Saucony Echelon stabiele schoenen kopen

|

Saucony Echelon is een van de meest stabiele hardloopschoenen die er zijn en een uitstekende optie voor beginners of zwaardere lopers. Meer weten? Lees verder voor meer informatie

 1. Filters
 1. 1

Terug naar boven

 

Saucony Echelon is een neutrale hardloopschoen die met name geschikt is voor de wat zwaardere hardlopers met brede voeten, doorgezakte voeten en lage voetbogen.

Hardlopers die orthopedische zolen nodig hebben zullen met de bredere basis van de Saucony Echelon zeker goed uit de voeten kunnen. De lage heeldrop van 8mm en de dikke dempende beschermlaag onder de voorvoet geven met name voorvoetlanders veel steun en zachtheid.

 

Saucony Echelon geschikt voor supinatie

Hoewel deze hardloopschoen voor sommige lopers te breed aanvoelt is hij zeker geschikt voor de grote groep zwaardere runners die zachtheid en stabiliteit in 1 runningshoe zoeken. De Echelon schoen helpt ook supineerders (buitenkant voetlanders) hun balans te behouden op het wegdek.

Testers zeggen dat de schoen zo uit de doos best stijf en zwaar aanvoelt. Maar naarmate men erop ging hardlopen werd de Echelon echter steeds zachter en soepeler. Sinds de Echelon 7 versie is er gebruik gemaakt van het vernieuwde FOUNDATION platform dat een meeverende en comfortabele pasvorm geeft.

Saucony Echelon is een neutrale stevige hardloopschoen voor zowel de dames als heren die stabiliteit en ondersteuning zoeken om het lichaam blessurevrij te houden.

Ben je een beginnende hardloper en wil je door middel  van hardlopen en afvallen een betere levensstijl creëren? Lees onze 10 tips over afvallen en hardlopen Wil je meer weten? Bel dan met de deskundige klantenservice: 0182- 61 46 00 of  06-25269966 of mail naar: webshop@dehardloopwinkel.nl.

 

Online kopen Saucony Echelon hardloopschoenen?

Twijfel je of je de Echelon online moet kopen en weet je niet of deze schoen geschikt is voor je? Doe dan deze online loopanalyse via onze ShoeAdvisor. Kom je er alsnog niet uit, dan staat de klantenservice van De Hardloopwinkel Webshop altijd voor je klaar. Alle medewerkers zijn zelf hardlopers en hebben jarenlange ervaring in de verkoop en aanmeten van Saucony loopschoenen.

Loop je al langer op de Saucony Echelon en ben je opzoek naar de opvolger? Kijk dan eens naar het huidige assortiment in onze webshop. Vaak met 10% korting .

Saucony Echelon dames

Saucony Echelon heren

 

Lage heeldrop hardloopschoenen

Het verschil in hoogte tussen de hak en teen is bij de Saucony Echelon net als de overige modellen verlaagd van 12 naar 8 MM. Zo wordt de belasting op heupen, knieën en enkels aanzienlijk verminderd. Alle andere hardloopmerken hebben 10 of 12 mm overgang van hak naar teen. De 8mm drop maakt Saucony schoenen uniek. Inmiddels willen steeds meer hardlopers op een lage heeldrop hardloopschoen lopen. Het is gebleken dat dit blessures op de langere termijn voorkomt.

 

Waarom kiezen voor de Echelon?

Deze zeer stabiele neutrale hardloopschoen is speciaal ontwikkeld voor de zware neutrale loper die erg veel waarde hecht aan de optimale combinatie tussen stabiliteit en demping. Een hardloopschoen waar je op kunt bouwen en die ook na langere afstanden zijn vorm blijft behouden. Na uitgebreid testen blijkt de slijtvaste zool niet of nauwelijks te zijn afgesleten.

 • Neutrale hardloopschoen
 • Geschikt voor de weg/baan
 • 8 mm (19 mm voorvoet, 27 mm hak)
 • Arch-Lock, Saucony systeem voor een stabiele en comfortabele pasvorm in de middenvoet
 • SAUC-FIT voor een persoonlijke en dynamische pasvorm in de middenvoet
 • EVERUN topsole constructie voor een verbeterde teruggave van kinetische energie en continu demping tijdens het hardlopen
 • Heel Support Frame voor een vast pasvorm in de hak
 • FOUNDATION platvorm, speciaal voor dragers van orthesen
 • PU-inlegzool, zorgt voor beter grondcontact en extra demping
 • TRI-FLEX slijtzool geeft extra flexibiliteit bij het afrollen van de voet

 

Saucony Echelon uitproberen?

Wil je de Echelon even passen, dan mag dat uiteraard binnenshuis altijd. Zitten ze toch niet zo lekker of wil je een maatje groter proberen? Bel, mail of whatsapp dan met de klantenservice van De Hardloopwinkel Webshop. Retourneren is eenvoudig via het antwoordnummer, kijk ook hier voor de ruil- en retourvoorwaarden.

 • Gratis Verzenden!
 • Gratis deskundig advies!

 

Saucony Echelon Sale

Door de inmiddels jarenlange samenwerking met het merk Saucony kunnen de eigenaren van De Hardloopwinkel Webshop alle maten en modellen online goedkoop aanbieden. Oudere kleuren en uitlopende modellen van de Saucony Echelon worden dan in grotere aantallen opgekocht. De consument is hierin de grote winnaar en kan zijn favoriete hardloopschoenen in de SALE kopen.

Als je al jaren een fervent Echelon loper bent en je zoekt de opvolger, ben je bij De Hardloopwinkel Webshop aan het juiste adres. De nieuwste kleuren staan direct online.

 

Wij wensen je vele veilige kilometers op de SAUCONY ECHELON....

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2