Brooks Ravenna hardloopschoenen kopen

|

Brooks Ravenna anti-pronatie loopschoen is inmiddels opgevolgd door de Launch GTS en is geschikt voor smalle voeten, Wil je meer weten? lees dan snel verder.

 1. Filters
 1. 1

Terug naar boven

 

Brooks Ravenna

Brooks Ravenna is een lichtgewicht en smalle antipronatie schoen. Zeer geschikt voor de lichtere lopers, zelfs voorvoetlanders die toch een klein beetje overproneren en dit met name op langere afstanden willen blijven corrigeren.

 

Nieuw! Brooks Ravenna 11

Door gebruik van BioMoGo DNA foam krijg je een reactieve demping die voor een ondersteunende schoen het snelle gevoel geeft. De Guiderails in de Ravenna 11 controleren de optimale beweging van hak naar teen, ook als je iets naar binnen kantelt. Hierdoor is deze schoen perfect voor overproneerders. Het bovenwerk is vervangen voor een enkellaags mesh met een snelle look en feel!

 

Met de Brooks Ravenna dames en heren hardloopschoenen heb je meer reactiviteit en kun je zowel op de baan als op de weg actief zijn. De Ravenna is prima naast een wat stabielere anti-pronatieschoen te gebruiken, voldoet ook als wedstrijdschoen. Kijk ook eens naar ons grote online assortiment drinkgordels. Zodat je tijdens die lange runs gehydrateerd blijft tot de finish!

 

 

Guiderails Holistic Support System

De Brooks Ravenna is voorzien van Holistic Guiderails om je tijdens het hardlopen te ondersteunen waar nodig en dus geschikt voor de hardloper die licht overproneert.

 

Quick Transition

Door de speciale slijtzool in het midden van de voet is een supersnelle afwikkeling een feit!

 

BioMoGo DNA demping

Demping veel rebound en super licht in gewicht - perfect voor die dagen dat je aan je snelheid wilt werken

 

Wat is er nieuw in de Ravenna 11 ten opzichte van de Ravenna 9 en Ravenna 10?

 • een lichtgewicht enkellaags mesh bovenwerk voor een direct gevoel aan de voet
 • Guiderails Holistic Support System
 • BioMoGo DNA foamdemping
 

Kenmerken Brooks Ravenna dames en heren:

 

 • Gewicht 266 gram (herenmodel)
 • Heeldrop 10 mm
 • BIOMOGO DNA MIDSOLE CUSHIONING elke landing en afwikkeling van elke stap is steeds een beetje anders, dit revolutionaire demoing systeem past zich steeds opnieuw bij elke stap aan 
 • GUIDERAILS HOLISTIC SUPPORT ondersteunt en begeleid de natuurlijke afwikkeling van de voet
 • MIDFOOT TRANSITION ZONE AND Sde gesegmenteerde delen van de zool en de special crash pad genereren een snelle afwikkeling van hak naar teen
 • SINGLE MESH UPPER extra ventilerend bovenwerk wat aansluit als een handschoen

 

Heb je verder nog vragen over de Brooks Ravenna of wil je weten of deze schoen geschikt is voor jou? Neem dan nu contact op met onze ervaren klantenservice medewerkers via de telefoon, app of mail.

 

#runhappy

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2