Saucony Hurricane hardloopschoenen kopen

|

Bestel hier de Saucony Hurricane voor dames en heren. Een toplevel antipronatie hardloopschoen. Is de Hurricane niet meer leverbaar? dan vindt je hier ook geschikte alternatieven van SAUCONY:

  1. Filters
  1. 1

Saucony Hurricane is een toplevel antipronatie schoen voor de medium tot zwaardere overproneerder.

Met een volledige PWRRUN + dempzool, PWRRUN topsole en FORMFIT dynamic upper heb je de ultiem dempende hardloopschoenen aan je voeten. Die lange afstanden en vele mooie kilometers liggen voor jouw als die-hard hardloper in het verschiet!

Het FORMFIT bovenwerk helpt met het stabiliseren van je voeten en de volledige PWRRUN+ dempzool zal je kilometer op kilometer blijven verbazen met demping, reactiviteit en stabiliteit. Zelfs na je lange duurlopen zal het PWRRUN+ materiaal niet toegeven aan vermoeidheid.

Met het wat zwaardere gewicht van 335 gram en de TRI-FLEX slijtzool heb je een vrijwel onverwoestbaar model in handen. De 8mm hieldrop zorgt voor een perfecte balans van het lichaam en voorkomt daarmee blessures aan gewrichten.

Om erachter te komen welke hardloopschoenen bij jouw passen of wat de opvolger van je huidige Saucony schoenen is kun je gebruik maken van de ShoeAdvisor. Doe nu direct deze online test. Heb je persoonlijk advies nodig en vraag je je af hoe De Hardloopwinkel Webshop hierin advies kan geven? Bel dan met de klantenservice: 0182- 61 46 00, stuur een whatsapp  06-25269966 of mail naar: webshop@dehardloopwinkel.nl

Klanten beoordelen ons met een 9,2