Asics Gel GT 2000 voor heren kopen

|

Asics GT-2000 hardloopschoenen heren vandaag besteld is morgen al op lopen? meer informatie over deze anti pronatie topper.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Asics gt2000 heren zorgen voor de juiste ondersteuning op verharde wegen.

Asics GT-2000 hardloopschoenen voor heren zijn perfect voor de serieuze hardlopers die een lichte en zachte anti-pronatie hardloopschoen zoeken. De ondersteuning van dit specifieke Asics model onder de voetboog zorgt voor de extra stabiliteit op het asfalt. Ondersteuning en soepelheid die iedere overproneerder nodig heeft. Uitermatie geschikt voor ieder type hardloper, recreant of atleet.

 

Het Impact Guidance System van de Asics GT-2000 loopschoenen combineert 4 verschillende technologieën die voor de ideale manier van hardlopen zorgen. Het voorkomt onnodige blessures. GUIDANCE LINE technologie verhoogt de stabiliteit van de GT-2000 voor de heren die het nodig hebben en het DUOMAX ondersteunt de voetboog, voorkomt doorzakken van de enkel.

 

Asics is een wereldwijd bekend runningmerk dat zijn oorsprong kent in Japan. In de specifieke GT-2000 serie zijn veel verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar voor heren. Er is in dit model altijd wel een kleur of maat te vinden die bij jouw voeten past.

 

Zoek je jouw favoriete Asics GT 2000 heren hardloopschoenen aanbieding? dan hoef je niet verder te zoeken. GT-2000 7 of GT-2000 8, zelfs de nieuwste GT-2000 9 is bij De Hardloopwinkel Webshop standaard in de aanbieding, soms wel met 40% korting!

 

Waarom zou ik kiezen voor GT-2000 hardloopschoenen voor heren?

Asics anti-pronatie hardloopschoenen zijn zeer geschikt voor de hardlopers die van lichte schoenen en behoudt van soepelheid houden. DUOMAX technologie in deze anti-pronatie hardloopschoenen zorgt ervoor dat een hardloper:

  • meer stabilteit krijgt en overpronatie (naar binnen kantelen met de enkel) wordt voorkomen
  • meer stevigheid krijgt onder het midden van de voet, daar waar je het nodig hebt
  • gemakkelijkere overgang van hak naar teen, zo wordt extra druk voorkomen

 

De Asics GT-2000 is een van de meest geliefde anti-pronatie hardloopschoenen onder de mannelijke hardlopers. De fijne pasvorm, lichtgewichtheid en extra stabiliteit zorgen ervoor dat iedere loper er op weg kan.

 

Asics GT-2000 heren loopschoenen online kopen?

Loop je al jaren op de GT-2000 serie en naar alle tevredenheid? Bestel dan nu veilig en snel jouw favoriete runningshoes op dehardloopwinkel.nl. Voor 15.00 uur besteld is vaak al de volgende dag in huis*! (* mits op voorraad). De ruime keuze en scherpe prijs zorgen ervoor dat je direct kunt slagen.

 

Twijfel je over je maat of model? Bel, mail of whatsapp met onze deskundige schoenenadviseurs bij de klantenservice.

 

Twijfel niet, online Asics GT-2000 kopen heeft vele voordelen:

 

  • Prijs
  • Eerlijk advies
  • Direct leverbaar
  • Snel in huis
  • Gratis passen
  • Gratis ruilen en retourneren

 

ASICS GT- 2000 kan ik ze thuis uitproberen?

Wil je ruilen voor een andere maat of toch niet zo tevreden over de kleur of maat van de GT-2000 heren schoenen? Ruil ze dan gratis en snel om bij dehardloopwinkel.nl. 

Wij adviseren om de hardloopschoenen eerst een uurtje in de middag in huis aan te houden, en zo te testen of ze wel lekker zitten. Zo krijg je de tijd om even te wennen aan je nieuwe schoenen. Twijfel je alsnog? Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht , onze deskundige adviseurs met jarenlange ervaring in hardloopspeciaalzaken kunnen je vast helpen om de juiste beslissing te nemen.

 

Heb je de GT-2000 hardloopschoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 

Anima Sana In Corpore Sano

Een gezonde geest in een gezond lichaam, heren dat willen we toch allemaal? Bestel daarom nu veilig en snel je hardloopschoenen op dehardloopwinkel.nl

 

Team De Hardloopwinkel Webshop

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2