Garmin sporthorloges

De eerste vraag die we stellen is wat wil jij met je volgende hardlooptraining bereiken?

De basisgedachte van Garmin is dat iedere loper uniek is en andere wensen heeft. Bij de ontwikkeling van de hardloophorloges van Garmin houden ze rekening met ieder niveau.

Zij bieden je een trainingspartner die is afgestemd op de behoeften en interesses van hardlopers en sporters. Van de gebruiksvriendelijke “teamgenoot” tot de “expert”, van GPS horloges tot multisport horloges met geavanceerde prestatiegegevens en meer…

 

Garmin Forerunner 255

De Forerunner 255 is een multisport hardloophorloge voor lopers die graag hun voortgang bijhouden en het effect van de trainingen ook digitaal uitgebreid willen kunnen analyseren. De Garmin Forerunner 255 zorgt ervoor dat je slim gaat trainen i.p.v. hard.

Dit doet de Forerunner 255 door middel van zijn nieuwe functies zoals hardloopvermogen, trainingsstatus en de door de dagelijkse voorgestelde oefeningen en trainingen die hij geeft. De voorgestelde trainingen komen voort uit je eerdere prestaties en doelen.

Garmin Forerunner 255 is op dit moment wat ons betreft het beste hardloophorloge voor die prijs. Multifunctioneel sporthorloge als de Forerunner 255 is ook bijzonder handig voor triathlon.

Hardlopen met muziek zonder telefoon:

De Garmin Forerunner 255 kent een muziek uitvoering; de Forerunner 255 Music. Dit model zorgt ervoor dat je tijdens je trainingen eenvoudig naar je favoriete muziek kan luisteren.

Je maakt via Bluetooth verbinding met je draadloze koptelefoon of oortjes. Als dat is gelukt geeft hij je de optie om via verschillende muziek apps zoals Spotify naar je eigen workout-playlists te luisteren. Ideaal voor als je geen zin hebt om je telefoon mee te nemen tijdens het hardlopen.

 

Garmin Forerunner 55

De Garmin Forerunner 55 is een gebruiksvriendelijke GPS- Garmin smartwatch, bedoeld voor sporters van alle hardloopniveaus. Zo kunnen zij hun statistieken bijhouden en hun fitnessdoelen nastreven.

Kenmerken Garmin Forerunner 55:

 • Tijd, afstand en snelheid bijhouden tijdens hardlopen of wandelen met ingebouwde GPS.
 • Batterijduur tot wel 2 weken
 • Polshartslag meter
 • Looptrainingen
 • Ingebouwde activiteitenprofielen

 

Garmin Forerunner 955

De Forerunner 955 is gericht op wedstrijdlopers en triatleten. Dit hardloop multisport horloge past zijn aanbevolen workouts aan naar jouw prestaties en hersteltijd, je kunt ermee navigeren en hij geeft je een voorspelling van je finishtijd. Daarnaast krijg je een trainingsfitheidscore dat wordt gebaseerd op onder meer je slaapkwaliteit, herstel en je trainingsbelasting.

Hieruit kan je afleiden of je een zware inspanning kan leveren of dat je het een keer rustiger aan moet doen.

 • batterij gaat tot 20 dagen mee in de smartwatch-modus
 • door zonne energie batterijlevensduur van maximaal 49 uur in de GPS modus, opladen via zonne-energie
 • responsief touchscreen 
 • geïntegreerde kaarten in kleur en multiband GPS
 • Plan je strategie met dagelijks voorgestelde workouts, baangegevens en meer in de racewidget

Ook de Forerunner 955 kent een extra uitvoering, Garmin Forerunner 955 Solar.

 

Garmin Forerunner 955 Solar

Dit is het allereerste hardloophorloge met een Power Glass solar charging lens. Solar charging zorgt ervoor dat de levensduur van de batterij van het hardloophorloge langer meegaat omdat het zoals je misschien al kan afleiden uit de naam wordt opgeladen via zonne-energie. De batterijlevensduur kan tot wel 20 dagen duren in de smartwatch-modus met solar-charge.

 

Garmin Fenix

Een multisport GPS watch waarmee je elke outdoor uitdaging aankan. Robuust en krasbestendig. De kracht van de zon wordt gebruikt om de levensduur van je batterij te verlenegen

 • Batterij oplading dmv zonne-energie, 22 dagen batterijduur in smartwatch-modus
 • Gezondheids checks met de polshartslagmeter en Pulse OX
 • PacePro functie
 • TopoActive Europe kaarten, ingebouwde Wi-Fi voor eenvoudige updates
 • Muziek luisteren zonder telefoon

 

Garmin Epix

Met de premium Epix actieve smartwatch krijg je meer inzicht in al je fitnessdoelen. Inzicht in je lichaam en continue gezondheidscontroles.

 • Batterijlevensduur van maximaal 16 dagen in de smartwatch-modus
 • Smartphone meldingen houden je verbonden
 • Train op je eigen manier me ingebouwde sport-apps
 • Meer satellietdekking betekent nauwkeurigere plaatsbepaling
 • Navigeer vol vertrouwen met Topo Active kaarten

 

Voor vragen over de Garmin hardloophorloges ben je van harte welkom in één van De Hardloopwinkels of bel met de klantenservice van de Webshop.

Naast dat wij een specialist zijn op het gebied van hardlopen, zijn we ook bekend met hardloopaccessoires zoals de nieuwe Garmin Forerunner collectie.

Wat je doel ook is!

 

Garmin wat is dat voor bedrijf?

Volgens Wikipedia (bron):

Garmin is een Amerikaans bedrijf die juridisch is gevestigd in Zwitserland maar het hoofdkantoor heeft in Kansas. Het is een van de grootste fabrikanten van GPS apparaten te wereld.

In 1989 werd het bedrijf opgericht in Lenexa Kansas, onder de toenmalige naam "ProNav". De huidige naam Garmin is een acroniem van de voornamen van de oprichters, Gary Burrel en Min Kao.

Garmin produceert navigatiesystemen voor verschillende voertuigen op de weg zoals: personenauto's. vrachtwagens en motorfietsen. De wegenkaart op deze toestellen zijn afkomstig van Here Technologies. Sommige navigatiesystemen hebben de mogelijkheid om verkeersinformatie te ontvangen via het Traffic Message Channel Dit gebeurt via  FM of DAB+

Garmin heeft diverse samenwerkingsverbanden met serviceproviders die verkeersinformatie aan de toestellen leveren die het ontvangen via DAB+. In Duitsland is dit Here Technologies en in Nederland en België BeMobile. Door het koppelen van een smartphone zijn sommige navigatiesystemen in staat om verkeersinfo via het internet te verkrijgen. Deze verkeersinformatie is afkomstig van Here Technologies. Deze informatie is uitgebreider en accurater dan via DAB+. De informatie over snelheidscontroles zoals flitspalen zijn afkomstig van het Britse bedrijf Cyclops.

Garmin gebruikt op een aantal toestellen diverse functies op het navigeren te verduidelijken. Zo wordt vlak voor splitsingen op hoofd- en snelwegen een foto getoond van de daadwerkelijke situatie met de juiste richting die men moet volgen. Ook worden op kruispunten een herkenningspunt genoemd zoals verkeerslichten, verkeersbord of een opvallend gebouw. Al deze functies zijn afkomstig van Here Technologies.

Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.