Eurosport nutrition sportvoeding kopen

|

Eurosport Nutrition is helaas niet meer leverbaar. Hieronder vind je vergelijkbare sportvoeding van BORN, POWERDAR en QWIN.

  1. Filters
  1. 1

 

Eurosport nutrition is een sportvoedingsmerk dat exclusief is gelieerd aan s’werelds bekendste sportzender Eurosport.

Het merk heeft een groot maar uitgekiend assortiment aan sportvoeding. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. In elk product vind je ingrediënten op natuurlijke basis, die prettig te consumeren en zeer goed verteerbaar zijn, zelfs gedurende hoge intensiteit sporten.

 

Beste sportvoeding hardlopen, Eurosport Nutrition

Eurosport Nutrition heeft een fabriek in Europa welke gespecialiseerd is in het produceren van voedsel. De herkomst van alle ingrediënten zijn volledig transparant, hierdoor kan Eurosport Nutrition altijd hoge kwaliteit garanderen.

 

Vegan

De ENERGY BARS van Eurosport Nutrition zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten. De volgende producten van Eurosport Nutrition dragen ook het VEGAN logo

Vegan | DeHardloopwinkel.nl

  • Eurosport OAT BAR
  • Eurosport ENERGY GEL
  • Eurosport ISOTONIC SPORTS DRINK

 

Eurosport Nutrition sportvoeding natuurlijke ingredienten.

Alle sportvoeding van Eurosport Nutrition bevatten alleen ingrediënten van natuurlijke basis. Dus de repen, gels en dinks bevatten natuurlijke aroma’s en echt fruit. Zo ben je verzekerd van een betere smaak die langer bewaard blijft.

 

Eurosport Nutrition makkelijk te eten en snel verteerbaar

Alle repen, gels, en drinks van Eurosport Nutrition zijn makkelijk in te nemen en verteren zeer snel. Een speciaal proces van persen verhit de mix van ingrediënten dusdanig dat de structuur van koolhydraten verandert. Deze lage verhitting in combinatie met het persen van de repen zorgt voor een zachte reep die, zelfs tijdens een hoge intensiteit training, makkelijk te eten en verteren is en de afgifte van energie optimaliseert.

Nooit meer een opgeblazen gevoel tijdens het sporten of te weinig energie.

 

Optimale afgifte van energie

De gels, repen en Isotone Sports Drink hebben een slimme 2:1-ratio tussen glucose en fructose. Glucose (ook bekend als dextrose) is de belangrijkste bron van energie voor het lichaam. De ratio(verdeling) moet precies goed zijn. Met normale voeding kun je een maximum van 60 gram suiker naar energie converteren per uur. Met deze 2:1-ratio tussen glucose en fructose kun je tot 90 gram energie genereren per uur.

 

Meer energie uit Eurosport Nutrition sportvoeding

Je lichaam heeft meer energie nodig voor sporten als hardlopen. Eurosport is 100% goedgekeurd door atleten. Er wordt pas een nieuw product gelanceerd als (voormalige) topatleten het uitvoerig getest hebben.

 

Over Eurosport Nutrition

Bij Eurosport nutrition, gelieerd aan ’s werelds bekendste sportzender, hebben ze een helder doel: duursporters helpen hun prestaties te optimaliseren. Enerzijds doen ze dat met sportvoeding die tijdens de inspanning genomen kan worden. Anderzijds bieden ze producten die het spierherstel bevorderen en op die manier voor betere prestaties zorgen.

 

Sportvoeding hardlopers

Eurosport innoveert haar assortiment doorlopend en zorgt voor de best mogelijke producten. Die zijn voor álle duursporters geschikt, ongeacht het niveau.

 

Belangrijke overall kenmerken zijn:

  • keuze voor ingrediënten met een natuurlijke basis
  • prettige consumptie, goede verteerbaarheid en optimale functionaliteit

Bij Eurosport nutrition letten ze tevens extra op de smaak. Zij nemen de feedback van sporters daarop serieus en werken steeds aan nieuwe, aanvullende smaakvariaties.

 

Eurosport Nederlands product

Het hoofdkantoor van Eurosport Nutrition staat in Nederland. Daar werken ze aan onderscheidende productformules. Samen met hun distributeurs en retailers door heel Europa zorgen ze ervoor dat iedereen het maximale uit zijn of haar sportpassie kan halen. Fuel your passion!

 

Wanneer hardloop sportvoeding kopen?

Het antwoord hierop hangt van een aantal factoren af.

Nee

Ben je een hardloper die minder dan een uur achter elkaar hardloopt en niet perse sport om beter of sneller te worden? Ben je ook iemand die eventuele blessures en ongemakken op de koop toe neemt? Dan is het antwoord "nee". Je kunt volstaan met je dagelijkse gewone voeding, bestaande uit de schijf van 5, lees hiervoor de voedingstips van het voedingscentrum.

 

Ja

Ben je een hardloper die zijn/haar prestaties heel belangrijk vindt? Als je stap voor stap wil verbeteren en meer plezier wilt halen uit je sport, dan is het antwoord op bovenstaande vraag zeker "Ja". Je loopt regelmatig hard en vaak langer dan een uur achter elkaar. Je zult merken dat het dan niet lukt om met je "normale" voeding de prestaties te verbeteren.

 

Hoe sportvoeding meenemen tijdens hardlopen?

Het vervoeren van Nutrition gels, energy bars en drinks tijdens het hardlopen kun je op verschillende manieren doen. Iedere loper zal eerst zelf één en ander testen om te zien wat het beste bij hem/haar past. Belangrijk is dat de drinkgordels en rugzakken niet schuren en comfortabel zitten tijdens het hardlopen. 

 

Hoe voeding opbergen tijdens hardlopen

Eurosport Nutrition gels > drinkrugzak, gewone rugzak, drinkgordel met zakje of lussen, runningbelt, hardlooptight met zakjes of phonepocket, flipbelt

Eurosport Isotonic Sports drink > drinkrugzak, drinkgordel,bidon,handbidon

 

Sportvoeding is extra voeding 

Sportvoeding moet je daarom altijd zien als een stukje extra voeding bovenop je normale eten. De schijf van vijf wordt gezien als een goede leidraad voor je "normale" dagelijkse voeding.

 

Koohydraten en vocht aanvullen bij hardlopen

Een basis van koolhydraten (energie) en vocht (hydratie) zijn belangrijk voor het leveren van een sportieve prestatie. Belangrijk is om te kiezen voor isotone sportdranken en bijvoorbeeld een hardloopgel die maag- en darmvriendelijk zijn. Als de smaak je bevalt, zal je het eerder tot je nemen. Voorkom onnodig vochtverlies en drink voordat je dorst krijgt.

 

Vochtverlies bij hardlopen

Wist je dat? 3% vochtverlies al een verregaande terugval in je duurvermogen betekent! 5% vochtverlies zorgt al voor 30% prestatie vermindering.

 

Wil jij voor- en tijdens het hardlopen zo fit mogelijk zijn?

Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je energievoorraad (glycogeenvoorraad) goed gevuld blijft en dat de spieren die je tijdens het sporten beschadigd weer gerepareerd worden.

 

Vragen of wil je meer weten?

Heb je vragen over sportvoeding of wil je gewoon nog meer weten?

 

Kijk dan ook een op ons blog 'sportvoeding en hardlopen'

 

Of neem contact met ons op via webshop@dehardloopwinkel.nl, tel:0182-614600 of whatsapp: 06 25 269 966

Klanten beoordelen ons met een 9,2