HOKA Mach 6 dames en heren schoenen kopen

|

HOKA Mach 6 is jouw nieuwe lichte trainingsschoen die helpt bij het bereiken van je nieuwe PR Wil je weten waarom? klik hier voor meer info over de Mach 6

 1. Filters
 1. 1

Terug naar boven.

Hoka Mach 6 is een loopschoen die het allemaal kan!

Trainingen, lange runs en zelfs wedstrijden, met de nieuwe duurzamere HOKA Mach 6 hardloop schoenen heb je de perfecte trainingsmaat gevonden.

Het is een echte uptempo dagelijkse superlichte trainingsschoen en vertoont zelfs gelijkenissen met de Mach X. De sublieme technologie uit deze race schoenen worden door HOKA steeds vaker in de dagelijkse loopschoenen gestopt, zo ook in de HOKA Mach 6.

Het grondcontact is aantrekkelijk met de HOKA Mach 6 waardoor je tijdens wedstrijden alles uit die voorvoetkracht kunt halen. Wil je geen Carbonplated supershoe maar een hardloopschoen die zowel de langere duurloopjes als die korte wedstrijden aankan? Koop dan de Hoka Mach 6 runningshoes en ga voor die PR!

 

Nieuw: Middenzool van Supercritical EVA foam

In de voorganger, de Mach 5 zat een Dual Foam dat bestond uit 2 lagen en daardoor als stijf aangemerkt werd door de snelle lopers. In de Hoka Mach 6 zit nieuw EVA foam dat uit 1 laag bestaat, daardoor is niet alleen het gewicht wat gezakt maar krijg je ook een betere bounce/vering.

De vertrouwde Meta rocker zit er nog steeds in,  zoals in alle Hoka hardloopschoenen. De Meta rocker helpt de loper bij de transitie van hak naar teen tijdens hardlopen.

Het lage profiel van de Mach schoenen is gebleven en dat maakt het een unieke trainingsschoen met voldoende grondcontact, geschikt voor die echte voorvoetlanders.

 

Nieuw bovenwerk in de Mach 6

Met een andere look en gestroomlijnder uiterlijk is de Hoka Mach 6 verbeterd. Het materiaal is nog ademender dan voorheen. Heb je snel zweterige voeten? Dan kun je met deze lichtgewicht schoenen de hele zomer met droge voeten trainen.

Goede functionele hardloopsokken belangrijk in combinatie met de HOKA Mach loopschoenen. De juiste loopsokken houden voeten droog en comfortabel in hardloopschoenen.

De tong van de Hoka Mach 6 is hetzelfde gebleven. In de hiel zit een zachtere en gestroomlijndere vulling die voor betere fit en meer comfort zorgt.

 

Buitenzool Mach 6 heeft meer grip gekregen

Een belangrijke verandering in de Hoka Mach 6 loopschoenen is de nieuwe slijtzool die duurzamer is, slijtvaster en meer grip biedt. Daarmee is deze uitvoering de meest slijtvaste tot nu toe.

 

Hoka Mach 6 versus Mach 5:

 • middenzool van nieuw superkritisch EVA schuim uit 1 stuk (soepeler en flexibeler dan voorheen)
 • geweven bovenstuk met structuur
 • ademend bovenwerk met nieuwe kraag en lip
 • nieuwe strategische rubberen buitenzool voor meer grip ook in de bochten

Met de nieuwe Hoka Mach 6 komen ook enkele updates die deze loopschoenen een nog betere versie van zichzelf maken. Het belangrijkste verschil tussen de Mach 5 en nieuwe Mach 6 van HOKA zit hem in die nieuwe middenzool. Minder gewicht maar meer flexibiliteit en daardoor een betere bounce dan bij de Mach 5.

 

Hoka Mach 6 review

Lees hier de Hoka Mach 6 review van een atleet die vooral op de korte afstanden excelleert en mooie tijden loopt op de 5km.

“ De Mach 5 heb ik voor al de steady runnings gebruikt, wat een onderdeel is van mijn trainingsprogramma. In dit programma moet ik ook veel kilometers op een rustig tempo lopen en de HOKA Mach schoenen helpen mij daarbij. De Mach heeft geen Carbonplaat maar is juist lekker zacht met veel grondcontact en dat is ideaal voor deze trainingen.

De HOKA Mach 6 voelt stabieler dan de Mach 5 en is verder voor mijn gevoel relatief gelijk aan elkaar. Ook lijkt de Mach 6 steeds meer op de Mach X. Ik denk dat voor iemand die een schoen zoekt met beter grondcontact perfect weg kan met de HOKA Mach 6 trainingsschoenen. Ze lijken dan ook veel op natural running/ barefoot schoenen en het is prettig om op die manier op de weg te kunnen trainen”

 

De Hardloopwinkel is een echte HOKA specialist:

Als echte HOKA specialist kun je terecht bij De Hardloopwinkel.

Kom gerust passen in 1 van onze Hardloopwinkels en vraag de deskundige medewerkers om advies over HOKA Mach loop schoenen. HOKA loopschoenen zijn inmiddels al vele jaren een vaste waarde in het assortiment van De Hardloopwinkel, zij zijn zelfs 1 van de eerste winkels in Nederland die ze verkocht en hebben geholpen het merk HOKA groot te maken.

 

HOKA Mach 6 kenmerken:

 • 35 mm hiel, 20 mm voorvoet
 • Heel Drop: 5mm
 • Gewicht: 232 gram
 • Meta Rocker
 • Geweven bovenstuk met structuur
 • Gestroomlijnde kraag met schuimlaag
 • Dubbele inzet aan de binnenkant
 • Middenzool van Super Critical-schuim
 • Rubberen afdekking buitenzool
 • Anatomische lip

 

Wat is een HOKA Mach voor type schoen?

De Hoka Mach is een lichte neutrale trainings/wedstrijd loopschoen met veel grondcontact en voldoende demping om ook die lange trainingssessies op een easy tempo mee te lopen.

De HOKA MACH 6 is een lage hieldrop hardloop schoen met voldoende stabiliteit, speciaal voor lopers die graag het uiterste uit het hardlopen halen. Maar zeer zeker ook voor de hardlopers die wel eens een lichte schoen willen uitproberen en barefoot running interessant vinden.

Nieuwsgierig geworden naar HOKA hardloopschoenen en welke modellen er te koop zijn? Klik hier voor alle beste HOKA hardloopschoenen dames en heren

Klanten beoordelen ons met een 9,2