Incylence hardloopsokken kopen

|

INCYLENCE hardloopsokken, een cool merk met technisch zeer hoogwaardige hardloopsokken. Bijzondere sportsokken met designs en prints waar je echt een statement mee maakt. Meer weten, klik hier!

  1. Filters
  1. 1

INCYLENCE is een nieuw en fris running sokken merk bij dehardloopwinkel.nl. Ze maken hoogwaardige runningsocks en cycling sokken met unieke uitstraling en uitdagende designs. Door gebruik te maken van onverwachte kleurcombinaties zijn Incylence sokken in korte tijd uitgegroeid tot een hip, trendy maar vooral functioneel hardloop sokkenmerk.

De vrolijke sportsokken van INCYLENCE zijn goed te dragen bij intensieve sporten als hardlopen, wandelen of fietsen. Hardloopsokken met print zoals INCYLENCE socken draag je natuurlijk over je strakke tight of onder die korte hardloopbroek.

Met deze hippe- en kwaliteitssokken van Incylence volg jij zo de nieuwste trend in hardlopen #sokoverjebroek.

 

Incylence socks review

We zijn benieuwd naar jouw Incylence hardloopsokken review? We dagen je uit om een productreview te plaatsen op de webshop onder de door jouw gedragen socks. Onder alle reviewers verloot www.dehardloopwinkel.nl een paar gratis Incylence socks naar keuze!

 

INCYLENCE hardloopsokken

Het begon in 2017 met een ‘verklaring en belofte’ . Alex had een idee nadat hij voor de zoveelste keer niet goed passende paar sportsokken voor zijn training vond (erg herkenbaar). Zijn sokken moesten van hoge kwaliteit, lichtgewicht, ademend en comfortabel aanvoelen.

Maar tegelijkertijd moesten de sokken ook een echte eyecatcher zijn. Hardloopsokken die niet alleen super functioneel maar ook 100% werken. En running sokken die in de meeste uitzonderlijke omstandigheden en ook nog eens lang meegaan!

Over INCYLENCE | DeHardloopwinkel.nl

Het idee van het maken van een eigen merk en product bloeide op. Als resultaat is de belofte om een product te maken met al deze eigenschappen werkelijkheid geworden.

De sokken moesten op een eerlijke en verantwoorde manier in Europa geproduceerd worden. Onnodig gebruik van plastic of natuurlijke bronnen moesten koste wat het kost vermeden worden. 

 

INCYLENCE MISSIE

De missie verklaring was al geformuleerd voor de allereerste sample en zet vandaag de dag nog steeds de toon...

INCYLENCE missie | DeHardloopwinkel.nl

INCYLENCE maakt hoogwaardige performance sportsokken, welke zijn gelijke in stijl en identiteit niet kent. Speciaal voor diegene die vroeg op pad is en laat terugkomt. Voor diegene die strijden in het donker om te schitteren in het licht. Voor diegene die herhaalt en herhaalt en herhaalt.

INCYLENCE logo | DeHardloopwinkel.nl

Ook het logo reflecteert wat INCYLENCE als kernwaarden en boodschap communiceert naar zijn community. Net als de sporters die hun doel achternajagen, hun persoonlijke records verbeteren en nieuwe hardlooproutes ontdekken.

Alles wat wordt gedreven door de passie voor het sporten. Dit is waarom de LYNX, een krachtige jager, het merk als logo vertegenwoordigt. Net als de naam, een afgeleide van ‘in silence’ (in stilte). Het merk INCYLENCE maakt zijn producten voor die sporter die houdt van zijn sport, de sport die hij of zij vaak alleen en ‘in stilte’ beoefent.

 

Duurzame sokken

Alle gebruikte garen worden gemaakt in Italië. Elk een ideale mix tussen kwaliteit, functionaliteit, slijtvastheid en duurzaamheid. Het garen voor de TRIATHLON (Dryarn®) en RUNNING (Microlon®) zijn gekleurd volgens ‘dope dying ‘.

Dit is een zeer milieuvriendelijke manier van het verven van garen en reduceert het verbruik van water, verf en chemicaliën aanzienlijk. De kleuren in Incylence sokken gaan erg lang mee en zijn beter bestand tegen UV-straling. Deze optie verkleint het aantal kleuren die gebruikt kunnen worden maar geeft tegelijkertijd het gevoel van het juiste doen en een goed voorbeeld stellen.

INCYLENCE materiaal | DeHardloopwinkel.nl

We geven een voorbeeld:

Dryarn® laat indrukwekkend zien dat duurzaam fabriceren en een hoge kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Het is het lichtste microvezel wat er bestaat en overklast andere garen met afstand. Dryarn® is 34% lichter dan polyester en zet de standaard voor ademend vermogen, vocht regulatie en isolatie.

INCYLENCE micro garen | DeHardloopwinkel.nl

Minder afval

Om zoveel mogelijk verspilling te vermijden moet om de zoveel tijd elke stap in het proces worden herdacht. Zo is de eerste verpakking ‘made from scratch’ door verschillende dozen te verknippen om zo het eerste prototype te maken. De huidige verpakking is gemaakt van gerecycled papier zonder gebruik van plastic.

INCYLENCE less waste | Hardloopaanbieidngen.nl

Design

Vanaf het begin was het duidelijk dat de INCYLENCE-sokken van superieure kwaliteit moesten zijn maar ook indruk moeten maken met een uniek design en gebruik van kleuren. 

INCYLENCE design | DeHardloopwinkel.nl

Ze gebruiken een ontwerpstijl die ze ‘playfull seriousness’ noemen. Incylence gebruikt geometrische elementen zoals lijnen, stippen, balken en combineren deze op slimme en grappige wijze. Asymmetrie, felle kleuren en sterke contracten.

Dit zijn de gereedschappen die ze gebruiken om het INCYLENCE DNA over te brengen op elk product.

INCYLENCE geometrisch design | DeHardloopwinkel.nl

 

 

Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.