New Balance 1080 dames schoenen kopen

|

New Balance 1080 dames zijn uniek door gebruik van lasertechniek in de zool, meer weten? Lees dan snel verder.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

New Balance 1080 dames

New Balance 1080 dames is een toplevel neutrale hardloopschoen. De Fresh Foam tussenzool is door gebruik van lasering techniek lichter en zachter dan menig hardloopschoen. Zonder de stabiliteit en kwaliteit te verliezen die iedere runner nodig heeft op het asfalt. Lady runners vinden de looks van een runningshoe zeker zo belangrijk.

 

Het hippe en moderne design van de 1080 dames is met recht uniek te noemen en spreekt hiermee de meeste fashionistas zeer aan.

 

De New Balance 1080 dames runningshoe geeft bovendien steun voor langere afstanden. De unieke zool met lichtgewicht demping zorgt ervoor dat de damesvoet op natuurlijke wijze kan afrollen.

 

Deze halve maanvormige zool in de NB 1080 geeft extra steun onder de voetboog, daar waar de meeste dames het het hardst nodig hebben.

 

Samen met de Ultra Heel geeft het zachtere bovenwerk een geweldige pasvorm om de voet, het blote voetengevoel wordt hiermee benaderd. 

 

Bij DeHardloopwinkel.nl heb je keuze uit meerdere kleuren New Balance 1080 voor dames. Minimaal met 10% korting en keuze uit een leuk gratis running item.

 

 

Waarom zou ik voor New Balance 1080 dames kiezen?

De 1080 is een hardloopschoen voor neutrale loopsters. Het flexibele bovenwerk en de speciale hielconstructie zorgen ervoor dat de meeste damesvoeten hier uitstekend mee weg kunnen. Door de extra bolling onder de voetboog krijgt de damesvoet hier extra ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat met name op bepaalde dagen in de maand (hormoonschommelingen) de support behouden blijft.

 

New Balance gebruikt in de 1080 versie unieke lasertechniek om gaatjes in de middenzool te "slijpen". Dit zorgt voor minder gewicht en geeft je het gevoel dat je zweeft. Zowel beginners maar met name de gevorderden zullen langere afstanden ultieme demping blijven voelen op deze schoenen.

 

 

New Balance dames hardloopschoenen sale

DeHardloopwinkel.nl is officiele dealer van New Balance en koopt veel schoenen in. Daarom koop je hier vaak de nieuwste New Balance hardloopschoenen voor dames in de sale. De nieuwste New Balance schoenen staan direct online met 10% korting. Oudere modellen of kleuren zijn snel in de aanbieding en worden met korting tot wel 40% aangeboden!

 

Loop je al jaren op New Balance? Kijk dan snel naar het ruime aanbod online voor dames, de vele kleuren en top aanbiedingen.

 

Wil je meer weten over de New Balance 1080 dames hardloopschoenen? Bel dan met de klantenservice, onze deskundige medewerkers kunnen je vast verder helpen: 0182- 61 46 00 of  app gemakkelijk en snel naar 06-25269966 Mailen kun je ook naar: webshop@dehardloopwinkel.nl

 

 

Twijfel niet langer, online je runningshoes kopen heeft veel voordelen:

  • Prijs, je kiest niet voor nix voor DeHardloopwinkel.nl ;)
  • Eerlijk advies, deskundige klantenservice!
  • Direct leverbaar, ook de nieuwste New Balance direct leverbaar
  • Snel in huis, vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Uitproberen, passen mag altijd
  • Eenvoudig retourneren, de maat niet goed? stuur ze gratis terug naar het antwoordnummer

 

 

New Balance W1080 dames kan ik ze thuis uitproberen?

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om de schoenen te testen (mits alleen binnen gedragen). Draag ze een middagje in huis en je weet zeker dat je de juiste besteld hebt. Mocht je een andere maat willen? retourneren is gratis.

 

Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en een andere maat bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 

Om erachter te komen welke New Balance schoenen bij jouw passen of wat de opvolger van je huidige hardloopschoenen is kun je gebruik maken van de online ShoeAdvisor. Doe nu direct deze online loopanalyse.

 

Hardloopschoenen advies nodig en vraag je je af hoe DeHardloopwinkel.nl hierin kan helpen? Bel dan met de klantenservice, onze medewerkers zijn alle adviseurs geweest in een hardloopspeciaalzaak en kunnen je van eerlijk advies voorzien: 0182- 61 46 00 of  app naar 06-25269966 of mail naar: webshop@dehardloopwinkel.nl

 

Gun jezelf een paar toplevel hardloopschoenen en bestel nu snel de New Balance 1080...

 

 

Veel shop- en loopplezier!

 

Terug naar boven



 

Klanten beoordelen ons met een 9,2