Saucony trailrunning schoenen kopen

|

SAUCONY trailrun schoenen zijn zeker geen onbekende in de Trailrunnuing. De ideale mix tussen demping en tractie .wil je meer weten klik hier! 

klik hier voor de nieuwste trail kleding aanbiedingen van Asics, Odlo en Mizuno

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Saucony Trailrun schoenen zijn gemaakt voor het echte outdoor werk en de trailpaden waar je steun nodig hebt. Met 6MM tractienoppen, ISOFIT dynamic upper en een External suppport frame zorgen Saucony trail running shoes voor de benodigde stabiliteit.

Je kunt er vanuit gaan dat je met een trailrunning schoen van SAUCONY de juiste gear hebt te pakken om je trails tot een succes te maken.

 

Een neutrale of antipronatie trailschoen?

Bij het hardlopen op een steeds veranderende en ongelijke ondergrond zoals trailrunning is  er van nature geen sprake van overproneren (overmatig naar binnen kantelen van de voet), daardoor bestaan er geen Saucony antipronatie trail schoenen. Voor mannen die ondersteuning zoeken bij trailen worden normale Saucony trail running schoenen aanbevolen zoals de Peregrine. Bij hardlopen op een vlakke harde ondergrond zoals de weg adviseert men Saucony overpronatie heren schoenen.

Elke stap is immers anders bij trailrunning, blessures als gevolg van overmatig proneren komen dan ook alleen voor op een verharde ondergrond waar er herhaaldelijk te veel belasting aan een zijde kan ontstaan door bijvoorbeeld overpronatie.

De meeste trailschoenen zijn daarom stevig genoeg om eventuele overproneren tegen te gaan en hebben geen extra corrigerende werking. Bekijk online alle trailschoenen van de betere trailrunning merken en kies het model trailrun shoe wat het beste bij je voeten past.

 

Wil je weten welke trailrun schoen het beste bij jou past?

Dat is en blijft een kwestie van passen, kijk in ieder geval goed naar voor wat voor type trailrunning je de schoenen gaat gebruiken. Loop je voornamelijk door het bos of over redelijk harde paden. Dan kun je prima uit de voeten met een wat soepelere trailrunningschoen van Saucony zoals de Peregrine. Loop je obstacle en mudruns dan kan het waterdicht bovenwerk in de vorm van GTX  bij de Saucony Excursion GTX een uitkomst zijn en heb je veel baat bij een grof noppenprofiel.

 

Hoe onderhoud ik mijn TRAILRUN hardloopschoenen?

Trailrunning schoenen kunnen niet in de wasmachine. Het wasmiddel en de hoge temperatuur zorgen voor uitdroging van de zool en daarmee verlies je demping tijdens het hardlopen. Hierdoor zal de schoen minder gaan werken en zijn ultieme zachtheid en vering kwijtraken. Trailrun schoenen kun je het beste een beetje afspoelen onder de kraan met lauwwarm water en een borsteltje voor verwijdering van het vuil. Zet ze te drogen op de mat, niet bij of op een verwarming, en haal eventueel het zooltje er uit.

 

Heb je na het lezen van deze tekst toch nog vragen(kan bijna niet anders;) bel of mail even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2