Saucony Kinvara hardloopschoenen kopen

|

Saucony kinvara hardloopschoenen helpen je bij het behalen van je PR, wil je weten hoe? lees dan snel verder onderaan deze pagina...

  1. Filters
  1. 1

Saucony Kinvara, is een lichtgewicht natural runningshoe die gemaakt is voor het lopen van de snelle tempo's.

Naast de Kinvara is de Saucony Ride ook een prima hardloopschoen om te dragen. Dit model is steviger, zwaarder en meer geschikt voor de wat langere duurlopen dan de Kinvara.

Bekijk hier het assortiment dames en heren Saucony Ride in onze webshop.

 

Zoek je naar het lopen op blote voeten gevoel?

Als je op zoek bent naar zo'n hardloopschoen dan hoef je niet verder te zoeken. Met een heeldrop van 4 mm en het lichte gewicht is de Kinvara al enkele jaren geliefd onder de snellere hardlopers. Het grondcontact en de demping zorgen samen voor een uniek gevoel op de weg. Maar ook voor de recreant die graag meer wil halen uit de trainingen is de Kinvara zeker geschikt.

 

Saucony Kinvara heren

Een natural runningschoen voor de weg of trainingsbaan die comfortabel en licht is en zeker voldoende doet ter ondersteuning van de herenvoeten. Bekijk ook het volledige assortiment natural running/wedstrijdschoenen van de andere merken zoals bijvoorbeeld Asics en Brooks.

 

Naast het dragen van stabiele schoenen voor die langere trainingen en duurlopen is een Saucony Kinvara prima om er naast te hebben. Met deze schoen kun je afwisselen tussen de lange afstanden en het snellere werk om zo optimale trainingsdoeleinden te bereiken.

 

Voorvoetlanding hardloopschoenen

Saucony Kinvara is met name geschikt voor hardlopers die getraind zijn en de juiste looptechniek bezitten. Met de juiste techniek voor een 4mmschoen, bijvoorbeeld mid- en voorvoetlanding, kunnen de meeste lopers op deze schoenen echt PR's lopen.

 

Pasvorm Saucony Kinvara

De pasvorm van de Kinvara is gemiddeld te noemen, bijna iedere soort voet past er prima in. Heb je erg smalle voeten dan zal deze schoen wat gaan rimpelen in het bovenwerk.

 

Saucony Kinvara online kopen?

Voor meer informatie over Saucony Kinvara kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn allen deskundige verkoopadviseurs en hebben jarenlang Saucony Kinvara's aangemeten aan de betere atleten in een hardloopspeciaalzaak.

 

 

Twijfel je of de Kinvara iets voor jou is? klik op deze link

Lees dan eerst deze blog over het kiezen van de juiste hardloopschoen. Heb je daarna nog vragen bel of mail met de klantenservice voor deskundig advies.

 

Run for Good

Klanten beoordelen ons met een 9,2