X-SOCKS hardloopsokken kopen

|

XSOCKS hardloopsokken zijn bewezen dé beste sokken voor hardlopers. Wat voor soorten zijn er? Welke heb jij nodig? Lees hier verder.

 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. >

 

Terug naar boven

 

X-SOCKS hardloopsokken zijn topsokken voor je voeten....

Comfort, ondersteuning is wat de X-SOCKS® je bieden voor dat maximale zachte gevoel aan de voeten. De optimale beschermende en presterende technologieen in de hardloopsokken van X-Socks zijn uniek te noemen. Sokken waar je 2 jaar garantie op krijgt, dan ben je pas écht overtuigd van je kwaliteit!

X-Socks is volledig gespecialiseerd in het maken van functionele sportsokken en compressiekleding, hiermee zijn zij met recht specialist te noemen. Eens een paar X-Socks aan je voeten en je wil nooit meer wat anders.....

De X-SOCKS® Generation 4.0, continueerd innovatie en betekent dus nog meer comfort en techniek dan ooit tevoren. Met HeliXCoil and Suppronation® Bandage, krijgt het functionele spectrum een nog grotere precisie. Bedacht, ontwikkeld en designed uit Zwitserland.

Voel je vrij in je bewegingen met de hardloopsokken voor dames en heren van X-SOCKS in alle typen sporten:

 • wandelen
 • hardlopen
 • fietsen
 • wintersport
 • motorsport
 • vrije tijd
 • werk

 

Lopen veroorzaakt schokgolven door je hele lichaam en veroorzaakt aanzienlijke spanning en stress, vooral in de gewrichten en de ruggengraat. Het anatomisch gevormde voetbed van de X-Socks beschermt en ondersteunt het voetbed, zelfs op een harde ondergrond.

De speciale achillespeesbeschermer zorgt voor afstand ten opzichte van de rand van de schoen op een afstand en verhindert zo oncomfortabele wrijvingen tegen de huid. De gevoelige zone rond de achillespees wordt immers beschermd door een holle ruimte, die wordt gecrëerd door de achillespeesbeschermer.

Het luchtventilatiesysteem zorgt dat de voeten constant een comfortabele temperatuur blijven behouden en vermindert zo het risico op warme, branderige voeten.

 

GARANTIE

X-SOCKS® Twee jaar garantie

X-SOCKS® is overtuigd van de uitstekende kwaliteit van haar producten. Daarom bieden ze als enige sokkenmerk ter wereld maar liefst twee jaar garantie op de sokken! Zijn de sokken binnen twee jaar kapot of versleten, dan ontvang je zonder problemen een nieuw paar sokken. Om aanspraak te maken op de garantie, moet het nummer op het hologram geregistreerd worden op www.x-bionic.com, Heb je 12 paar sokken geregistreerd, dan ontvang je tevens een gratis X-Bionic Interface shirt. Bij 24 paar geregistreerde sokken, ontvang je een Softshell Jacket.

 

De procedure

Voor het registreren van X-SOCKS®, doorloop je de volgende stappen:

 • Je gaat naar www.x-bionic.com, en maakt hier een account aan.
 • Wanneer ingelogd, ga je naar het tabblad "Registered products".
 • Je klikt op "Register product" en vul de Product naam of nummer in.
  • Je moet dus eerst een product naam intypen voordat je in het formulier verder kunt. Je typt bijv. Running socks in en selecteert het juiste product met het juiste artikel nummer (mocht deze er niet tussen staan, dan is onderaan de Show More optie).
 • Wanneer je op het artikel klikt, vul je de gegevens in (kleur, maat, hologram code etc.), en dan is de aankoop juist geregistreerd.

 

Waarom X-Socks hardloopsokken dragen?

Hardloopsokken zijn gemaakt van holle kunststofvezels die geen vocht op kunnen nemen, anders dan katoen. In hardloopsokken wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om de hardlopende voet optimaal te bedienen.

Hardloopsokken worden naadloos geproduceerd, dit betekent dat de naden zoveel mogelijk liggen verzonken in de stof om schuren te voorkomen. De hardloopsokken van X-Socks zijn anatomisch gevormd, dat wil zeggen speciaal voor de linker- en rechtervoet.

Bij hardloopsokken worden er op verschillende plekken in de voet veel soorten materiaal gebruikt. Op de wreef is het dikker voor meer comfort bij het veteren. Op de tenen is het materiaal slijtvast en onder de voetboog heeft het materiaal een meer open structuur. Dit alles is bedoeld om het ademend vermogen te bevorderen.

In tegenstelling tot normale sokken zijn hardloopsokken dus gemaakt om het zweet van de voet zoveel mogelijk door te geven aan de volgende laag, in dit geval de schoenen. Omdat de vezel hydrofoob(waterafstotend) is zal de sok en dus je voet droog blijven tijdens het hardlopen.

Zweetvoeten, schimmels en kalknagels worden voorkomen bij het dragen van X-Socks hardloopsokken. Tevens voorkom je blaren en bevorder je de pasvorm in de vaak dure hardloopschoen optimaal, dit voorkomt wrijving en slijtage.

 

De belangrijkste verschillen in hardloopsokken zit hem vaak in de lengte van de schacht en zijn in te delen in 4 lengtes.

 1. sokken met een schachtlengte tot op of net onder de enkel zoals de X-socks Run Discovery, X-socks speed two, X-socks marathon
 2. sokken met een korte schachtlengte tot 2 cm boven de enkel zoals de X-socks Run Fast, X-socks Sky Run
 3. sokken met een middellange schachtlengte tot halverwege de kuit (veel verkocht in de winterperiode) zoals de 
 4. sokken met een lange schachtlengte tot aan de knie, ter bescherming van de kuiten, kniekousen zoals de X-Socks Run Energizer

 

Wil je meer weten over X-SOCKS hardloopsokken of heb je nog een vraag hierover? neem dan contact op met onze klantenservice. We geven ook graag één-op-één advies.

 

De Hardloopwinkel XSOCKS aanbod

Naast een online webshop heeft De Hardloopwinkel ook 5 winkels die gespecialiseerd zijn in loopanalyses van hardloopschoenen. en hardloopsokken.

Echte running experts met 30 jaar ervaring in het advies aan hardlopers en sporters, kom langs in 1 van de Hardloopwinkels in Leiden, Bodegraven, Den Haag, Noordwijkerhout of Rotterdam.

Wat je doel ook is!

Liever je hardloopsokken van X-Socks, zoals de Speed Two of Discovery morgen al in huis? op deze online Hardloopwinkel webshop kun je nog steeds de beste aanbiedingen hardloopsokken kopen.

Voor X-Socks hardloopsokken Sale en korting op hardloop accessoires ben je bij www.dehardloopwinkel.nl ook aan het juiste adres.

Koop online de nieuwste XSOCKS running, running speed of Energizer en ga er morgen al mee lopen.

Bij de beste online Hardloopwinkel kun je morgen al je favoriete hardloopschoenen of die felbegeerde X-SOCKS thuis geleverd krijgen, mits voor 20.00 uur op werkdagen besteld.

 

Vragen over sokken of hardlopen?

Bel onze klantenservice of stuur een whatsappbericht en we helpen je graag!

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2