Oofos slippers voor herstel kopen

|

Oofos slippers draag je na het hardlopen of sporten. Volgens experts is voor het bevorderen van je herstel het dragen van Oofos slippers dé beste oplossing. Tevens pijnverlichtend bij hielspoor.

  1. Filters
  1. 1

OOfos slippers aanbieding

OOfos slippers hebben zich bewezen als een serieuze speler in het herstel na sporten door middel van recovery wear. DeHardloopwinkel heeft sinds een aantal jaar een on en ofline assortiment OOfos slippers die aansluit bij de behoefte van de hardloper. Inmiddels met groot succes!

Door middel van onderzoek en een constante vernieuwing van producten is OOfos in Amerika inmiddels nummer 1 op het gebied van herstel footwear. Oofos heeft recovery footwear als 'core business'.

Bij De Hardloopwinkel kunnen regelmatig Oofos aanbiedingen worden aangeboden in onze webshop of winkels. De nieuwste kleuren en modellen OOfos slippers zijn direct leverbaar, uitlopende kleuren vaak ook in de sale!

 

OOfos slippers online kopen

Koop je oofos slippers online bij www.dehardloopwinkel.nl. Op werkdagen besteld voor 20.00 uur en morgen al in huis! Twijfel niet langer en doe je voeten een plezier.

DeHardloopwinkel.nl levert een mooie collectie OOfos modellen waaronder; OOlalaOOlala SlideOOahh Sport , en de OOriginal Thong voor zowel dames als heren.

 

OOfos slippers ervaringen

Inmiddels een gevestigde naam in het herstel assortiment voor sporters zijn de ervaringen goed te noemen. Vele sporters en hardlopers gingen je al voor en zijn gebaat bij het herstellende vermogen van deze slippers.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het gebruik van recovery slippers of OOfos slippers direct na je trainingssessie een positief effect heeft. Je lichaam wordt sterker en beter door goed te herstellen na een belasting.

Bekijk hier ook de review van onze OOfos expert Frank en kom er direct achter of het wat voor je is...

 

OOfos herstelslippers wanneer dragen?

Zodra je klaar bent met sporten, trek je je zwetende gympjes uit en schuif je je vermoeide voeten in een paar zachte slippers. Draag de Oofos slippers een uurtje of 2 in en om het huis na je training. Maar ook kun je ze prima direct na een hardloopwedstrijd dragen voor optimaal herstel. Niet alleen je voeten maar je gehele lichaam zal in een betere houding komen en sneller herstellen na het hardlopen met OOfos.

 

OOfos slippers hielspoor

Bij hielspoor kun je het beste Oofos slippers dragen, deze slippers worden al enige jaren gedragen door mensen met hielspoor klachten.

Wil je weten of jij ook (beginnende) hielspoor hebt? lees dan eerst eens deze uitgebreide blog van onze experts over hielspoor en het dragen van slippers.

Heb je last van Hielspoor? dan weet je inmiddels wel dat lopen pijnlijk is, vooral in de ochtend of na een lange tijd stilzitten. Die pijn is het resultaat van een irritatie van de aanhechting van de voetzoolpees – de brede pees die onder je voet loopt.

Voetpees irritaties worden vaak veroorzaakt door:

  • hardlopen op harde ondergrond
  • overbelasting, teveel dagen achter elkaar belasten
  • overgewicht, verkeerd looppatroon of doorgezakte voetboog

De voetboog ondersteuning en het zachte foam van OOfos slippers geven je voeten rust en voorkomen blessures. Daarmee zijn sportslippers van Oofos erg prettig om op te lopen als je hielspoor hebt.

 

OOfos slippers reviews lezen?

Bekijk de reviews van OOfos gebruikers op instagram.

 

OOfos dagelijks dragen kan dat?

Ja zeker! Je kunt de oofos recovery slippers prima dragen in huis, op de camping of in het zwembad. Zo ontstress je niet alleen je 'brain' maar ook je lichaam!

OOfos heeft niet voor niets recovery footwear gemaakt met een dicht bovenwerk.

 

OOfos slippers ervaringen

De ervaringen van gebruikers over oofos slippers zijn zeer positief. Ook bij klachten als hielspoor worden Oofos slippers als zeer prettig ervaren. Lees hier de review van een hardloper over OOfos slippers:

OOfoam absorbeert zoveel meer dan traditioneel EVA demping. Het vermindert de stress aan mijn pijnlijke voeten en onderrug. Het gepatenteerde OOfos voetbed geeft ondersteuning aan mijn voetboog. Ik heb het gevoel dat ik op een natuurlijke manier wordt gedwongen mijn voeten af te wikkelen. Hierdoor is de druk op de hiel zo veel minder geworden. Mijn voeten voelen als nieuw na het dragen van de slippers.

 

Bekijk de volledige technische uitleg OOfos slippers en ervaringen van andere lopers

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2