Brooks Adrenaline Walker schoen kopen

|

Een wandelschoen die de voelt als een hardloopschoen dat is de fameuse Brooks Adrenaline Walker. Wil je meer weten over de Adrenaline walker? Klik hier.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Pasvorm Brooks Adrenaline Walker

Met de pasvorm van de geroemde Brooks Adrenaline GTS hardloopschoen zit je goed bij deze wandelversie, de Brooks Adrenaline Walker. Een stabiele en zeer comfortabele suede wandelschoen. De look en feel van wandelschoenen gecombineerd met de soepelheid en stabiliteit van een goede hardloopschoen.

Deze zeer stabiele wandelschoen is uitgevoerd met een revolutionaire Brooks DNA dempingssysteem. De full-lenght tussenzool van DNA samen met de PDRB (anti-pronatie) technologie maken deze Adrenaline Walker tot de meest stabiele wandelschoen in zijn soort. Zonder een zware wandelschoen aan de voeten te hebben.

De ASR slijtzool zorgt voor zachte wandelingen op de stoep en extra duurzaamheid bij trail wandelpaden.

 

Brooks Adrenaline Walker review

Zodra je deze wandelschoen aantrekt heb je het gevoel bijna niks aan je voeten te hebben. De soepelheid, lichtheid en vering van een hardloopschoenen komen terug in de Brooks walker. Wandelen op de straat gaat prima met de Adrenaline Walker en voelt als zacht en verend. Door de grovere zool heb je ook bij wandelingen in het bos, strand of zelfs in de bergen extra veel grip. De look is ook netjes, zo kun je deze wandelschoen prima casual dragen zonder er gelijk als een wandelaar uit te zien.

Met de 12mm hieldrop is afwikkelen van de hak naar de teen tijdens het wandelen met de Brooks Walker een makkie. Een duurzame wandelschoen mede door gebruik van BioMoGo DNA in de tussenzool, 

We zijn benieuwd naar jouw review over deze Brooks Adrenaline Walker?

 

Sokken voor wandelschoenen

Door het dragen van de juiste ademende sokken in de Brooks Walker wandelschoenen voorkom je blaren tijdens het wandelen. Bekijk hier het assortiment functionele sokken online.

 

Brooks Adrenaline Walker dames

Door de leest van een hardloopschoen te gebruiken in deze wandelschoen de Brooks Walker dames is hij zeer geschikt voor vrouwenvoeten. De knijpende hielkap, hogere wreef en ondersteuning onder de voetboog voorkomt blessures bij het wandelen.

 

Brooks Adrenaline Walker heren

Door het lichte gewicht en de uitstekende pasvorm geeent op de Adrenaline GTS herenschoenen is de Adrenaline Walker heren wandelschoen zeer geschikt voor mannenvoeten. Vooral voor wandelaars die geen zware klompen aan hun voeten willen en opzoek zijn naar een sportieve wandelschoen.

 

Terug naar boven

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2