Nike Pegasus voor dames kopen

|

Op zoek naar een trendy en comfortabele hardloopschoen? Kijk snel naar het online aanbod van dames schoenen.

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Nike Pegasus lichtgewicht en door Air Zoom de meest responsive hardloopschoenen die er zijn!

Deze neutrale comfortabele dames hardloopschoenen van Nike zijn licht en toch behoorlijk stabiel. Ondanks de neutrale afwikkeling blijft de stabiliteit behouden ook bij de langere afstanden. De interne verstevigde hielkap zorgt voor een perfecte aansluiting om de voeten. De inkepingen aan de zijkant van de zool zorgen ervoor dat je soepeler kunt afwikkelen. Zo blijft de impact van de landing op je lichaam beperkt en voorkom je overbelasting. Een hardloopschoen die vanwege zijn lichte gewicht geschikt is voor zowel interval trainingen als langere duurlopen voor de serieuze runners.

 

Opvallende kraag

De nieuwste Nike Pegasus dameshoes hebben een opvallende opstaande kraag in de hak. Deze staat naar buiten zodat de achillespees ontlast wordt en blaren worden voorkomen. Deze kraag is uniek in de wereld van hardloopschoenen en o.a. ook gebruikt bij de Nike ZoomX Vaporfly Next% waarmee Eliud Kipchoge in 2019 het record vestigde van de marathon onder de 2 uur.

 

Nike Air Zoom

Het dempend materiaal dat Nike gebruikt in zijn schoenen heeft Air Zoom. Zoom Air is over de lengte van de volledige zool geplaatst in de Pegasus en zorgt voor het responsieve gevoel bij iedere stap. Deze lichtgewicht neutrale hardloopschoen voor dames bevelen wij iedereen aan, niet alleen qua pasvorm maar ook zeker qua looks misstaat hij niet in het straatbeeld. De nieuwste Nike Pegasus versies hebben bovendien perforaties in het bovenwerk waardoor ze nog beter ademen tijdens de wekelijkse hardlooptrainingen. De flexgroeven zorgen voor een beter grondcontact zodat de balans van het lichaam tijdens de run behouden blijft.

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2