Hardlopen in het donker en verlichting

Bij hardlopen in het donker ben je verplicht om goed zichtbaar te zijn voor het overige verkeer in Nederland. De beste hardloop verlichting heeft een bepaalde opvalswaarde en voldoet aan de wettelijke eisen. Hardlooplichtjes met LED lampjes zijn in verschillende vormen en diverse prijzen verkrijgbaar.

Het assortiment hardloopverlichting bij dehardloopwinkel.nl is getest door verschillende hardlopers en zo de beste keuze voor jou. Wij adviseren om altijd een reflecterend hardloopvest (met knipperende lampjes) te dragen én een (knipperende) hardloop armband.

Led lampjes in een hardloopvest met verlichting moeten altijd voldoen aan bepaalde normen bij gebruik op de weg. Een reflectievest hardlopen dient aan wettelijke DIN EN 1150 norm te voldoen.

 

Armlampen, armlampje met led verlichting doe je om je bovenarm en kunnen vaak ook knipperen. Er zijn armlampen met batterijen of oplaadbaar USB verkrijgbaar in de webshop.

Reflectievesten, een reflecterend hardloopvest die aan beide zijden lampjes heeft die kunnen knipperen, werkt op batterijen

Reflectievest oplaadbaar USB, een vest met USB poort om de lampjes op te laden, dit is de meest duurzame verlichting voor hardlopen

Borstlampen, een vest met felle lamp op de borst die de weg voor je verlicht tijdens hardlopen

Safetyvesten, hardloopvest gemaakt van extra reflecterend materiaal, zonder lampjes maar wel reflecterend 

 

Verlichting hardlopen usb

Omdat batterijen vaak snel leeg gaan zijn er tegenwoordig ook veel hardloopvesten verkrijgbaar met een USB oplading. Deze reflectievesten en armbanden zijn oplaadbaar en daardoor duurzamer dan die waar batterijen in worden gebruikt.

Oplaadbare hardloopverlichting zorgt ervoor dat je altijd verlicht de weg op kunt voor de dagelijkse trainingen in het donker.

 

Led verlichting

Kies hardloop accessoires met led verlichting en reflecterende materialen als je gaat hardlopen of wandelen in het donker.

Led lamp USB is daarmee een goede keuze als je gaat hardlopen, draag dit over je hardloopkleding. Zorg dat je gezien wordt, dat is één van de belangrijkste tips die wij jou kunnen geven. 

Er zijn diverse hardloop artikelen die voorzien zijn van LED-verlichting. Voorbeelden hiervan zijn de LED Armwrap, LED Reflectie Vest van Nathan, Rogelli, Bee Safe.

Hoofdlampen worden vaak gedragen door trailers, hardlopers die in het bos lopen op onverharde paden. Met een hoofdlamp kun je zien waar je loopt in het donker.

 

Hardlopen en reflectie

Reflectiemateriaal en reflectievesten moeten aan de huidige wettelijke eisen voldoen. Let er dus op dat de artikelen voldoen aan de DIN EN norm 1150

 

Kijk ook eens bij de reflectie hardloopkleding en reflectie hardloopschoenen om je outfit compleet veilig te maken.

 

Veiligheid boven alles, toch?

Klanten beoordelen ons met een 9,2