Craft hardloopsokken voor hardlopen kopen

|

Craft hardloopsokken zorgen voor droge en comfortabele voeten. Ideaal voor alle sporten maar met name hardlopen ter voorkoming van blaren en voetschimmel.

  1. Filters
  1. 1

Craft Stay Cool mid en Craft Shaftless Cool hardloopsokken zijn de meest gedragen sokken onder de serieuze hardlopers en sporters.

Craft Stay Cool sokken zijn gemaakt om onder warme omstandigheden te gebruiken. De Mesh-structuur die in de sok is verwerkt zorgt voor een goede ventilatie en daardoor blijven je voeten lekker cool.

In de zool van de sok zit Nanoglide wat preventief werkt tegen het glijden van de sokken in de schoenen. De diverse schachthoogtes zijn per persoonlijk, de sneakervariant is inmiddels ook een veel gevraagde sok.

Inmiddels een begrip in de outdoor sportwear maakt Craft de beste hardloopsokken. De zachte en hoog ademende stoffen geven het blote voeten gevoel weer in de hardloopschoenen.

Draag Craft runningsocks in combinatie met Craft hardloopschoenen voor de beste loop prestatie.

Ben je op zoek naar andere hardloopsokken? kijk dan hier naar het uitgebreide assortiment sokken op dehardloopwinkel.nl, Asics, Nike, X-Socks en Falke vaak met hoge kortingen!

Klanten beoordelen ons met een 9,2