Garmin GPS horloge de beste keuze kopen

|

Garmin sporthorloge met GPS voor hardlopen nodig? Bekijk hieronder het online aanbod Garmin Forerunner hardloop horloges direct uit voorraad leverbaar, morgen in huis!*

Garmin Forerunner 955, 955Solar, Epix en Fenix7 zijn in de fysieke Hardloopwinkels verkrijgbaar, klik hier voor een De Hardloopwinkel bij jou in de buurt.

 1. Filters
 1. 1

Garmin sporthorloges

Garmin sporthorloges; de eerste vraag die we stellen is wat wil jij met je volgende hardlooptraining bereiken?

De basisgedachte van Garmin is dat iedere loper uniek is en andere wensen heeft. Bij de ontwikkeling van de hardloophorloges van Garmin houden ze rekening met ieder niveau.

Zij bieden je een trainingspartner die is afgestemd op de behoeften en interesses van hardlopers en sporters. Van de gebruiksvriendelijke “teamgenoot” tot de “expert”, van GPS horloges tot multisport horloges met geavanceerde prestatiegegevens en meer…

Garmin GPS sporthorloge | De Hardloopwinkel.nl

 

Garmin Forerunner 255

De Forerunner 255 is een multisport hardloophorloge voor lopers die graag hun voortgang bijhouden en het effect van de trainingen ook digitaal uitgebreid willen kunnen analyseren. De Garmin Forerunner 255 zorgt ervoor dat je slim gaat trainen i.p.v. hard.

Dit doet de Forerunner 255 door middel van zijn nieuwe functies zoals hardloopvermogen, trainingsstatus en de door de dagelijkse voorgestelde oefeningen en trainingen die hij geeft. De voorgestelde trainingen komen voort uit je eerdere prestaties en doelen.

Garmin Forerunner 255 is op dit moment wat ons betreft het beste hardloophorloge voor die prijs. Multifunctioneel sporthorloge als de Forerunner 255 is ook bijzonder handig voor triathlon.

Hardlopen met muziek zonder telefoon:

De Garmin Forerunner 255 kent een muziek uitvoering; de Forerunner 255 Music. Dit model zorgt ervoor dat je tijdens je trainingen eenvoudig naar je favoriete muziek kan luisteren.

Je maakt via Bluetooth verbinding met je draadloze koptelefoon of oortjes. Als dat is gelukt geeft hij je de optie om via verschillende muziek apps zoals Spotify naar je eigen workout-playlists te luisteren. Ideaal voor als je geen zin hebt om je telefoon mee te nemen tijdens het hardlopen.

 

Garmin Forerunner 265

De Garmin Forerunner 265 is een multisport GPS horloge met hartslagmeting op de pols, Garmin Pay contactloos betalen, 8gb aan geheugen en geavanceerde traininsgfuncties. Met dit GPS horloge kun je alle soorten sporten als hardlopen, fietsen, zwemmen doen. Met een batterijduur van maximaal 13 dagen heb je een horloge voor al jouw favoriete sporten in 1.

 

Garmin Forerunner 165 

De Forerunner 165 GPS horloge van Garmin is een horloge voor sporters die hardlopen en vele andere sporten beoefenen zoals fietsen, zwemmen en allerlei andere buitenactiviteiten. Dankzij gepersonaliseerde, instelbare trainingsplannen en een helder scherm kun je je voortgang volgen. Schrijg je in voor die hardloopwedstrijd en ga ervoor met dit gave GPS horloge.

Dit zijn de voordelen van de Garmin Forerunner 165 GPS:

 • maximaal 11 dagen batterijduur in smartwatchmodus
 • meer dan 25 ingebouwede GPS- en binnensportapps
 • touchscreen en knoppen
 • ingebouwde GPS voor tijd, afstand, tempo en snelheid
 • kleurrijk Amoled scherm
 • trainingsstatistieken en inzicht in herstel
 • schatting van je tempo voor 5km, 10km en zelfs de marathon
 • gratis instelbare trainingsplannen voor 5km, 10km en halve marathons van deskundige coaches via GARMIN COACH

 

Garmin Forerunner 165 Muziek

Het verschil tussen de Forerunner 165 en 165 muziek is dat de music versie muziekbediening heeft en muziek afspeelt. De Garmin 165 Music is alleen en exclusief verkrijgbaar bij speciaalzaken als De Hardloopwinkel.

 

Garmin Forerunner 55

De Garmin Forerunner 55 is een gebruiksvriendelijke GPS- Garmin smartwatch, bedoeld voor sporters van alle hardloopniveaus. Zo kunnen zij hun statistieken bijhouden en hun fitnessdoelen nastreven.

Kenmerken Garmin Forerunner 55:

 • Tijd, afstand en snelheid bijhouden tijdens hardlopen of wandelen met ingebouwde GPS.
 • Batterijduur tot wel 2 weken
 • Polshartslag meter
 • Looptrainingen
 • Ingebouwde activiteitenprofielen

 

Garmin Forerunner 955

De Forerunner 955 is gericht op wedstrijdlopers en triatleten. Dit hardloop multisport horloge past zijn aanbevolen workouts aan naar jouw prestaties en hersteltijd, je kunt ermee navigeren en hij geeft je een voorspelling van je finishtijd. Daarnaast krijg je een trainingsfitheidscore dat wordt gebaseerd op onder meer je slaapkwaliteit, herstel en je trainingsbelasting.

Hieruit kan je afleiden of je een zware inspanning kan leveren of dat je het een keer rustiger aan moet doen.

 • batterij gaat tot 20 dagen mee in de smartwatch-modus
 • door zonne energie batterijlevensduur van maximaal 49 uur in de GPS modus, opladen via zonne-energie
 • responsief touchscreen 
 • geïntegreerde kaarten in kleur en multiband GPS
 • Plan je strategie met dagelijks voorgestelde workouts, baangegevens en meer in de racewidget

Ook de Forerunner 955 kent een extra uitvoering, Garmin Forerunner 955 Solar.

 

Garmin Forerunner 955 Solar

Dit is het allereerste hardloophorloge met een Power Glass solar charging lens. Solar charging zorgt ervoor dat de levensduur van de batterij van het hardloophorloge langer meegaat omdat het zoals je misschien al kan afleiden uit de naam wordt opgeladen via zonne-energie. De batterijlevensduur kan tot wel 20 dagen duren in de smartwatch-modus met solar-charge.

 

Garmin Fenix

Een multisport GPS watch waarmee je elke outdoor uitdaging aankan. Robuust en krasbestendig. De kracht van de zon wordt gebruikt om de levensduur van je batterij te verlenegen

 • Batterij oplading dmv zonne-energie, 22 dagen batterijduur in smartwatch-modus
 • Gezondheids checks met de polshartslagmeter en Pulse OX
 • PacePro functie
 • TopoActive Europe kaarten, ingebouwde Wi-Fi voor eenvoudige updates
 • Muziek luisteren zonder telefoon

 

Garmin Epix

Met de premium Epix actieve smartwatch krijg je meer inzicht in al je fitnessdoelen. Inzicht in je lichaam en continue gezondheidscontroles.

 • Batterijlevensduur van maximaal 16 dagen in de smartwatch-modus
 • Smartphone meldingen houden je verbonden
 • Train op je eigen manier me ingebouwde sport-apps
 • Meer satellietdekking betekent nauwkeurigere plaatsbepaling
 • Navigeer vol vertrouwen met Topo Active kaarten

Voor vragen over de Garmin hardloophorloges ben je van harte welkom in één van De Hardloopwinkels of bel met de klantenservice van de Webshop.

Naast dat wij een specialist zijn op het gebied van hardlopen, zijn we ook bekend met hardloopaccessoires zoals de nieuwe Garmin Forerunner collectie.

Wat je doel ook is!

 

Garmin wat is dat voor bedrijf?

Volgens Wikipedia (bron):

Garmin is een Amerikaans bedrijf die juridisch is gevestigd in Zwitserland maar het hoofdkantoor heeft in Kansas. Het is een van de grootste fabrikanten van GPS apparaten te wereld.

In 1989 werd het bedrijf opgericht in Lenexa Kansas, onder de toenmalige naam "ProNav". De huidige naam Garmin is een acroniem van de voornamen van de oprichters, Gary Burrel en Min Kao.

Garmin produceert navigatiesystemen voor verschillende voertuigen op de weg zoals: personenauto's. vrachtwagens en motorfietsen. De wegenkaart op deze toestellen zijn afkomstig van Here Technologies. Sommige navigatiesystemen hebben de mogelijkheid om verkeersinformatie te ontvangen via het Traffic Message Channel Dit gebeurt via  FM of DAB+

Garmin heeft diverse samenwerkingsverbanden met serviceproviders die verkeersinformatie aan de toestellen leveren die het ontvangen via DAB+. In Duitsland is dit Here Technologies en in Nederland en België BeMobile. Door het koppelen van een smartphone zijn sommige navigatiesystemen in staat om verkeersinfo via het internet te verkrijgen. Deze verkeersinformatie is afkomstig van Here Technologies. Deze informatie is uitgebreider en accurater dan via DAB+. De informatie over snelheidscontroles zoals flitspalen zijn afkomstig van het Britse bedrijf Cyclops.

Garmin gebruikt op een aantal toestellen diverse functies op het navigeren te verduidelijken. Zo wordt vlak voor splitsingen op hoofd- en snelwegen een foto getoond van de daadwerkelijke situatie met de juiste richting die men moet volgen. Ook worden op kruispunten een herkenningspunt genoemd zoals verkeerslichten, verkeersbord of een opvallend gebouw. Al deze functies zijn afkomstig van Here Technologies.

Klanten beoordelen ons met een 9,2