren en dames heeft geen extra voering zoals van andere merken en blijft daardoor flexibel voor die perfecte stride.

 

De sportkleding van Mizuno is van dusdanige kwaliteit dat het helpt bij verhogen van prestaties. Superlicht en hoog ademend zodat de hardloopkleding niet in de weg zit of irriteert bij hardlopen.

Mizuno hardloopkleding is gemaakt voor atleten en snelle jongens en meisjes maar daarmee ook zeer betaalbaar en draagbaar voor recreanten hardlopers. 

Klanten beoordelen ons met een 9,2