Saucony hardloopschoenen voor heren kopen

|

Saucony hardloopschoenen heren de juiste schoenen voor jou? wil je meer weten over het kopen van Saucony hardloopschoenen? Lees dan hier verder

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >

Terug naar boven

 

Saucony hardloopschoenen heren zijn bijzonder door het lichte gewicht, gevoel dat je zweeft, meeste demping in de voorvoet en 8mm heeldrop!

Saucony bestaat al meer dan 120 jaar en is gespecialiseerd in runningshoes. De Saucony hardloopschoenen heren hebben allen een maximale heeldrop van 8mm. De meeste andere traditionele hardloopmerken zoals Asics, Brooks en New Balance hebben 10 of 12 mm hoogte verschil van hak naar teen. Dit maakt deze schoenen uniek.

De 8mm in de Saucony herenschoenen zorgt voor een natuurlijke manier van hardlopen wat het lichaam absoluut ten goede komt.

 

Ben je een mid- of voorvoetlander? Dan kun je met deze hardloopschoenen dus prima uit de voeten! Met name de demping in de voorvoet heeft vele voordelen voor specifieke vormen van landen op het asfalt. Maar ook beginners worden door dit type schoenen goed begeleidt van hak naar teen. Klik hier als je een beginner bent en met een beginnersschema wil gaan starten.

Saucony produceert al jaren een wijde range aan trailschoenen, wedstrijdschoenen, anti-pronatie hardloopschoenen en neutrale loopschoenen voor de heren.

 

Saucony loopschoenen heren in de aanbieding

Door de jarenlange samenwerking met Saucony kun je online bij dehardloopwinkel.nl een ruim assortiment aanbiedingen vinden. Zodra de nieuwste opvolgers worden geleverd gaan de "oudere" kleuren in de aanbieding. Vaak koopt De Hardloopwinkel ook grotere partijen schoenen op om sale te kunnen garanderen voor de online verkoop.

 

Loopanalyse

Hardloopanalyse nodig om erachter te komen welke hardloopschoenen bij jouw loopstijl passen of wat de opvolger van je huidige Saucony schoenen is? Gebruik deze online: ShoeAdvisor. Doe nu direct deze online test. Heb je persoonlijk advies nodig en vraag je je af hoe De Hardloopwinkel hierin advies kan geven? Bel dan met de klantenservice: 0182- 61 46 00 of  06-25269966 of mail naar: webshop@dehardloopwinkel.nl

 

Hardloopschoenen heren Saucony

De heren serie loopschoenen van Saucony is zeer geschikt voor de meeste mannenvoeten. Het zijn allen zeer comfortabele en goed ondersteunende schoenen, vaak wat smaller in de hiel. DIt komt de pasvorm ten goede. Dat is wat de meeste lopers goed kunnen gebruiken tijdens het rennen. Zoek je veel demping in de voorvoet? Kies dan voor een Saucony schoen.

 

Online verkrijgbaar op dehardloopwinkel.nl voor dames en heren, in diverse kleuren en modellen.

 

#RUNFORGOOD

 

Terug naar boven

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2