Saucony trailrunning schoenen kopen

|

SAUCONY trailrun schoenen zijn zeker geen onbekende in de Trailrunnuing. De ideale mix tussen demping en tractie .wil je meer weten klik hier! 

klik hier voor de nieuwste trail kleding aanbiedingen van Asics, Odlo en Mizuno

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Saucony Trailrun schoenen zijn gemaakt voor het echte outdoor werk en de trailpaden waar je steun nodig hebt. Met 6MM tractienoppen, ISOFIT dynamic upper en een External suppport frame zorgen Saucony trailrun schoenen voor de benodigde stabiliteit.

Je kunt er vanuit gaan dat je met een trailrunning schoen van SAUCONY de juiste gear hebt te pakken om je trails tot een succes te maken.

 

Een neutrale of antipronatie trailschoen?

Bij het hardlopen op een steeds veranderende en ongelijke ondergrond zoals trailen is er er van nature geen sprake van overproneren (overmatig naar binnen kantelen van de voet).

Elke stap is immers anders, blessures als gevolg van overmatig proneren komen dan ook alleen voor op een verharde ondergrond waar er herhaaldelijk te veel belasting aan een zijde kan ontstaan door bijvoorbeeld overpronatie.

De meest trailschoenen zijn daarom al stevig genoeg voor eventuele overproneren en hebben geen specifieke corrigerende werking. Bekijk online alle trailschoenen van de betere merken en kies het merk wat het beste bij je voeten past.

 

Wil je weten welke trailrun schoen het beste bij jou past?

Dat is en blijft een kwestie van passen, kijk in ieder geval goed naar voor wat voor type trailrunning je de schoenen gaat gebruiken. Loop je voornamelijk door het bos of over redelijk harde paden. Dan kun je prima uit de voeten met een wat soepelere trailrunningschoen. Loop je obstacle en mudruns dan kan een waterdicht bovenwerk een uitkomst zijn en heb je veel baat bij een grof noppenprofiel.

 

Hoe onderhoud ik mijn TRAILRUN hardloopschoenen?

Trailrunning schoenen kunnen niet in de wasmachine. Het wasmiddel en de hoge temperatuur zorgen voor uitdroging van de zool en daarmee verlies je demping tijdens het hardlopen. Hierdoor zal de schoen minder gaan werken en zijn ultieme zachtheid en vering kwijtraken. Trailrun schoenen kun je het beste een beetje afspoelen onder de kraan met lauwwarm water en een borsteltje voor verwijdering van het vuil. Zet ze te drogen op de mat, niet bij of op een verwarming, en haal eventueel het zooltje er uit.

 

Heb je na het lezen van deze tekst toch nog vragen(kan bijna niet anders;) bel of mail even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.