Asics foundation

24 resultaten |

Helaas is de ASICS Gel Foundation op dit moment uitverkocht, hieronder vindt je de geschikte alternatieven van andere merken.

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

Asics Gel Foundation 13 (2E) is voorzien van SpeEVA-material. Dit lichtgewicht dempingsmateriaal is tevens zeer duurzaam en zorgt met de Asics Trusstic voor de benodigde stabiliteit en controle.

De Asics Guidance Line zorgt voor een zo natuurlijk mogelijke afwikkeling van de voet tijdens het hardlopen en de stevige zadels op het bovenwerk houden de voet goed op zijn plek tijdens deze beweging. Het nieuwe bovenwerk is lichtgewicht, bestaat uit 1 stuk en is voorzien van speciale verstevigende stukken.

Bijzonder in deze extra brede anti-pronatieschoen voor heren is de Bunion Window, een extra grote opening voor de grote teen knobbel.

Ben je op zoek naar dames- of heren hardloopschoenen? Check onze online schoenenadviseur en bekijk welke collectie dames hardloopschoenen of collectie heren schoenen voor jou geschikt zijn. 

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.